Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Sziasztok ha valakit érdekelne 2.gen. az enyém eladó! Köszi![link]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok újra itt, van már 4.1?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz callvote #3238 üzenetére
"T.cím most olvastam a Prohardver fórumon, hogy jön JB az aTab 5-re, kérem tisztelettel önöket nekem is küldjék el a frissítés! Tisztelettel!" Szia ezt írtam atabsupport@mercurycomputer.hu-nak. Ezt a választ kaptam! "El tudja küldeni a fórum linkjét ahol olvasta ezen információt?" Hivatkozhatok a te beírásodra! "mi nem ide irtunk..mi közvetlen a gyártonak a nagy nagy tenger tuloldalára....
mi nemzetközibe nyomjuk...nem holmi mercuryknak...cöh...
speciel én nem ott vettem...akkor nem is kapnék supportot?
gyártót kell bombázni nem a viszonteladót " Vagy ha van tőlük valami válasz esetleg?[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz poganytamas #3229 üzenetére
Nekem is válaszoltak, azt írták nincs frissítés a telefonomra! aTAB Support <atabsupport@mercurycomputer.hu "A készülékhez nem érhető el frissítés."
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz poganytamas #2798 üzenetére
Ezek a forgatásért és a közelségért felelnek? Mert az enyém forog amikor kell, ha fülemhez rakom elsötétül, szóval működik! S mi a a baj benne, ha az egyik nincs?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
[link] CVM?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Szegeden a tescóban 49900,-ft a telefonunk, az 5" 2 magos!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link] Akinek gyorsan merül az aksija
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
Én szerencsére nem tudom hogy mit kell nézni nekem csak a tartalék akkuval volt problémám! Se pixelhiba, se csíkozódás, se lassulás, semmi negatívum! A szegedi tescóban van ismerősöm ő mondta hogy nagyon sokat eladtak, kb. 2 telefont vittek vissza! Lehet hogy ide került a java? Nálunk a családban és az ismeretségi kőrben vettek v. tízet egyikkel sincs probléma, csak a szokásos ami az okos nagy kijelző telefonokra jellemző egy-két napos az aksijuk! De ez nem hiba, ez együtt jár a nagy képernyővel, s az állandó online használattal, végül is azért okos telefon! De kevés használattal készenlétben 4-5 nap is lehet!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz poganytamas #2387 üzenetére
A második meg nem tökéletes, 1 nap használat után kifeküdt, küldtek másikat de az is gyenge! Mint ha a pót- aksit csak azért kaptuk hogy nehezebb legyen a doboz! Aki tudja üzemelje be a másik aksit mert arra nem 1 év a gari!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Levente75 #2333 üzenetére
A smafut tartom, vitát befejeztem! Nektek szuper aksitok van, nekem kínai gagyí! Különben nem panaszkodtam hogy lemerül az aksi, én, hangsúlyozom én, tudomásul veszem ha használom 1 nap alatt simán lemerül! Különben a sufniba rakva 5 nap Vitának vége a részemről!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Akkor fiúk én nem tudom formázni használni a telom az aksival együtt, az új aksit kihez küldhetem formázni? S akkor ezek szerint lesz 1 három napos telóm Napi 2 óra t-mobilos netezéssel, napi 1 óra telefonálással, napi egy videó megnézéssel, s állandó wifi készenléttel Valamit kihagytam? Apropó úgy formáztam a teló aksiját ahogy fent írva vagyon atipur: Napi 2-3 óra beszélgetéssel még a Sam csúcs telója is kifekszik
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz callvote #2321 üzenetére
Lefagyott? atipur: Szia ez a természetes, amit írsz a többi smafu! Nekem 3 ismerősömnek van ilyen telefonja használat mellett hangsúlyozom használat mellett, nem a sufniban készenlétben, 1 nap! Oszt jöhet a másik aksi! Lehet hogy egyes telókba szuper aksit raktak Kínában kínjukba
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Old Gyfland #2298 üzenetére
Szia én sem tudom honnan veszik az energiát több napos töltés nélküli használatra! Nekem is wifivel v. adatf. 1-11/2 nap! Szerintem repülő módban vannak, v. csak készenlétben! Nekem t-mobilos netezés alatt simán lemegy 2-3 óra alatt! Wifivel készenlétben 2-4 nap, de nem igen használom, esetleg megnézem s írok egy-két üzit, s pár perc beszélgetés! A többi szerintem smafu! Volt már egy pár okos telóm de átlag 1 azaz egy nap!! Természetesen használattal!Pl. (S 3- Htc one x-S 2) Egyedül a 4S Iphone bírta 2 esetleg 3 napig!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz poganytamas #2284 üzenetére
A No-led alkalmazás nem jó, igaz a képernyőn jeleníti meg a bejövő hívásokat stb!?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz mlaci01 #2279 üzenetére
Sehogy csak 3 napon belül, v. ha neten vetted 8 napon belül, utána javítják végtelenségig! callvote: Szerintem az 512 mb. simán elég, inkább a ram kicsi! poganytamas: Ott van fű? qMatroxq:"törekedni" Szerinted ez mit jelent-szerintem a vásárlók leszar.sa
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz poganytamas #2164 üzenetére
Build szám G503HH_JL_XYL_VO.2_S20121022 Akkor ez milyen, s ez mit takar?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz poganytamas #2156 üzenetére
Most itt melyik számít? Alaps? Kernel? Build?Egyéni build?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Nincs valakinek véletlenül gyári állapotú mentése ehhez a változathoz: (Gen2, v2, iPhone kamerás)?
Nagy segítség lenne néhány fórumtársnak Köszönjük!!! Vagy mindenki törö lte a gyári romot??Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz Jancsi1024 #1889 üzenetére
Én is bal fékeskedtem, én is várok egy ilyen romra! Gondolom sokan vagyunk így, de remélem nem mindenki törölt
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz szintiboy920 #1872 üzenetére
Ezt Poganytamás és Lalszli érti! Köszönjük nekik a segítséget előre!!!!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz poganytamas #1836 üzenetére
Igen azt is hogy kell gyári telefont csinálni, clockworkmod nélkülit csinálni! Természetesen lementett gyári rombol, ami nekem nincs
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
6495
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok van-e valakinek a két magoshoz gyåri rom mentése, megköszönném!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz poganytamas #1144 üzenetére
Szia de szinte mindent átrak! Ami nem működik azt vissza kell rakni!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz poganytamas #981 üzenetére
A ramon így sem tudok változtatni? Marad az 512 mb.! Vagy tudok? Nekem így is gyors a rendszer a 2+ programmal! A pro unins. és a ram bosterrel. Mi + adhat majd egy új rom? Mert ha 1 gb. lenne a ram, akkor hozzá se kellene nyúlni!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
BUÉK!!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Flip - Silent+ a Ram bostert telepítettem, s a képernyő nem akar elsötétedni, 1 percre van állítva! Vagy mi lehet a bibi? Köszi!
Üdv. Feri!!
-
-
pusihusi
addikt
Sziasztok telepítettem a Pc-re Win 7-et, de a Rootolás valahogy nem jön össze, úgy csináltam ahogy le van írva! Mi lehet a bibi?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Win 8 alatt hogy tudom rootolni driverek nem települnek!? Köszi!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Boldog Békés Karácsonyt, látom sok minden történt mióta nem voltam!
Üdv. Feri!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest