- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
klimokrisz
tag
Van egy eladó atab5 Phone telefonom
A készülék tökéletesen működik. A töltés résznél vannak gondok "lehet a kábel megvan törve"
(azért írom ide ezt a hirdetést, mert lehet, valakinek kell alkatrésznek vagy meg tudja javítani)Bővebb információ: [link]
-
orpheus
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek! Nekem is gondom akadt eme csodatelefonnal.Időnként olyat csinál,sajnos egyre gyakrabban,hogy mintha nyomkodnám a kijelzőt folyamatosan.Rohadt kellemetlen,amikor kinyitom a telefon menüt és elkezd tárcsázni,amit ér,ilyenkor meg ugye nem reagál nagyon semmire.Vagy FB chaten elkezdi nyomkodni a B betűket sorra,meg nyílnak a menük sorozatban,Ahogy elnéztem egy bizonyos ponton van ez a nyomkodás,ha fektetett képernyőnél billentyűzetben vagyok,a fent említett B betűt tolja mikor milyen kedve van.Aztán van,hogy hetekig semmi baja.Erre van valami megoldás? Egy ideig elkezdtem olvasni a fórumot,nézem,hogy partícionáljátok,szoftverfrissítitek,valami okosság jó lenne,az lenne az igazi,ha valaki bevállalná a javítást,én nem szívesen kefélném el.
Telóról ennyit tudok kb:Köszi előre is
-
attika11
tag
válasz
poganytamas #7314 üzenetére
Sziasztok. Valami félreértés van itt az akksikkal. Rendeltem egy doogee500-ast GB/t18287-2000, de ez egyáltalán nem jó méret, kicsit magasabb és a csatlakozók is el vannak tolva
-
atab5phone
csendes tag
Sziasztok!
Az atab5phone-m beteg lett.
A telefon felső része nagyon melegszik, ha mobilnetet használok, nagyon gyorsan merül. Ha töltőn van, 3 óra alatt kb 3%-ot tölt.
3GWatchdog-ban is látom, hogy valami töltődik/töltődne, mert az átlag napi használattól eltérően +50-60 MB-t használ, viszont nem tudom megállapítani, hogy mi lehet az. (néha bevillan valami apus nevű szoftver, pedig már próbáltam rootexplorerből törölni)Watchdog programmal próbáltam nézni, hogy milyen cpu igényes programot használ, de csak az android rendszert mutatja, 48%-nak, a többi nem sok.
Tudnátok segíteni, hogy mit törölhetnék/fagyaszthatnék, hogy még egy kis ideig használható legyen a telefon?
Előre is köszönöm!
-
poganytamas
senior tag
Hello,
Öcsémnek telefon csere miatt van egy elfekvő Quad-ja, két Venom akksival ha jól tudom, teljesen jó. Holnap rákérdezek mennyiért adná, és akkor írok.
Burkolatot én cseréltem már Quad-ban, az kijelző kiemeléssel is jár ugye, nem kívánom senkinek. Inkább fordítva lesz, hogy a te telefonod alaplap hibás készülékhez lesz jó donor.
-
Hari73
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos a telómnak (aTAB5 Quad core) berepedt a kijelzője és így a bal szélén hiába tapicskolok....,nem reagál.
Ugyan használható a teló de elég kényelmetlen. :-(
Az lenne a kérésem,hogy lehet-e hozzá kijelzőt venni vagy esetleg valakinek nincsen véletlenül egy eladó "donor" telója aminek jó a kijelzője?
Illetve,hogy mennyire körülményes a kijelző cseréje? Érdemes egyátalán gondolkodni rajta?
Üdv! -
Hari73
csendes tag
válasz
poganytamas #7314 üzenetére
Köszi!
Utánanézek.
Üdv!
István -
poganytamas
senior tag
http://prohardver.hu/tema/atab5_phone_az_m-tech-tol/hsz_7289-7289.html
Dealextreme-en most kifogyott, de aliexpressen pl van
-
Hari73
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy van-e még valakinek aTAB5 Quad-hoz akksija?
Minden megoldás érdekelne!Ha esetleg valaki tud linket,ahol kapni az is érdekelne.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
István -
Bogi23
újonc
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy Beex Freedom és Beex Light telefonokba honnan tudnék szerezni aksit (ha tudtok oldal linket azt megköszönném), és milyen aksik jók bele? -
rmartin94
aktív tag
válasz
atab5phone #7310 üzenetére
Szia!
MTK Droid Tools-szal biztosan tudod rootolni. -
atab5phone
csendes tag
Sziasztok!
Rootolni szeretném a régi aTAB5 gen2 v3 telefonomat, de a leírásban lévő dropbox link már nem működik.
Ha valakinek megvan, fel tudná tenni valahová?
Előre is köszönöm! -
rmartin94
aktív tag
GEN 3-ra van másik ROM, mint a Dropboxon levő gyári?? Mert a kamera ha vizszintes helyzetben tartom a telót, akkor fejjel lefele van a kamera képe, és nem tudom, hogy ez miért van. Meg a hátsó kamera se működik, csak az első.
Illetve nem tudok rá átváltani. Találkozott már valaki ilyen problémával? Ha igen, mi volt a megoldás rá? Mert ez nekem szoftveres hibának tűnik.
-
djsnail
tag
válasz
dudicukrasz #7306 üzenetére
Az, hogy sold out! És már lassan fél éve!
-
dudicukrasz
tag
válasz
djsnail #7305 üzenetére
akkor nekem pechem volt mert négyet kértem és mind kifogástalan
[12dodó volt fekete pénteken a 4 darab]
ja meg az aliról volt,de már fél éve ott nem néztem van e még,egyébként nem értem a felháborodást itt olvastam erről hogy jó hozzá,lehet pont ti írtátok,rendeltem és jó,ennyi.
-
djsnail
tag
válasz
dudicukrasz #7303 üzenetére
Ja meg a 10db-ból amit rendeltem, 5 kuka volt... Na kösz!
-
djsnail
tag
válasz
dudicukrasz #7301 üzenetére
Ne csak dumálj! LINKELJ!!!
-
dudicukrasz
tag
válasz
poganytamas #7302 üzenetére
ezt sem mondanám dogee sokáig bírja és három dollár volt
-
poganytamas
senior tag
válasz
dudicukrasz #7301 üzenetére
Van, de azok nyomába se érnek a Venom akksinak.
-
djsnail
tag
válasz
Droma Der #7299 üzenetére
Atab5Quad akksi... akit érint vagy akit érdekel...
-
Droma Der
újonc
Sziasztok!
aTAB5 QUAD-hoz keresek akkumulátort. Valakinek esetleg ötlete????
Köszi a segítséget! -
dudicukrasz
tag
Tudja valaki hogy bizonyos hívószámokat hogy lehet letiltani a menüben?
-
joco91x
csendes tag
Üdv!
atab 503d hez keresnék aksit vagy olyat ami jó hozzá!Azt is megköszönném ha megadnátok az aksi pontos gyári típusát.Előre is köszönöm!
-
dudicukrasz
tag
Állandóan,fagy, újraindulgat,sokáig nem volt használva,tipp esetleg?
-
Próbálkozom
csendes tag
Helló!
M-tech Atab5 MT657 típusú telefonom alkatrészként eladó. ( telefont pár hét használat után elejtettem, kijelzője betört, fogalmam sincs, hogy javítható-e) Az aksi új és erős.- Egyben eladó.
-
djsnail
tag
válasz
dudicukrasz #7291 üzenetére
Nálam van még pár darab...
-
llaszlo
veterán
2db vodafone SIM kártya esetén egyiken van mobilnet, viszont nem működik. Másik telefonban viszont igen.
Próbáltam kikapcsolni a másikat, de akkor sem ment.
A go launcher alapból benne van a gyári romban? Nem nagyon tudtam megnézni a készüléket, mert egy barátomé. -
bentay
újonc
Üdv mindenkinek!
A topikot olvasva már rádöbbentem hogy az adott készülékhez (aTabquad) a Dodge dg500 aksija tökéletes.
Következő lenne a kérdésem: esetleg-van-e valakinek Magyarországon ilyen, tudná-e postázni stb.. Mivel a telefonomé teljesen tönkrement, használattal kb 1 órát bír ki...
Meg tudnám rendelni de korábban kéne 1-2 hónapnál, így gondoltam egy próbát megér. Köszi előre is! -
poganytamas
senior tag
válasz
dudicukrasz #7288 üzenetére
Urak, a Doogee Discovery DG500-as akksija egy az egyben jó a Quad-hoz, se kitámasztás, se semmilyen mókolás nem kell hozzá.
[link] -
dottore53
csendes tag
Csak jelezni szeretném mindenkinek, akinek szüksége van rá, hogy nem csak az S4 B600BC típusú akksi használható (kitámasztással) a Quadhoz, de az AKAI PHA 5830-as akksijával is tökéletesen működik, függetlenül attól, hogy az 3200 mAh-s.
3 polusos, hossza, vastagsága ugyanaz, oldalt 2 mm kitámasztás szükséges (na meg a kitámasztó kis fül eltávolítása a hiányzó bemélyedés miatt, szikével csak egy nyissz, nem gond, hogy nincs)
Garantáltan működik! -
lalszi
aktív tag
válasz
fiesta14 #7284 üzenetére
Ez talán segít: chacefixer
Ideiglenesen megnöveli a chace méretét a túl nagy méretű appok felrakásához. -
fiesta14
tag
Hello! aki ért hozzá az segitsen.
a gondom az ( atab5quad) hogy azt irja a telefon memoriában van 300mb hely az sd kártán is van 1 giga hely és a skype-t szeretném feltenni és azt irja telepités előtt hogy "nincs elég hely az eszközön"
na ez hogy? mit tegyek mit töröljek vagy hogy lehet ez?
a telefon reset és visszaállitás most nem játszik ne is irjátok. -
diablo77
tag
Én november óta nem használtam a Gen2 V3 telómat új beszerzése miatt. Akkor 70%-os töltöttség mellett betettem a fiókba. Tegnap kénytelen voltam elővenni, mert a céges teló akksija már nagyon szórakozott. Meglepődtem, hogy még 55%-on állt a töltöttség.
-
csima2005
újonc
Sziasztok hogy kell a fríssiteni a szofert
-
seebi
csendes tag
Ha valakit érdekel!
http://www.dx.com/p/doogee-rechargeable-replacement-2800mah-3-7v-lithium-battery-for-doogee-discovery-dg500-black-257129#.VWV20kZ7GcOIgaz 5 hét alatt de megjött és tuti
-
H_András
tag
Régebbi, gen2 v2-es aTabom alján a töltő csatlakozója megsérült (kilazult, elrepedt, nem tudom). Tölt még, de igencsak játszani kell vele, mire megtalálom a kellő pozíciót az akksi etetéséhez, érthető okokból orvosolni szeretném a problémát. Régebben volt itt egy szaki, aki reális áron javított, csinált ilyesmit, de most nem látom a nevét, valaki emlékszik rá, vagy tud esetleg ajánlani valakit, aki foglalkozik ilyennel? Random bementem két helyre, de hajam égnek áll attól ahogy néznek az emberre ha nem ratyi ájfonos vagy és ahhoz szeretnél valamit, már elnézést, hát még attól mennyi időre és pénzért vállalták volna...
-
poganytamas
senior tag
válasz
djsnail #7264 üzenetére
Ez sajnos ilyen. Én már rég túladtam az én Quadomon, de öcsém nagyob boldog a 2 Venom akksival
Az biztos egy életre megtanultam: telefonhoz egyből venni kell pótakkut, mert lehet később nem lesz.
Emberek, vigyétek djsnail akksijait, egyrészt ne maradjon a nyakán, másrészt nagyon jó akkuk!
-
djsnail
tag
Nem értem az embereket...
Amikor nincs, akkor sürgősen kell mindenkinek akku, mert már használhatatlan a telefon, amikor meg van és írok nekik, akkor senki még a füle botját se mozdítja... -
ngabor7
csendes tag
Sziasztok.
Létezik még valakinél akku atab5-höz?
Köszi.
-
kaszasi
csendes tag
Helló!
Volt egy olyan problémám a tab5 quad-ommal hogy vagy újra indult magától vagy nem tudtam a képernyőt előcsalogatni ha lezártam,csak aksi ki és újra indítás.Akkor is vagy jó lett egy darabig vagy nem.Próbáltam romot újra tenni a sajátját vagy a I50-est vagy a DG500 ami még jó rá.Nem jött össze,végül elkeseredésemben teljesen szétszedtem és az alaplapon az összes kis lemezzel lefedett helyre levegőt fújtam.Gondoltam hát ha por kerülhetett be oda,és láss csodát össze szerelés után megjavult.Már 1 napja semmi baja.
Ha esetleg valakinek ilyen problémája lenne bár melyik atab fajtával ezt próbája ki,és csak utána romoljon.
Üdv remélem tudtam segíteni -
csongi
veterán
Sziasztok!
Ide bemásolom, a teszthez érkezett hozzászólást. Hátha nektek hasznos lesz.kaszasi
(újonc)Sziasztok!
Van egy Atab5 quadom és kipróbáltam vele a dogee dg 500 Firmware-t és tökéletesen működik vele.Kapunk vele előre telepitett facebookot,youtubet,msnt,twittert,skypet,flash playert.Ha valakit érdekel innen töltheti és magyar nyelvű.
http://4pda.ru/forum/lofiversion/index.php?t565896.html
Nem meg ijedni de van üdvözlő zenéje
Üdv MindenkinekAmint látom ide talált a fórumtárs
Itt hagyom azért -
kaszasi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Atab5 quadom és kipróbáltam vele a dogee dg 500 Firmware-t és tökéletesen működik vele.Kapunk vele előre telepitett facebookot,youtubet,msnt,twittert,skypet,flash playert.Ha valakit érdekel innen töltheti és magyar nyelvű.
http://4pda.ru/forum/lofiversion/index.php?t565896.html
Üdv Mindenkinek -
janinho94
újonc
Sziasztok! Szerintetek ez az akksi jó lehet az aTab5 Quad telóba?
http://mobilarena.hu/dl/upc/2015-04/21/548371_nrzt27u9elhvw4d6_3.jpg
http://mobilarena.hu/dl/upc/2015-04/21/548371_jgluxzejnwowatvz_4.jpg
-
bs74
újonc
ÜDVÖZLÖK MINDENKIT! aTAB5Quad okostelefonhoz keresek új akkumulátort.SŰRGŐS lenne! TELEFONSZÁMOM: 06-20/520-42-52
-
cyberfly
csendes tag
Sziasztok!
aTAB5 QUAD-hoz keresek akkumulátort. Valakinek esetleg ötlete????
Köszi a segítséget! -
fiesta14
tag
Üdv! atab 5 quad: nehezen talál gps jelet és a wifi is gyengélkedik. ezzel mit lehet kezdeni? régebben (kb 1 éve mikor használtan vettem) gps elsőre fogta a jelet és a wifi is ment akár honnan a lakásból most már a közelében kell lennem a routernek az emeletről már alig akar jelet venni.
-
Soybex
őstag
Hello. Nekem van egy Atabom, igaz hogy csak egy usb kábel törés miatt nem működik , de az aksija az tökéletes. ( tepsi verzió)
-
deed 00
újonc
szia engem érdekelne a aTab 5 aksi van e még ?és menyibe kerul ?
-
cyberfly
csendes tag
Sziasztok!
aTAB5C-hez keresek akkumulátort, szerintetek hol tudnék találni!
Előre is köszönöm a segítséget!Üdv!
-
petszol
tag
Megoldottam. Tárgytalan.
-
lalszi
aktív tag
válasz
petszol #7246 üzenetére
Szia, leírom ide is, hátha másnak is kell majd:
Az itt lévő linkeknek működnie kéne:
http://logout.hu/bejegyzes/lalszi/atab5_help.html
A V0.5 rom az újabb, de el kell belőle távolítani a wland nevű kínai csodát:
wland eltávolítás
Ha nvram hibád van, akkor ez lehet a megoldás: nvram hiba de nem emlékszem már nem e csak gen 3-nál volt e ilyen. -
petszol
tag
Sziasztok.
Testvérem aTab5 készüléke hozzám került.Dobálja a wifi jelet.
Szeretném rendbe rakni a telefont szoftveresen. A telefon
A lalszi által valamikor leírt "teljes mentés a telefonról" leírást viszont nem találom. 404 error. -
lalszi
aktív tag
válasz
FRICI28 #7243 üzenetére
Ha van rajta recovery, akkor ott lehet factory resetet csinálni, ha nincs, akkor rakni kell rá előbb Flashtoollal recoveryt.
CWM recovery: http://mobilarena.hu/tema/atab5_phone_az_m-tech-tol/hsz_5723-5723.html -
fiesta14
tag
Üdv! az az akumlátoros rendeléses dolog megy még?
1 re beneveznék én is. puposkodik már az enyém is .... -
FRICI28
újonc
Hali
Van egy ilyen masinám és elfelejtődött a feloldó minta rajta
Lehet valahogyan resetelni, vagy valamit csinálni vele? -
poganytamas
senior tag
Ha lenne eladó quad-om, azt ide tenném fel [link]
-
BettiYna
újonc
Üdv!
Tudnátok nekem segíteni? Szeretnék aTab5 Gen3 típusú mobiltelefonomra tokot vásárolni.
Hol találok hozzá? -
fear2
tag
Sziasztok!
Kb. 2 napja olvasgatom a fórumokat, de nem találtam egyértelmű választ az általam keresett kérdésre.
Amennyiben ez mégis egyértelműen le van írva valahol,elnézést, kérnék vakvezetést odáig.
ATAB5 QUAD telefonom van, ami tökéletesen működik 1 éve,így nem is piszkáltam, telepítgettem rendszert rá soha.
Ám sajnos ma szembesültem vele,hogy az ujonnan kapott okos fittkarpereccel nem működik,mert annak 4.3 android kell, a teleofnon pedig 4.2.1-es rendszer van.
Érdeklődnék,hogy lehet-e és ha igen hogyan telepíteni a telefonra 4.3-as rendszert?
Garanciavesztéssel jár?
Esetleg 4.3-as emulátor van rá?Előre is köszönöm a segítő válaszokat.
-
techgirl
újonc
Sziasztok. Atab5 Quadhoz keresek akkumlátort.
-
Viktor77
titán
A topicban (mint az összes többi szakmaiban) tilos hirdetni.
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas #7229 üzenetére
Ez pedig a piros Venom akku kapacitása, 2500 van ráírva és 2155-öt mértem (mindenképpen kenterbe veri a gyárit) : [link]
-
lalszi
aktív tag
válasz
poganytamas #7229 üzenetére
Kösz a tippet, rendelnem is kellett egyet azonnal
-
poganytamas
senior tag
Akku kapacitás mérés
Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani az eBay-en ~1100 forintért kapható KCX-017 charger doctort, amivel az akkumulátor kapacitását lehet megmérni. Vagy a típusra kell keresni, vagy amit én vettem ott ez a neve: "Hot LCD USB Charger Battery Capacity Power Current Voltage Tester Meter White".
Magyar videó: [link]
Úgy kell vele kapacitást mérni, hogy ki kell meríteni a telefont nullára, hogy kikapcsoljon. Bevállalósak ilyenkor még párszor kapcsolják be egész addig, amíg már be se kapcsol, csak rezeg egyet. Kikapcsolt állapotban, a képernyőhöz se piszkálva kell tölteni addig, amíg már tartósan 0 A-t mutat töltőáramnak.
Ez egy cimke szerint 1650 mAh-s, 1 éves Quad akku mérése, tehát olyan 70%-os állapotban van (persze ehhez jó lett volna újkorában is megmérni): [link]
-
killergyuszi
tag
válasz
killergyuszi #7227 üzenetére
tárgytalan.
Sikerült megcsinálnom.
Annyi volt az egész, hogy RootGenius-sal rootoltam, majd MTKDroidTools-al raktam rá egy recovery-t.
A recovery-ben pedig factory reset.
Azért köszönöm a segítséget. -
válasz
killergyuszi #7225 üzenetére
HA (!) van adb elérés, akkor
adb shell svc wifi enable
Ha nincs, akkor más módot kell választani. -
válasz
killergyuszi #7223 üzenetére
Adb kapcsolat van?
Ha igen, onnan be lehet kapcsolni a wifi-t.
Onnan meg mar a gmail bejelentkezessel ok lesz. -
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömtől kaptam egy ilyen telefont, mert a gyermekei "eljátszották" a mintás feloldást.
A telefonon semmit sem lehet csak gmail fiókba bejelentkezni, ami nem sikerült mert nincs internet kapcsolat bekapcsolva a készüléken.
Nem tudjátok, hogyan lehetne működésre bírni?
Már amit tudtam próbáltam... szervizkódok, mtkdroidtools, flashttols stb... de semmi eredmény.
Hogyan lehetne rávarázsolni egy recoveryt? -
poganytamas
senior tag
válasz
hhatika #7218 üzenetére
1 giga ram, 4 gigás rom, ezt kicsit átpartícionáltam, így 2 giga elérhető programok telepítésére, a fat-os belső tárhely ennek megfelelően 800 megára lecsökkent. Rootolt, igen. 2013 decemberi vétel, az akksija még úgy becsülöm 3/4 évet simán kibírna.Nem a gyári fólia van rajta, és nem is a legszebben rátéve (ebben bevallom béna vagyok), de adok vele 3 nyers fóliát (magadnak kivágós), lehet próbálkozni. Egyéb részleteket privátban tudok mondani.
-
hhatika
tag
válasz
poganytamas #7217 üzenetére
Végülis mik a paraméterek? 1gb ram...? 4gb belső tárhely...? Rootolva...?
-
poganytamas
senior tag
Nekem is eladó továbbra is a Quad: [link]
-
törölt tag
Atab5 quad telefon eladó!
-2014.03.20-án vettem a tescoban.
-Sem szoftverileg (nem rootoltam), sem hardveresen nem piszkáltam.
-A 2. fólia rajta van még a kijelzőn, így elméletben az gyári állapotú a fólia alatt.Hibák
-Az akkumulátora tönkre ment, így új kell bele.
-A műanyag hátlapból letört egy kis darab, néhol repedezett, de ez cserélhető.
-Típushiba: szegély repedezett.Első ár: 20 ezer forint
Érdeklődni a ggeorg007@gmail.com mail címen is lehet.
-
hhatika
tag
elejtettem a kis telefonomat
a képernyő megy, csak nem tudom irányítani-simizni
tehát a sima atab5 gen2-höz érintőpanelt tudok cserélni-cseréltetni szerintetek valahol? -
lalszi
aktív tag
válasz
#74220800 #7213 üzenetére
Egy fórumtárs megoldotta más akkuval, nem szép megoldás, de működik: http://mobilarena.hu/tema/atab5_phone_az_m-tech-tol/hsz_7113-7113.html
-
törölt tag
Most komoly, hogy nem lehet kapni hozzá (atab5 quad) akkumulátort? Vicc kategória.
Már a Spainsellers-en és az itthoni szervízben sincs.
Beszarok, ha ezért kell vennem új telót. -
lalszi
aktív tag
válasz
gthomma #7210 üzenetére
A level 1-6 a hangerő gomb lépései. A level értékekhez tartozó hangerő szinteket kell beállítani. Természetesen kis levelhez ne állíts nagy hangerőt, mert nem tudod lehallkítani a telefont.
De itt a leírás is hozzá:
Ha túl halknak találod a telefon hangját, akkor a Mobileuncle MTK Tools-al hangosabbra tudod állítani, root sem kell hozzá: Engineer Mode/Engineer Mode (MTK)/Audio alatt tudod a különböző módok alaphangerejét állítgatni. De azért ne gondolkodás nélkül mindent a maximumra, inkább csak a level6 szinteket állítsd.
Rövid leírás:
Elég csak a Normal Mode-ot és a Loudspeaker Mode-ot (esetleg a Headset Mode-ot, ha használsz) állítani.Bele kell menni a választott módba: Engieer Mode - Engineer Mode (MTK) - Audio
Normál: Type-nál az SPH-t kiválasztani, Level: 6-os, állítsd a Value-t maximumra, nyomd meg a Set gombot. Esetleg a Type-nál a Media-t is beállíthatod így, de ott még a Max vol-t is feljebb veheted.
Loudspeaker: Typ-nál az SPH-t, Ringet, Mediat kell állítani (egyesével, beállítás után mindíg Set gombot megnyomni), Levelnél válaszd a 6-ost és állítsd a Value-t és Max vol-t mindegyiknél maximumra.
A többi level szintet (1,2,3,4,5) is állíthatod ezeknél ha akarod, de ne maximumra, mert akkor nem tudod lehalkítani. Állítsd a Value-t és a Max vol-t mindegyik level szintnél az előzőnél 15%-al magasabbra (vagy annyi százalékkal, ahogy neked tetszik).
A FIR értékét ne változtasd meg!
Minden beállítás után nyomd meg a Set gombot, mert nem jegyzi meg különben. A végén indítsd újra a telefont, hogy az új beállításokat használja.
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
A mobileuncletoolst hogy lehet rávenni hogy elmentse a megemelt hangszinteket? Hiába állítom mondjuk Level 6-ra, amikor kilépek megint level 0-án van a szint. -
zsoa26
újonc
válasz
poganytamas #7208 üzenetére
Na ez az amit én biztosan nem tudok megcsinálni. Nem fotóztam le mert elvileg ugyan az a tipus.
-
zsoa26
újonc
Sziasztok! Elkelne egy kis segítség. aTAB5 quad-om van és összefojt az lcd. Vettem egy alaplaphibásat elvileg jó lcd-vel , kicseréltem benne az alaplapot az én régimre ami egy szervíz szerint tökéletes...hát vagy megnézték vagy nem. Most jön az érdekes rész mert a hibajelenség ugyan az,gombsor világít, érintés mükszik de képet továbbra sem ad(nem is világít a képernyő).
Egy jó tanácsnak is örülnék. Köszi -
VaZso
senior tag
válasz
Diniboy #7204 üzenetére
Bocs a hülye kérdés miatt, de megoldható esetleg, hogy átküldenél valamilyen módon egy rendszermentést nekem?
Nyilván nem a beállított rendszered szeretném elkérni, és az IMEI-ket visszaállítanám az eredetire, ha módosul ettől.Tudsz ebben segíteni?
...hátha ezzel együtt a WLAN + Bluetooth problémám megoldódna...
Előre is köszönöm a segítséged.
-
Diniboy
aktív tag
válasz
Diniboy #7204 üzenetére
De persze hogy eltünt de szerencsére lalszi hsze segített. Érdekes mert nekem a config4v2 van mégsem sikerült a gen 3as stockal elrontani- se a sok próbálkozás közül egyikkel sem halálosan megsebezni.
Mindenesetre köszi a leírásokat, ezek nélkül nem próbálom végig az összes dropboxos cuccot amit felraktatok
Amúgy nekem elég ha telefonálni lehet , ébreszt az ébresztő, meg tudok olvasni a vonaton anélkül hogy cipelnem kell még egy eszközt az ebookoknak, szóval nem tudom mi ütött belém , úgy látszik nagyon vágytam már új telefonra -
Diniboy
aktív tag
válasz
cappa72 #7203 üzenetére
Fogalmam sincs hogy csináltam, de most működik a telefon. Többféle SP flashal próbáltam az MTK droidos mentésemet visszatölteni. Volt amikor nem is indult a telefon már . Bár azt hiszem akkor azért mert lemerült az aksi , mert csak beleraktam a háttérvilágításos állapotban a laptop táskába tegnap.
Valahogy , talán a 4.0ás flash toolsal felraktam innen egy ilyet :" GEN3 ROM fájlok Flashtoolhoz "
Aztán egyszercsak bejött a 6.03 CWM menü ahol betallóztam az cd kártyán a zipes mentésemet "aTAB503D_130304_backup_141225-041139.zip" de azt nem sikerült neki valamiért felrakni.Végső elkeseredetségemben nyomtam egy Factory default/vipe vagy mit sort, újraindult a telcsi és bejött az android logo, és elindult a rendszer.
FOGALMAM sincs hogy hogy sikerült, melyik lépés volt a számtalan elkeseredett próbálkozás közül ami megoldotta .
Tipikusan az "ezer vak majom próbálkozása az írógéppel" alapon , de sikerült. Azt hiszem nekem nem szabad Androidos telefont mókolni... remélem az imei számmal nem lesz bajom, most csekkolom, még nem mertem visszarakni a simet.
Most nézem a kernelt meg az alapsávot ugyanazt írja a telefon mint amit lementettem screenshotot az MTK droid toolsról, akkor csak a sajátomat sikerült visszarakni, vagy helyreállítani. -
válasz
Diniboy #7202 üzenetére
Ha csináltál MTKDT mentést, akkor az létrehozott egy CWM mentést az sd kártyára. Ha az meg volna, akkor egy CWM recovery-ből (ami pl. itt kérhető), akkor abból visszaállítható az akkori állapot.
Amibe sikerült belépned az egy gyári 3e recovery.
Próbálj meg valamit megnyomni, amikor megjelenik a fekvő robot (6 esélyed van: power, hangerő fel / le, home, opciók és vissza).
Ebből az egyik csak bejön...
Ha belép a recovery menüjébe, akkor ott csinálj egy factory reset-et. (Sajnos telefononként eltérő a menüben a lépkedés és az "entert"; a "hangerő le" az általában a menüben lefelé megy. Az "enter" pedig lehet a hangerő fel, vagy a power gomb). -
Diniboy
aktív tag
válasz
cappa72 #7201 üzenetére
Megtaláltam ezt a leírást időközben , túl is estem rajta. Illetve e videó alapján csináltam legutóbb, mert voltak hibák. Kaptam BROM errort, meg volt valami PMT changed hibaüzim is mikor a recvoveryt próbáltam csak frissíteni sajnos lehet hogy nem a telcsihez valót, utánna be se kapcsolt a teló
. A BROM error után rájöttem hogy nem volt kijelölve az összes file sptoolsban a !-es mappából. De azóta már megcsináltam helyesen. Most már kiírja hogy Download OK, elindítom a telcsit, bejön a kezdő képernyő aTab5 Phone aztán csak sötét képernyő némi háttér világítással. A recovery módra bejön a fekvő robot de csak fekszik hiába nyomok akármit nem akar talpra állni
de amikor még ment a telcsi, csak nem jól működött volt olyan is amikor megpróbáltam más recovery filet betallózni sp flashban sajnos. Elkeseredettségemben nyomtam már Formatot is sp flashben, és utánna felment a saját mentésem, és most itt tartok. Valahogy nem lehet visszaállítani az eredeti állapotot ? Hogy olyan legyen mint amikor megkaptam a boltból, aztán engem nem érdekel a továbbiakban a közelébe se megyek semmiféle rootnak, meg ES filekezelőnek, Xposed Frameworksnek meg superuser baromságnak
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GTA VI
- NBA és kosárlabda topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest