Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
Baluka71 #18675 üzenetére
BIOS flashnek nem olvastam utána, csak az xml-el küzdöttem egy sort. Nálam most 50% körül van fixálva a ventilátor sebesség, de hamarosan hűtés csere lesz.
Ha Neked megfelel a hűtés fix ventilátor sebesség mellett, akkor használd azt, ha nem, akkor nézz utána a BIOS flashnek.
-
Osynho
addikt
válasz
Baluka71 #18289 üzenetére
Milyen felbontás, detail, AA stb? Mennyin jár a procid? Mert pl 1920ban megveri a 9800gtx-et is
-
Termi16
őstag
válasz
Baluka71 #18253 üzenetére
Én AC S1-re cserélek majd, de az nagyon fontos, hogy ha leveszed a gyári hűtést, akkor a kari hátulján lőve vrm-re kell valamilyen bordát tenned, mert nagyon melegszik.
A hűtők felszerelésével nem hiszem, hogy bármi gond adódna, elég egyszerűen vannak ezek megoldva.
newgamer: A Zalmi drágább és gyengébben hűt, mint az S1.
-
Termi16
őstag
válasz
Baluka71 #18249 üzenetére
üdv!
Én is 8800gt-ről váltottam.
Nekem eddig pozitív, de menjünk sorban
1: Ez így van, az ati kártyái mindig melegebbek szoktak lenni. Kell rá egy jó hűtő.
2: 1.
3: Persze, mert az nvidia valszeg többet fizetettNe foglalkozz vele, nem ezzel játszol.
4: Itt írta valaki nemrég, hogy a catalyst A.I. kikapcsolása sok javulást hozott crysisban. Én még nem próbáltam ki, de hátha.
5: Nem hiszem, hogy lassabb lenne.
6: Ez megint a hűtő hibája lesz szvsz, de gyári hűtővel nem érdemes nagyon próbálkozni.
Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest