-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlaci01
tag
válasz
Levente75 #2542 üzenetére
Király, a csodatelefon újabb előnye.
Csak mondom, nem azért keresem a hibát, mert olcsó, hanem azért vagyok dühös mert szar.
Nagy különbség !
Amikor 4-ből minimum 3 rossz, amikor az "újabb" fejlesztés nem futtat teljesen alap szoftvereket ne dicsőítsük már ennyire.
Nem azt várom, hogy felülmúlja a drágább készülékeket, de azért működjön !
Azért az általad említett készülékeknél nem hiszem hogy ilyen lenne a hibaarány !
Nem hiszem hogy biztató, hogy egy fejlesztés eredményeképpen egy telefon elkezd app-okat NEM futtatni méghozzá a frissítés reménye nélkül.És nem is egy app-ról van szó ! Ki tudja mennyibe futunk még bele ? Mindenkivel levelezgessek, hogy derítse ki mi a baj ? Azt fogják mondani mindenki másén megy !!
2 hónapja vettem ebből 1-et szervizben töltött 2x cserélték és úgy néz ki ez sem hibátlan.
Vigyem vissza a vicces szervizbe ? Mit mondjak, nem futtat egy csomó programot ? Amilyen vicces fiúk, rajzolnak majd időképet filctollal, vagy azt mondják hogy van amit meg futtat örüljek neki.
Haha. -
Zuri
tag
válasz
Levente75 #2540 üzenetére
Még egy cikk
Szerintem is tök mindegy ki hogy rontja el a telefonját ha formázgatja, őszintén most az mérvadó kinek van több készüléke otthon meg mennyi idősek? Amúgy a Li-Ion és a Li-Polymer is sokban különbözik egymástól de gondolom ha ezt adatokkal leírnák a kézikönyvbe akkor se lenne hiteles mert valaki már 4 éve használ egy telefont és még működik neki. Szét lehet nézni a világhálón, lehet hallgatni másoknak akik tájékozottabbak ebben a témában netán munkájukhoz kapcsolódik valamennyire. De nyugodtan ahogy mondod ki maga kárára töltögesse az akksikat. Mellesleg ha már itt tartunk a battery kalibrátor programok is mind haszontalanok mielőtt valaki avval próbálkozna mert a leírásában ott van hogy jobb aksiidőt garantálnak -
qMatroxq
csendes tag
válasz
Levente75 #2525 üzenetére
Ez így van.
De az első darab nekem is rossz volt!(pocsék kamera, wifi használhatatlan, felső hangszóró recsegett)
Tegnap kaptam meg a csere darabot, na ez százszor jobb.
Mind a kijelző láthatósági szöge és minősége, mind a kamera képminősége.A wifi is szuper. Jóval hangosabb, tisztább a hang.
Na meg 1 Gb ram, igaz csak egy akku.Gen 3 v2. -
válasz
Levente75 #2517 üzenetére
Nekem még 2 akksis jött... 3-at már elvittek, még 2 van...
Jött újabb szállítmány közbe ( nem jött, csak elvettek az ósantó 200db-ot
), azok már a legújabb, gen3v1-ek, de szerintem még csak gen2v3...
Gen3V1 az 5.3" lesz. már várom. Február vége, 26.-án jön
( nekem még az 503-as van, jobb oldalt a bekapcsológomb, és gravirozott gombokkal! Ez a jobb... )
-
Akos1981
csendes tag
válasz
Levente75 #2514 üzenetére
Köszi a válaszokat
Ha 40 perc sok az gond, napi átlag 120 percet fogok rajta beszélni, attól tartok be kell szerezni +töltőt munkahelyre, kocsiba..
De nem is a lemerülése, inkább a töltés sebessége aggaszt, a formázás után is marad a 6-10 órás feltöltési idő, nektek mennyi idő alatt tölti fel? -
Levente75
aktív tag
-
Dezső73
csendes tag
válasz
Levente75 #2425 üzenetére
Nincs nagy baj a szervizesekkel ,én megértem őket , teli van a hócipőjük a sok elégedetlen vásárlóval , ők csak velünk a panaszos ügyfelekkel találkoznak , látszik hogy legszívesebben elküldenének a p....ba de nem tehetik.Egyszer kint álltam az ajtó előtt vagy 10 percig hiába nyomkodtam a 3001 csengőgomb kombót semmi nem történt aztán jött egy szállító aki addig kopogtatott az ablakon míg be nem engedtek.
-
lorien6
csendes tag
válasz
Levente75 #2401 üzenetére
nekem is ez van (volt) csak 2800 aksikkal ma vittem vissza a tescóba a kijelző időnkénti csÍkozása miatt
kíváncsi leszek a 2 hétre ! végül is sajnálom mert más jó volt rajta két hónap után jött elő a hiba ,nem hinném azért hogy be kellett volna vállalom így is.kíváncsi leszek mi lesz, visszakapom vagy az új szállítmányból valamit,ha el nem kapkodták.. -
pusihusi
addikt
-
qMatroxq
csendes tag
válasz
Levente75 #2268 üzenetére
Mennyi időn belül kell elvégezni a javítást, illetve a cserét?
A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.Jó tudni, hogy nem lehet utólag érdekmúlásra hivatkozni, ha a javítás határidőn belül nem készült el, de határidőn túli javítást érdekmúlásra történt hivatkozás nélkül átveszi valaki, és ezt követően a dolgot hosszabb időn át használja.
-
callvote
senior tag
válasz
Levente75 #2181 üzenetére
leirtam neked tegnap
(#2178) poganytamas
az nembaj...
kelzsoca is csinált a zte skate gyári romjából átalakítva egy 100x jobb romot...
én azt használom a zte-men azota is...
ennél a készüléknél is meglehetne oldani...
orajel szabályozás,témák..felesleges appok kidobálása..stbstb -
-
callvote
senior tag
válasz
Levente75 #2120 üzenetére
jahm..láttam a box-ot kérdezted..én azt használom..50 giga tárhelyem van..ma épp jol jött mert kellett a boxrol valami bent a cégnél...teloval leszedtem onnan és átküldtem a céges gépre
..(mellesleg minden atab-os progi és leirás is ott van nekem,amit csak találtam mindenhol
)
szal szerintem jo ..
ha nem akarsz szenvedni a teloval..nyugodtan addcsak ide,kapsz érte valami vacak 3210est..az telozni tökjo nem?az biztos hogy 2 hetet nem nézek vissza...nem keresgetek egy progi nevet az összes üziben...
de a build meg a kenel alapján nekem is v3van..tehát valszeg gen2 ez is -
nefraz
csendes tag
válasz
Levente75 #2055 üzenetére
A formázás meg volt nekem is a háttérben nem fut semmi, végül is én reálisnak tartom ezt az üzemidőt, mivel végülis két toronnyal kell folyamatosan kapcsolatba lenni a telónak, és azért a kijelző sem pici. Ha nem használom egyáltalán a telót csak be van kapcsolva nekem is elmegy két napot is!
-
tomtombat
tag
válasz
Levente75 #2005 üzenetére
Nálam a dead trigger kellemesen átmelegíti.
Ja tényleg, olyan verziót töltöttem le amin az "ultra high" beállítás lehetősége elérhető nem csak a tegra3 chipsetnél.
Mert az eredetinél,talán nem. Nálatok van ilyen benne?
A lényeg hogy azon a beállításon játszottam vele, szépen fut, de így már melegszik. -
nefraz
csendes tag
válasz
Levente75 #1989 üzenetére
Kb 2 hete vettem, az idei első szállítmány utolsói közül került ki a Mercuryból. Amúgy én elégedett vagyok a telóval, bár nálam 1 napot bír az aksi 2 SIM-mel wifi folyton bekapcsolva. Egyedül ez a garminos dolog zavar, mert azt a progit rendeszeresen használtam az edzésekhez. :/
-
mlaci01
tag
válasz
Levente75 #1939 üzenetére
Milyen alkatrész ?
Mint említettem 5 perc alatt kideríthető volt !!
Érdekes amint letelt a két hét ki tudták cserélni, biztos pont akkorra fogyott el a sor, jött meg az alkatrész, sikerült egyeztetni a gyártóval.haha
Egy partner nem akkor korrekt ha betartja a jogszabályokat, akkor csak jogkövető.
Nincs neked véletlenül érdekeltséged ebben a témában ? -
mlaci01
tag
válasz
Levente75 #1936 üzenetére
Miért kell megvárni a 2 hetet minden alkalommal ?
Ez a balek már fizetett, tehát nem számít ?
Az új vásárló a jó vásárló ?
Elsőre is azt mondták jól ki kell vizsgálni, nehogy hibásan adják vissza !!
Mit kellett vizsgálni ?
Ha beletettek akár egy ! (one,1, agyin) sim kártyár 5 percen belül produkálta a hibát !!!
Aztán kiderült, egy hétig hozzá sem nyúltak. -
mlaci01
tag
válasz
Levente75 #1930 üzenetére
Ja a családban van még egy, amit már másnap vissza kellett vinni, de egyből cserélték.Igaz azóta az teljesen jól működik, azért is döntöttem úgy hogy nekem is kell.
Ez ha jól számolom akkor 3xnem jó tapasztalat.
Igaz amikor épp jó volt meg voltam vele elégedve.
hiba1: nincs 3g, nem jó a gps- cserélték azóta jó.
hiba2: dobálja a sim kártyákat- szerviz 2 hétig ül rajta majd cserélték ami szintén hm.. nem jó.
hiba3: usb/töltő csatlakozó lötyön, nem érintkezik,wifi gyenge ugrál- szerviz 1 hete ül rajta, nem történt semmi. -
tihibaby
senior tag
válasz
Levente75 #1923 üzenetére
Fan,és nem fun,bocs.
Az hogy neked esetleg ez üzlet,az nekem nem téma.
Nekem is van ismerősöm itt-ott (Auchan-Tesco) tudom mi a ráta....nem ekkora,jóval nagyobb,sőt itt a fórumon is sokkal több az ezzel-azzal elégedetlen emberke,mint totál elégedett.
Ha neked normális dolog az,hogy egy magyarországi boltban vett cuccot,még itt-ott buherálni kell hogy normálisan működjön,akkor no comment.
Örülök hogy te ilyen elégedett vagy eme termékkel,de azért ne reklámozd már úgy hogy ez a szent grál.
Kösz! -
tihibaby
senior tag
válasz
Levente75 #1916 üzenetére
Olvass vissza a fórumban kérlek.
Akkor majd szembesülhetsz azzal,hogy az elsők között vásároltam eme "csodából".
Látom azt is mi megy azóta,úgyhogy nem TROLL vagyok,csak józan emberke,aki még egyszer nem baxná el a pénzét erre a hulladékra.
Elnézést kérek,akinek sértem a hozzáállását,ez az én véleményem,ízlésem.
Viszont ezt már a rómaiak is megmondták 2000 évvel ezelőtt:"Ízlésről nem vitatkozunk!" -
poganytamas
senior tag
válasz
Levente75 #1915 üzenetére
Az A-GPS egy online rendszer, tehát a telefon küld és fogad adatot egy szervertől.
Az EPO (ez az MTK sajátja, semmilyen másban nincs) offline, egyszer letöltötte a fájlt, aztán maximum 30 napig az jó is neki.Kinek mi a jó. Az A-GPS nyilván kevésbé terheli a telefont, hiszen a műholdak helyét egy nagyteljesítményű szerver (Skynet, wehehe) számolja. Viszont adatforgalommal jár a GPS vétel elején. Az EPO meg a telefont terheli, cserébe ritkán tölt le cuccot, és az maximum 30 napig jó is (addig csak wifi közelbe kerülsz pl, ha nincs mobilneted). Arra lennék nagyon kíváncsi, hogy ha mindkettő be van kapcsolva, na akkor melyiket használja?
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Levente75 #1846 üzenetére
Visszaolvastam, csak azt nem írták meddig van tescós akció, Recska fórumtárs ajánlotta a tescót, csak azért nem éppen mellette lakom, ha nem muszáj nem megyek be azért
Ezzel kezdtem amúgy, visszaolvastam
1848: Rendelésre, legutóbb az volt, nem raktáron. Meg igazából nem vagyok olyan postázós, nem szeretnék hibásat kifogni. Olvastam hogy 1-2 embernek voltak gondjai vele.
-
poganytamas
senior tag
válasz
Levente75 #1841 üzenetére
Nem lenne rossz dolog, tekintve hogy lényegében mindenki buherálja, és lehet szükség lesz visszaállítani alaphelyzetbe
Igen, a verziók is változnak, lényegében onnan neveztük el a telefon típusokat a gen2-n belül, a romok is ugyanazt a verziót követik. Egész pontosan a build számban lévő v0.x -ről beszélek. A különböző verziók pedig nem kompatibilisek (hardware változás miatt nyilvánvalóan).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest