- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
"- az akku döbbenetesen erős, avagy döbbenetesen keveset eszik a gép - 24 óra alatt átlagban 1,5-2%-ot esik az akkuidő...(hozzátéve, hogy SIM kártya nincs a gépben, tehát olyan, mintha repülő módban használnám)"
Ez nem nagy teljesitmeny, a legotobb telefon repulo modban ennyit merul. Nagy kullombseg van hogyasztas teren ha a keszulek 3G halozatokra csatlakozik illetve ha offline...
-
Zsuri69
csendes tag
Sziasztok! :-)
Nekem karácsony óta van a két magos verzió... Az elsőt egy vagy két hét után bevittem a szervizbe, miután az üzletben ahol vettem (Speedshop) nagyon húzták a szájukat, hogy oda akarom leadni javításra...
A szervíz nagyon korrekt volt, igaz két hét után, de kicserélték a telót! Nem bántam meg, egy újabb szállítmányból kaptam egy újabb verziót. Még a mérete is nagyobb egy kicsit, De csak egy aksit adtak hozzá.
Ezzel annyi gondom van csak, hogy zárt helyen sokszor elmegy a térerő, meg elférne benne még 500Mb RAM...
Egyébként szuper a telcsi, szeretem nagyon! :-) -
poganytamas
senior tag
De igen, az elfordulást az accelerometer (gyorsulásmérő) csinálja.
Nem csak azt kéne néznetek hogy változnak-e az értékek, hanem hogy milyen határok között.
Mert ha teszem azt -9,81 és 9,81 helyett lecsökken az érzékenységi tartománya -4 és 4-re és mondjuk 5-nél van beállítva a határ hogy forgassa, akkor megette a fene hogy változnak a számok ugye... -
arzz
tag
Sziasztok !
Tegnap vettem egy ATAB 5 Gen 3-at, és az előző tulaj valami xperia romot varázsolt rá.
A kérdésem az lenne, hogy melyik a legstabilabb android rom erre a készülékre ? Kérnék linket is
Ezzel a rommal több gondom is van, többek között nem megy a g-szenzor sem.
Előre is köszönöm ! -
poganytamas
senior tag
A memória a kicsi. A minimális, amin már nem szaggat az 768, ha valami komolyabbat akarsz kezdeni vele, akkor 1 giga kell neki. Ha az alatt van, akkor kompromisszumokra kényszerül az ember, bizonyos szolgáltatásokat el kell távolítani a romból, korlátozásokat kell tenni, stb stb. Sajnos az az igazság, hogy míg az ICS hibátlanul fut ezen a telefonon, a JB úgy fog laggolni, hogy még.
-
DJGABI
addikt
De abban 1 csiga ram van, főleg az a necces hogy a mienkbe csak fele van. A dual core proci még bírná is, a jb már Blade-eken is elég szépen elfutkozik állítólag.
(#4771) tomtombat project butter (ami ha működik akkor frankó, ha nem akkor kb ugyanolyan tempót tud a rom, mint egy ics...), google it.
(#4773) Lacika0002 mind szép és jó, (1 hete se híre, se hamva a kollégának) de a gyári rom-ok is elég gányok tudnak lenni, nem hogy egy ilyen "szörnyszülött"...
-
mckangi
senior tag
Szerintem is az iPhone-t minősíti.
Egy átlag felhasználónak nem kell tudnia ki, és hol gyártotta le a készüléket.
Ha vásárolsz egy több mint 200 ezres telefont, és ha ez tönkremegy, akkor a telefont és a márkáját fogod szidni, nem pedig magát a gyártót, illetve a sosem hallott kínai leányvállalatát és ennek a fenesetudja hol levő gyártósorát.Igenis, az iPhone felelős, hogy minél kevesebb selejt kerüljön ki kereskedelmi forgalomba.
-
tihibaby
senior tag
Nekem még mindíg megvan az egymagos verzió,és az egy hónapos szervizelés(felső hangszóró csere)után,hogy lekopogjam,nincs vele különösebb problémám.
A múltkor összehasonlítottam kollégám újabb verziós kétmagosával....háááát,ég és föld a kettő,még ő is azt mondta,hogy valahogy "összerakottabb" az enyém,hiába csak egymagos(ugyanaz a típus mint a tied volt ha emlékszel),a képernyő betekintési szöge az enyémen símán jobb,bármerről néztük látszott,az övéről ez nem volt elmondható.
Kijelző az enyémen még mindíg karcmentes fólia nélkül is,az övé sajna már nem igazán.
A két akksin lehalt,az övé átlagos piszkálás mellett jó ha egy napot bír,és nincs másik hozzá (dehát ugye ez a standard az újaknál),az én masinám símán kibír két napokat két sim kártyával,wifivel stb.-stb.
Szóval arra jutottam,jó az én kis egymagosom,egyelőre marad!
U.i.sak szervizeltetni ne kelljen többször a büdös életben.....
-
-
ufo13
tag
Most kb. 2 órája nyomkodom. Nagyon tetszik.
HD-s kijelzőn nagyon éles a kép (nem olyan, mint a korábbi 5+ Series ) és villámgyors.
De majd nyúzom tovább és ha érdekel Benneteket szívesen megírom, bár nem feltétlen ide való...
Gondoltam aki 2 SIM-es kütyüt akar venni, annak jó alternatíva, magyar szerviz hálózattal.
Sok, nem sok relatív, de már elegem van a kézből vett telókból... "jajjpersze minden tökéletes", aztán inkább ne soroljam... -
Zuri
tag
az a vicces hogy azt hiszem sikerült egy jó gen3mast kikapnom de nem tudom kihasználni teljesen a méretei miatt na meg nem esek hanyatt a market alkalmazásoktól sem(pedig nem ez az első droidos készülékem) és már gondolkozom hogy eladjam
Most gondolom sokan utálnak akiknek szerviz alatt van a masina
csak a tescos akciók miatt már azt az árat sem kapom érte amit megérne elvileg egy működő teló -
Zuri
tag
nem tudom én amikor vettem a telót a 3. voltam aznap aki elvitte 50ért egyik srác visszajött még egyet venni szal ő alapból kettőt vett és amikor próbálgattam a telefont akkor még egy pasi is gondolkodott hogy megveszi másik teló helyett, és az eladónak is a tescoba ilyen telója volt igaz az gen2
-
vt602
tag
Üdv Urak!
Nem akarnám végig rágni a részeket, már elég rég jártam itt fenn. Mostanában olyat csinál (GEN3 minden gyári, megy szépen rajta minden 5 hónapja ) hogy nem tudnak felhívni, olyan mintha nem lennék bekapcsolva. Itthon rám szóltak miatta, felhívtam magam, és valóban nem voltam hívható. Újraindítás, és minden rendben. Kiküszöbölhető ez már valamivel? Köszönettel veszem a tippeket! -
Atesz3250
csendes tag
Igazad van, illetve lenne de van kis protekcióm az itteni tescoba, így nem hinném hogy valótlant állítanának. Az egyik műszaki eladónak is pl. gen2-es atab-ja van. Létező dolog amit írsz de itt se lebeszélni se rá nem akartak, itt csak nézik csendbe még próbálgatom a készüléket
(szerintem nekik olyan mindegy hogy veszek vagy sem)
Más.
Most hogy jobban belegondolok 6-8 óra töltéssel se tudtam 100% ot elérni az akku szinten. Egyszer újraindítottam töltés közben és akkor már 5-10%-kal feljebb ment. Tehát ez a része sem volt tökéletes, annak ellenére hogy hazaérkezve úgymond megformáztam a készüléken a romot, tehát általam okozott külső hatás nem okozhatta (szoftver, beállítás).
Még mindig azt mondom elfogadnék szívesen egy ilyen telót ami működik is szépen, rendben ahogy kell!!!
-
solamonte32
csendes tag
Én is alig várom már, hogy újra használhassak egy újabb aTab-ot, de én is úgy emlékszem, hogy Recska polgártársunk is azt mondta, hogy 3.5-ös érkezik nemsokára. Ebben az esetben inkább veszek a Tecsoba egy másik Gen 2.3 - 2.4 -et. Nem kell 3.5ös diszpléj. Ezek után 4.5 alá nem adnám semmiképpen és az igazi az 5-ös még mindig.
-
mckangi
senior tag
ES file explorer-ben illetve jobban mondva az ES task managerben a TASK MANAGER részen nézd meg,hogy éppen mi fut jelenleg.
A telepítési sorrendben visszafelé lődd ki őket.
Van úgy,hogy ennek ellenére pár mp.után visszamászik egy-két progi,annyira erőszakos.Kilövés után indítsd el a játékokat.
Ha ennek ellenére sem indulnak,akkor ugyanitt az ES task manager progival,a STARTUP MANAGER részen, töröld ki az adott program automatikus indulását.
Természetesen újra kell indítani ilyenkor magát a készüléket is.
-
Mobildeck
tag
-
moronso
csendes tag
holnap még tesztelem,azután elfogadom a kollégám álláspontját,miszerint navi,és telefon csak külön jó.Persze ezt a csodandroidot megtartom,és hirdetem,mert kinőtte magát ,és megölte a piacot.A telefonosok is azért nem akartak segíteni bárhová mentem fóliáért,vagy hátlapvédőért, mert KÍNAI,Többen azt állították,hogy még nem is hallottak róla.Soroksári tacskó telefonos a butiksoron az eggyik.A többit nem mondom.
-
moronso
csendes tag
Csodálkoztam is,h,itt ennyire istenítik.Máshol azt olvastam rola,h,nem véletlenül adnak gyárilag 2 akksit.Amúgy azért kellett a készülék,mert véreket szállítok kórházakból kórházakba,a Jahn Ferenc Dél-Pesti kórházból,+20-21-23 kerületből,Imréröl,Gyálról,stb,Pesten mindenhonnan-mindenhová,és haldoklott a telefonom is,a gps-em is,szóval kellett a kettő az egyben "ocoért"!Nem gúnyolom ki a készüléket,mert én egy tökéletes darabot fogtam ki,mégis el kell mondanom róla,hogy amiért vásároltam(navigáció)na ez eddig nem müködik rajta.A fórumon leírtakat mind megcsináltam vele,de,hogy menüről menüre,mappából mappába álligassak mindig mindent azért,h lásson holdakat akkor amikor navigálnia kéne,ahoz szakmát kéne váltanom.Kondásként ráérnék a réten heverészve nyomkorászni,de ott meg nem kellene a navigáció.Nem volt még hasonló készülékem sem,mondhatnám,h,nagyon jó,de tényleg nagyon jó!!!! 1 A GOND,NEM NAVIGÁL A GPS.Bármiféle ötletet kipróbálnék,ha volna 5let rá.Előre is köszi.lehet,hogy a" vejkó" nevű 3 betűs navigációs progi a hibás? csak azért mert a vejkó prímó mindig leállt rajta.
-
NGotti
csendes tag
Nekem az előző hozzászólásomnál érte el a 100%-ot, akkor vettem le a töltőről. Mostanáig neteztem vele wifivel-adatkapcsolattal felváltva. GPS- is használtam, amíg bekalibráltam a fentebb leírt módszerrel. Ezek után most 88%-on van az aksi. Nekem ez az első okostelefonom, szerintetek ez normális? Mit érdemes beállítani, hogy ne merüljön le gyorsan? A netet meg a GPS-t kilövöm használat után. Ezen kívül mire érdemes még odafigyelni?
-
moronso
csendes tag
Én nen sokat használom,de az akksi az alapvetően gyengusz egy ekkora telefonhoz.Ha nevezhetem magam normál felhasználónak,akkor 1 nap.Most próbálok szerezni hozzá sokkal nagyobbat.Akkor aztán tényleg tégla lessz,mint a kolegám samsung tab-ja.Háromszor annyira széles,és intenzív használat mellett(film,youtube,stb)2 nap.
-
motinka
tag
találtam egyet esetleg érdemes lenne megpróbálni. Este ha lesz időm feltelepítem
pc- android szinkronizalasa -
lalszi
aktív tag
-
pallacko
tag
Vágom, hogy vannak nagyobb telók!
A dual simes topikból tévedtem ide, hetek óta hezitálok a telefonok választásával! Néztem az SIII -s klónokat (4,7"), illetve a mostan "szerelmem" egy Zopo ZP900 -s telefon (5,3").
Mindvégig elvárás volt nálam, a min 1GB ram!
Jelenleg Döfikém van, mely 512 -s rammal rendelkezik!
Szélsőségesen sok programot használok!
Viszont tetszik ez a telefon és tetszik az elérhető közelsége (bemegyek a Tesco -ba és megveszem).
Nem kell izgulnom.
A pénz ha megvan, nehezebb lesz.....(választani) -
lalszi
aktív tag
Melyik Opera változatot raktad fel? A next nekem se játsza le, de az Opera Mobile lejátsza a videókat mobil és teljes nézetben is. Igazából a next mindíg a fejlesztés alatt lévő változat, vannak benne hibák néha, de nagyon kevés adatforgalmat csinál böngészés közben, azért szeretem.
-
lalszi
aktív tag
Operával kipróbáltam, nem zárta be nekem. De a gyárit sem. Nem lehet, hogy valami gesztus be van állítva a böngészőben?
A romokkal mindenki szenved az Alcateleken. Az Alcatelék annyira átvariálták a gyári romot, hogy igen nehéz rá főzött romot készíteni, átpartícionálni meg nem is sikerült még senkinek (az OT-990-et legalább is). Egy darabig én is próbálkoztam főzni rá romot, de végül feladtam, mert mindíg volt valami bibi a végeredménnyel. Most meg már csak egy orosz srác maradt, aki főz, de neki meg tönkre ment a telefonja
Szerencsére az aTAB egész jóra sikerült, nem is gondolkozom rom cserén egyenlőre, max egy rootolás lesz, ha időm engedi.
-
lalszi
aktív tag
Az Alcatelhez képest nekem előrelépés a képernyő használhatósága és megjelenítése, de én azt a telefont is szerettem, hűséges társ volt
(vagyis még nem volt, mert meg van, épp eldósorba kerül, csak sajnálok megválni tőle). A helyén kell kezelni ezeket az olcsó telefonokat, nem fognak sohasem annyit tudni és olyan minőségben mint a 130 ezres készülékek. De én nem is költenék annyit telefonra, már ezt is sokallottam kicsit
-
lalszi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest