- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
válasz
solamonte32 #4995 üzenetére
Nem jó rá, el sem indul.
-
b0bcat
addikt
válasz
solamonte32 #4676 üzenetére
Én csak annyit tennék mindehhez hozzá, hogy az elejétől kezdve döbbenettel olvasom azt a rengeteg hibaleírást, ami ebben a topikban az indulás óta felmerült.
Az én "kis nyomi", első generációs, egymagos (6575) kis aTAB-om egy hibátlan kis cucc volt ezen hibaleírások fényében: brutál akku üzemidő, szép kijelző, semmi ilyen-olyan RAM hiba, indulásból bőven sok szabad operatív memória (220 mega még azután is, hogy feltelepítettem a néhány számomra szükséges app-ot), abszolút NULLA fagyás, "röccenésmentes" működés, semmi lassulás... Persze azt is tegyük hozzá, hogy az még egy teljesen más gyártmány volt, egy DaPeng. A 2-es és 3-as generációs aTAB már valami teljesen más gyártmány. (Azt sem tudom, hogy ezek azonos gyártmányok-e, de sejtésem szerint nem.)
Szóval én nagyon sajnálom, hogy ennyi embernek akadt gondja a későbbi aTAB5 generációkkal, mert ezek a hibák csúnyán megtépázták a modell hírét, igaz, a mai napig szinte új árban mennek használtan.
Azért sajnálom a dolgot, mert szerintem az aTAB5 és a MyAudio Series 5 sokat tettek itthon azért, hogy a tepsifonok elterjedhessenek, hiszen döbbenetes ár-érték arányt jelentettek és jelentenek a mai napig a márkás, nagyobb méretű okostelefonok körében. Szívből remélem, hogy sok hozzájuk hasonló, magyar garis kínai tepsifon lesz még kapható nálunk.
-
aa1977
csendes tag
válasz
solamonte32 #3681 üzenetére
Akkor elképzelhető hogy márc 14 től lesz a TESCOban?
ATAB GEN.3 -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
solamonte32 #3263 üzenetére
Köszi az infót
nálam mindet érzékel , sőt meg is lepődtem, hogy ennyire érzékeny .
akkor most mit nézzek ? megjelenik a kijelzőn az össze vissza cikk-cakk vonal
akkor ez most szoftveres gond ?
bocs a dupla posztért
a telefont figyeltem
-
mlaci01
tag
válasz
solamonte32 #2389 üzenetére
Én is megkaptam,ugyanezek a verziószámok, szintén egy akku.Amikor reklamálva lett, hogy a dobozon két akku van, a szervízvezető gunyorosan tollal lesatírozta, mondván most már nincs ráírva.A készülék nagyobb mint a régi, de a kijelző ugyanakkora.A teteje és az alja lett nagyobb.A google play: "T-Mobile Alps AKL_M501"-nek látja nem atabnak, és pl. az időkép alkalmazásra azt írja hogy nem kompatibilis, és nem is telepíti.Sajnos nem ez az egy alkalmazás ami nem kompatibilis.Ezelőtt nem találkoztam ilyennel.Bár csere volt, és elvileg újat kaptam, olyan volt mintha valaki már telepítgetett volna.Csináltam egy factory reset-et, és teljesen más kép fogadott mint az elvileg teljesen új állapotú telefon.Még nem volt időm jobban megnézni, de mintha a wifi és a gps is erősebb lenne.A belső memória (/data) 1gb a belső sd 2 gb.Viszont a belső sd a /mnt/sdcard, és a külső sd a /mnt/sdcard2.Úgy emlékszem ez pont fordítva volt, ami problémákhoz vezethet.A HuMap pl csak a /mnt/sdcard/HuMap alatt látja a térképeket és gyanítom nem csak ez az egy alkalmazás amibe beledrótozták az elérési utat.
-
Levente75
aktív tag
válasz
solamonte32 #2411 üzenetére
miért, a tiéd mit csinál? írd le! ha ugyanezt kipróbáltad, akkor nálad mi volt a mutatvány?
-
Levente75
aktív tag
válasz
solamonte32 #2404 üzenetére
egy abszolult valószínűtlen tesztet elvégeztem!
Egyszer megjavulok ééééén című szám ment a Tecsőn + 2 sim full téretővel, wifi, és navigáltam magam az udvaron. Aztán tárcsáztam. semmi különös nem történet, fogadta a hívást!! Megkérdeztem magamtól jó vagyok e, bla bla bla, aztán elköszöntünk
A készülék annyit csinált, hogy a bejövő híváskor, lekapcsolta a gps-t illetve a Tecsőt, vagyis a számot nem hallottam mivel magammal beszélgettem
A Tecsőn meg kellett nyomni a play gombot ismét hogy fusson a remek dal, illetve elkezdett a navi ismételten műholdra konektálni.
Szóval nem fagyott le semmi!
-
Levente75
aktív tag
válasz
solamonte32 #2404 üzenetére
Zámbó Jimmy számot hallgatok a Tecsőn közben, akkor úgy jó lesz? És persze navigálok az udvaron is.
Megcsinálom a tesztet. Kis türelem, kipróbálom!
Mit mondjak magamnak, ha felveszem a telefon? mikor látom, hogy egy másik telefonról keresem saját magam.
-
Levente75
aktív tag
válasz
solamonte32 #2390 üzenetére
Amúgy meg kapja be a Fszt az ilyen digisztítes vállalkozó, meg a hasonlóak! Mi az hogy neked kell az importőrrel a garanciális problémáidat egyeztetni??? mi az, hogy te járj utána?? Ő mire vette el a pénzt???
Egyenlőre te, és, mint mindenki, nem a Mercury-val vagy, és kerültél üzleti kapcsolatba, hanem egy forgalmazóval. Így a forgalmazónak kutya kötelessége az ügyedben eljárni!! Jó néznénk ki, vennél egy xy márkájú autót, és a márkakereskedés, vagy a szalon elhajtana vele az importőrhöz, vagy a gyárhoz, mert ecsém nekünk csak az a kis gersli kell, mint haszon, ha meg bajod van vele akkor húzzál intézd magadnak.
-
mckangi
senior tag
válasz
solamonte32 #2267 üzenetére
Hát még képben vagyunk egyenlőre a gen osztályozás tekintetében,de hát ki tudja mit hoz még a jövő
Épp most néztem egy Motorola Droid Bionic frissítés videót.
Ezen a telefonon abszolut nincs előlap fizikális gomb,csak 4 érintő gomb.
3 fizikai gomb van rajt : a bekapcs és a különálló hangerő fel / hangerő le gombok.A gyári recovery ugyanaz mit a mi készülékeinken (3.x)
Na most ha megnézed az alább linkelt videót,azon látszik,hogy csak e 3 darab fizikai gombbal navigál a srác a recoveryben.
Történetesen az enter/home gomb ennél a típusnál pont a bekapcs. gomb.
Sejtésem szerint mivel ezek a telefonok ismeretlen gyártóhelyről kerülnek ki - eleve nem is direkt aTAB-nak készültek,hanem a legyártott különböző hardverrel szerelt készülékeket "szitázzák" fel utólag aTAB-nak,talán ezért más és ezért van ennyi gen és ezeken belül változatok.
Hogy eredetileg minek készültek azt nem tudom....Na de ha visszakanyarodunk a témára,nektek lehet nem is ezt a "középső" előlapi gombbal kelll előcsalogatni a recovery-ben a menűt.
A helyetekben (te és Nefraz) kipróbálnám egyéb variációkban a gombokat.Nem tudom nektek ezen a Gen3 v1-en különálló-e a hangerő fel/le gomb vagy egybe billenős mint a mienk.
-
mckangi
senior tag
válasz
solamonte32 #2255 üzenetére
Nefraz társunknak is ez van. Pontosan ugyanez a baja a telefonnak.
Szerintem vigyétek vissza. Ezek a gen3 v1-eken úgylátszik mintha gyárilag elrontották volna a recovery-t.
A teszt mód vajon müködik ezeken a telefonokon? (hangerő le + bekapcsoló gomb ).
-
poganytamas
senior tag
válasz
solamonte32 #2255 üzenetére
Vannak itt még gen3-asok, kérdezd meg nekik van-e ez a hibájuk. Lehet csak egy rossz darabot fogtál ki.
-
poganytamas
senior tag
válasz
solamonte32 #2250 üzenetére
"fekvo robotnal pedig nem aktivak az erintogombok, tehat nem lehet recoverezni." - A gyári recovery-t érted alatta? ááá, remélem csak egy hibás modell, nem az egész széria kuka. Bár lehet hogy ennél is úgy lesz, hogy a v1 szar, és v2-től lesz majd jó.
-
szintiboy920
csendes tag
válasz
solamonte32 #2252 üzenetére
Nekem még mindig nagyon bejön! Igaz már a 2. telefon az első gyári kijelző hibás volt az cserélték és ennek semmi baja! Ma egész nap 4%-ot merült az aksi úgy h wifiről neteztem vele telefonáltam és ment a facebook is
Lassan 1 hónapja nyúzom, azóta ki se volt kapcsolva, egyszer sem fagyott le vagy lassult volna be. Én még mindig remek vételnek tartom. Szóval csak ajánlani tudom
-
Levente75
aktív tag
válasz
solamonte32 #1853 üzenetére
Én csak 5.3"-os képernyőt hallottam náluk, és az fehérben is lesz. De amint eljutok hozzájuk, szedek össze közelebbi infokat az új masináról amennyit lehet, és publikus előre.
( de ha beír MTK 6577 5.3" gúúgli, akkor ott láthatsz fotókat amilyen lehet majd a következő, mert annyit tudni hogy Amoled Hd kijelzője lesz)
-
Levente75
aktív tag
válasz
solamonte32 #1717 üzenetére
keress vissza a fórum ezen oldalán és írd ki a készülékem adatait, meg még valakinek ugyanez van. Aztán ha lehet vásárlás előtt kapcsoltasd be, nézd meg melyik széria. Az enyém működik frankón!
Fotózásról meg annyit: Elég dús a hajam, ezért inkább nem erőltettem, nehogy kihulljon tőle. Ilyen bolhalyuk méretű objektívtől ne várjon senki csodát. Nekem még a komolyabb Nikon masinám is tud xar fotót csinálni.
Ez max arra jó, ha a csaj puccsít előtted lefotózd nagy hirtelen, vagy épp mikor a haver világát nem tudja annyira részeg. Kirándulni nyaralni nem ilyet kell vinni.... -
Levente75
aktív tag
válasz
solamonte32 #1717 üzenetére
Mindenki szidja, de ugye milyen jóóóó , hogy van Teszkóóó?!
-
Mobildeck
tag
válasz
solamonte32 #1501 üzenetére
illetve, most megnéztem gyorsan a tesco weboldalát, és náluk nem a gen2 van, hanem még az egymagos, 8megapixeles kamerás. az üzletben ettől függetlenül van kétmagos?
-
Mobildeck
tag
válasz
Ezek szerint a gen2-ből is van kétféle verzió. de a tescoban egy tizessel több is a telefon, ha nem tévedek, ugye? (ott mintha 49ezer lenne)
-
jagada
addikt
válasz
Nekem is GEN2 aTAB van, 2500 mAh aksikkal és iphone kamerával és nekem is van ilyen szürke színű ragacs a hátlapon beül a kameranyílás alatt.
Másnak is van?? -
jagada
addikt
válasz
solamonte32 #714 üzenetére
nekem:
lcd=otm8009a_dpi
a többi ugyanaz mint neked -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
solamonte32 #714 üzenetére
3 napja vásárolt Tesco -sba a rosszabb van - nem mondom, hogy meglepődtem, mert láttam én, hogy hitvány képe van. Nem számít - úgyse fényképezek mobillal soha sem.
-
jagada
addikt
válasz
solamonte32 #709 üzenetére
A kamera típusát melyik menüpont alatt találom?
-
Pippen
csendes tag
válasz
solamonte32 #656 üzenetére
"Ja es jo a telora a galaxy note pouch bortokja" ez biztos? Mert vennék
Galaxy note: 147x83x10
aTab: 142x80x11 -
b0bcat
addikt
válasz
solamonte32 #656 üzenetére
Tudnál mutatni fotót a te készüléked hátlapjáról?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest