- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
válasz
Levente75 #6966 üzenetére
Egy próbát megér: állítsd át ideiglenesen angolra a telefont! Amikor párosítod a telefont headsettel, feljön valami megerősítő ablak. Aminek az alján lenne egy gomb, csak a magyar fordítás túl hosszú, a gomb kicsúszik. És mindenképpen meg kell nyomni, hogy párosodjon. Én átkapcsoltam angolra, párosítottam, és vissza magyarra.
-
tihibaby
senior tag
válasz
Levente75 #3810 üzenetére
Én tényeket közöltem,egyébként ott volt a smile a mondandóm végén,nem én hőbörgök.
Mikor te elviccelődsz mások problémáin itt a fórumon,az teljesen normális,ha neked ír valaki hasonlót az már nem vicces.
Értem,oké!
Nem savanyú a szőlő,csak tele van a tököm az ilyen "fantomcégekkel" akik szétszórják a szemetjüket,aztán mikor kiderül hogy probléma van,sunnyognak.
Tényleg én voltam a hülye mikor megvettem,mert még mindíg AKAROM hinni,hogy a magyarországi garancia ér is valamit....
Elnézést kérek mindenkitől ha véleményemmel sértem,az auráját,a mátrixba vetett hitét stb. -
tihibaby
senior tag
válasz
Levente75 #3785 üzenetére
Most komolyan...M-Tech céééég?
Erre gondolsz: [M-Tech]?
Mert ez a Mercury cég székhelye,akik egyébként már levették eme terméket a palettáról,gondolom véletlen.
Mint ahogy a Digistreet is,akik ugyancsak nyomták egy időben.
Ez az atab5 ugyanaz a xar amit kb, még vagy 20 néven forgalmaznak szerte a világban,de lényegileg ugyanazt a kínai fost veszed meg.
Bocs ,de pont úgy nyilatkozol róla mintha ez valami csodakütyü lenne,és nem az a túlárazottan szétszórt szemét,amihez még normális garancia,szervíz,és support sincsen.
Szerintem állj le a szilvával....túl rózsaszínben látod a dolgokat. -
mckangi
senior tag
válasz
Levente75 #3700 üzenetére
Hát egy 5 évvel ezelőtt gyártott kártya más tészta.
Akkor még nem voltak ennyire elterjedve mint most.Mára már ezek tömegcikkek lettek.Ontják a koreaiak meg a kínaiak a rossz minösegű vackokat.(khmmm).Ha meg valaki videót rögzit a telóval v. streamel róla arról nem is beszélve ha valaki s2e-t vagy a2sd-t használ, illetve egyes custom kernelekben a cache az sd-re helyezhető.
Ezeknél nem mindegy hidd el. -
poganytamas
senior tag
válasz
Levente75 #3680 üzenetére
Kifejtem a problémát: unicode sms. Az alap sms 160 karakter, ha 7 bites kódolású karaktereket használsz. táblázat Jól látszik, hogy míg az à karakter benne van, addig az á már nincs. Abban a pillanatban, hogyha te egy nem 7 bites karaktert írsz be, az sms átvált utf-16-ra, és a karakterek száma lecsökken 70-re.
Engedélyezett magyar karakterek: é,ö,ü. Minden mást ha írsz (á,í,ő,ű,ó,ú), akkor 70 karakteres sms-ed lesz. Sorry, mindenütt így megy.
-
-
NGotti
csendes tag
válasz
Levente75 #3376 üzenetére
Köszi! Én is gondoltam rá, hogy elviszem egy függetlenbe. De így nem ugrik a gari? Nem szeretném megkockáztatni, ki tudja, lehet később nagyobb baja is lesz.
Lehet az csinálom, hogy elviszem egy szervízbe, és megkérdezem, meg tudják-e úgy nézni, hogy ne vesszen a garancia. -
poganytamas
senior tag
válasz
Levente75 #3339 üzenetére
A foszöld g ikon a Google Play szolgáltatásokhoz tartozik. Haosnlóan a Play áruházhoz, ezt távolról frissítik, nem lehet ellene mit tenni. Akit érdekel bővebben, itt van egy angol cikk
-
poganytamas
senior tag
válasz
Levente75 #3333 üzenetére
Nekem fenn van az AudioManager, azzal állítom. Őszintén megvallva normál menüből nem tudom hogy kell állítani. AudioManagerben a System hangerő tartozik ehhez.
-
S.Zoli89
csendes tag
válasz
Levente75 #3287 üzenetére
Köszi, lehet hogy van valahol válasz csak nem.nagyon volt időm végignézni a forumot, a lényeg hogy ha sd kártya van a teloba akkor semmit nem.tudok átmásolni a 2GB telefontárhelyre, ha kiveszem az sd t akkor tudok másolgatni. Az 512 memoriából a 2GB osba, de szeretném használni a 2GB belsőt és az sd t is.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Levente75 #3271 üzenetére
Egészségedre
Az italok közül mondjuk én a pálinkát szeretem mert " a jó Magyar pálinkának nincsen párja " no és a Jégert
...és mivel mostanában mindkettőhöz ritkán jutok így anti alkesz vagyok....vissza térve... mi a bánatot kéne csinálni ezzel a telefonnal ?
azt hiszem rákérdezek a szervizükbe ebéd után
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Levente75 #3269 üzenetére
helyesen ? összefirkálva
Sajnos elúszott a " remény hal " most is csinálja de sokkal ritkábban
ebből szervíz lesz sajna..vagy nem tudom
azon gondolkodtam, hogy ha hardver hiba lenne akkor a " jelenségnek " úgymond folyamatosnak kéne lenni , tehát durván ugyan annyiszor kellene produkálni a mint a gyári vissza állítások előtt ( vagy nem
)
Most, hogy vissza állítottam a gyári értékekre 20 perc alatt kétszer produkálta, bekapcsolta a GPS-t .valamint közép részen egy kicsi fehér pont látszik ami jelezte az érintést.
Szóval nem tudom
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Levente75 #3267 üzenetére
Kösz Levente rendes vagy
ezt azért ne csináld
..csináltam egy factory reset-et ..tehát gyári vissza állítást. Végig is vitte , újra indult a telefon.
A beállításokban , a fejlesztői módban , újra beállítottam, hogy mutassa a kurzor helyét , meg az érintés helyét, valamint hogy töltés alatt ne kapcsolja ki a képernyőt. Ez volt kb 5-7 perce.Azóta nem történt ( aktiválódás ) de érintés helyet sem láttam
...jelenben reménykedek
-
Dezső73
csendes tag
válasz
Levente75 #3242 üzenetére
Volt még egy tabom egy gen1-es ami helyett február közepén kaptam egy gen3-ast amit eladtam a főnökömnek egy hete. Ma szólt hogy vissza adja mert neki is dobálja a térerőt és tízből 5ször nem csörög ki a teló. Kezdek kiábrándulni az atabból pedig nagyon szimpatikus kütyü. Vagyis 3 ból 3 kuka ami elég gáz
-
atab5phone
csendes tag
válasz
Levente75 #3211 üzenetére
Köszönöm!
Remélem, nem repülőgépes üzemmódba raktam, különben holnap ismét kukorékol
Bár ha jobban belegondolok... hétvégén kivettem a simet utána nem nyomkodtam, azt hittem ki van kapcsolva, ma reggel meg kukorékolt...Ha jól tudom, az android nem képes kikapcsolt állapotban ébreszteni, de lehet, hogy az afganisztáni kínaiak ezt is megoldoggák?
Holnap 6 körül kiderül. -
poganytamas
senior tag
válasz
Levente75 #3195 üzenetére
Szerintem csináld ezt: Flashtool-al rakd fel a cwm recovery-t. Csak azt, semmi más ne legyen bepipálva. Ez menni fog rootolás nélkül is. Csinálj egy mentést cwm-el. Utána pedig rakd vissza a gyári recovery-t Flashtool-al, és akkor így nagyon nem piszkálgattad meg a rendszered. A mentésből pedig a nandroid.md5, system.ext4.tar és system.ext4.tar.a fájlokat töltsd fel valahová Csokinak.
-
callvote
senior tag
válasz
Levente75 #3195 üzenetére
de a mentéshez kelll a cwm ahhoz meg a root...
de a Mobiluncle Tools-ban is van asszem egy mentés rész...(backup - restore)
de én azt nem ismerem,nem használom...
nekem jobban fekszik a cwm es megoldás mert a másik telomnál is ezt ismertem és igy könnyebb is gyári állapotba hozni ha gáz van... -
callvote
senior tag
válasz
Levente75 #3191 üzenetére
Root:
Mindenki csak saját felelősségére csinálja és lehetőleg készítsen mentést előtte!
A fájlok itt vannak: aTAB5
A 6577driver_install_3_steps.zip és a Root_with_Restore_by_Bin4ry_v16.zip kell innen
1. Szedjünk ki minden simet és az sd kártyát is, szerintem nem lenne jó ha közben hívást fogadna a készülék. Javasolt teljesen feltöltött készülékkel neki kezdeni.
2. Kapcsoljuk be az USB hibakeresőt. Beállítások-fejlesztői opciók-USB hibakeresés.
3. A 6577driver_install_3_steps.zip-et kibontani a pc-re valahova és sorrendben feltelepíteni a drivereket. (The first step - Second step - Third step sorrendben)
Telepítés után ha rádugod a telefont és minden driver feltelepült, akkor HTC-nek fogja felismerni, de ez nem baj.
4. A Root_with_Restore_by_Bin4ry_v16.zip-et bontsd ki valahova a pc-re és indítsd el a RunMe.bat-ot.
-Válaszd az 1) Normál menüt
-Elindul a rootolás, ne szakítsd meg. A telefon újra is indulhat közben.
-Amikor kiírja a telepítő: Please look at your device and click RESTORE! , akkor a telefonon nyomd meg a restore gombot a telefon képernyőjén lévő menüben.
5. Várakozzál türelmesen, amíg a telepítő ki nem írja:
You can close all open command-prompts now!
After reboot all is done! Have fun!
Bin4ry
Ha valami nem jó akkor a program a párbeszédablakban villogó fehér vízszintes alsó vonallal jelzi ( _ ), hogy nem fut a rootlás.
Normál esetben az egész program gép függvényében lefut 2-3 perc alatt.
Ekkor bezárhatod a cmd ablakot (CTRL+C gombokkal)
Ha minden jól ment, akkor rootolt a telefonod. -
callvote
senior tag
válasz
Levente75 #3108 üzenetére
aki turázni használja mint pl te ugye oylankor nincs miröl tölteni ha merül...de
nekem pl van oylan napelemes töltőm,ami akksi is egyben...
jopofa dolog...
usbröl az akksit fel is lehet tölteni..de napelemröl is töltödik...
felteszed a hátizsák tetejére..és tölti a telo akksiját...
pár ezer ft az egész és szerintem megéri -
callvote
senior tag
válasz
Levente75 #3105 üzenetére
lejjebb is van még csak az nem látszik...
ez a rész kimutatja azt is ha töltőn volt akár 1 percig is...
akkor is ha usb-n volt..ott is tölt
na de itt is látszik azért...
jelenleg nem megy a 3g sem nálad..1 simmel megy..
nem látszik a fényerő,mennyi ideig volt használva a képernyő....
hivás szinte semmi...
viszont a tétlenség az fullon van...használd 2 simmel állando mobilnettel,bluetoothtal játékokkal..na ugy ne lesz 6 nap
-
callvote
senior tag
-
-
-
gafy
csendes tag
-
: iSiS :
tag
válasz
Levente75 #2957 üzenetére
Eeez naon teccett..! a #2958-as
+ qrvára..!
Én is várnám a jelentkezését (skype-on 1türelmes nem ideges kollegát),
aki 1aTAB5 Gen2 V2-es rootolásában,illetve kissebb fajta moókolásban segítene,
mivel ezekhez a dolgokhoz teljes mértékben"cukrász"vook..!
(előre is köszönöm)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged