- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyo55
csendes tag
válasz
mckangi #4671 üzenetére
Igen,igaz nem vagyok naprakész a mobilhálózatokból,de megjelenik mindkét SIM térerő jele az értesítési sávban,az egyes slot kék színű,a kettes amiben a mobilnet SIM van zöld színűvel van jelölve. Amikor indítom az adatkapcsolatot,megkérdi,melyik kártyával akarom használni,bejelölöm a kettest és már megy is gond nélkül.Ilyenkor megjelenik a térerő ikon fölött egy E betű.Írta valaki,hogy ha foglalt mindkét slot,akkor nagyon belassul a wi-fi kapcsolata és eldobálja a jelet.Nekem ez a hibajelenség sem jött elő eddig.Megjegyzem,nekem mindkét foglalatban Telenoros kártya van.
-
poganytamas
senior tag
válasz
mckangi #4636 üzenetére
Hát kérdés hogy csinálják. Mert akár lehet az is, hogy kábelen kell rádugni, és úgy kezeli, mint egy pendrive-ot, akkor pedig nem nagy szám. El kell olvasni a használati utasítást, én azt mondom
Fájlokat küldeni biztos jó, konkrét progit nem tudok rá, viszont mindkét telefonnal tudni kell, a nélkül nem működik.
-
poganytamas
senior tag
válasz
mckangi #4629 üzenetére
Ha kábelen lóg a routeren a gép, akkor nem.
Ha van benne egy wifi adapter, akkor úgy fogja látni a telefont, mint egy ad-hoc wifi eszközt. Akkor nem a routerre csatlakozol, hanem közvetlenül a telefonra. Ad-hoc nem hinném hogy tud kapcsolódni egy hálózati nyomtató, bár meg lehet próbálni. -
bostone
addikt
-
poganytamas
senior tag
válasz
mckangi #4219 üzenetére
Igen, én, még friss meleg
Hát igazából csak annyi különbség van, hogy frissebb forrsából épült, tehát a műveletek lehetnek benne esetleg gyorsabbak, de a lényeg, a kernel az ugyanaz mindegyiknél. Csak gondoltam eltelt 3 hónap, ideje buildelni egy frisset. Egetverő különbség nincs a kettő között.
-
lalszi
aktív tag
válasz
mckangi #4195 üzenetére
Én bepipáltam mind a kettőt, nem okozott semmi gondot. Végig csináltam a leírás szerint az egészet és nem volt semmi probléma telepítés közben. A rom telepítés, rootolás, átpartícionálás meg volt negyed óra alatt. Ha valakinek ez sokáig tart és macerás az vegyen inkább Samsung Galaxyt, azzal biztos egyszerűbb (ez a végén nem neked szólt, csak úgy kijött belőlem).
-
lalszi
aktív tag
válasz
mckangi #4153 üzenetére
Van egy olyan mód, amiben amikor megnyomod a zárgombot akkor van pár másodpercet, hogy például egy virág kőrül körbe forgasd a telefont és a képen rajta lesz a virág mindden oldalról, de úgy tudod megnézni, hogy a képen húzod az ujjad és a virág körbe forog. Majd megpróbálok felrakni egyet, de most nem tudok.
-
callvote
senior tag
válasz
mckangi #4121 üzenetére
akárhogy is nézzük,az a JB egy tákolmány a bladen...
összevissza olozott cucc...
3as kenel nem nagyon van bladehez....
az meg nem ártana ICStöl felfelé
az valahonnan portolt akármi...
a sima cyanogenmod,még a 7es is pörög annyira mint a kang romok
ja és azokon a tákolmányokon sosem megy valami... -
Levente75
aktív tag
-
Levente75
aktív tag
válasz
mckangi #4092 üzenetére
Vettem a célzást!!!
IGEN, szilva befolyásoltság alatt ígérgettem
Előbb néztem meg a telepítő CD-t a Scanner/nyomtatóhoz, mert nincs össze hangolva egyik gépemmel sem. Az aaaz a WiFi-s !!!
Nahh, délután láss csodát!
( pedig a milliméter papírt is megvettem már, remélem jó lesz ahogy fejben elterveztem. )Szilvától, meg eltiltottam magam 1 napra
-
-
poganytamas
senior tag
válasz
mckangi #4093 üzenetére
Na az invisible shield-től mentsen meg az ég. Nekem tökre besárgult anno a Nokiámon.
Meg van rá örök csere garancia, na ez abból áll hogy vedd meg az új fóliát, küldd vissza a régit, és ha ők úgy találják hogy igazad volt, akkor az ár visszajár. A másik meg, hogy azt képtelenség vágni. -
csoki1990
csendes tag
válasz
mckangi #3932 üzenetére
Megvagyok elégedve a rommal,a wifi, GPS, szenzorok, és kamerák mennek.
(Se negatív se pozitív változást nem tapasztaltam bennük)
Minden telepíthető, eddig nem panaszkodott semmiért a készülék.
A simeket nem dobálja ,stabilan van hálózat.
Ha valaki ugyan abba a helyzetbe kerülne mint amiben én is voltam ,hogy valami oknál kifolyólag, tönkretenné a romját ezt nyugodtan merem ajánlani a g2v3-asokra,
V2-seken nem tudom hogy fut mert elvileg ez azokhoz lenne eredetileg.
Amin én is meglepődtem hogy minden működik. -
poganytamas
senior tag
válasz
mckangi #3899 üzenetére
Igen, az van neki, mert felrakta a v0.2-es romot, és a kamera megadta magát.
Akkor viszont lenne egy univerzális romunk gen2-re? Ez tök jó(#3898) somagyik: Azóta már kiderült hogy egy félig felrakott google apps csomag okozta a bajt, az első hozzászólásban megtalálod mit kell tenned.
-
callvote
senior tag
válasz
mckangi #3782 üzenetére
most nem tudom melyikről beszélsz..mert én linkeltem egy ujabb telot,de közben van egy tök más telefon kintről amiről beszéltem...
tudásban adatokban egyezik a minekkel..de 3.4.0 a kernele és JB van rajta....
amit linkeltem fingom sincs miylen kernellel van de azon is jb van...
és ezt a hamisitos izét sem értem mert a mineken ugye 3.1.3 van de rendes 4.0.4el... -
callvote
senior tag
válasz
mckangi #3779 üzenetére
Media-Tech MT7007 IMPERIUS 2 tádááááááámmmmmm
ami telefon van kintről az más...5,5 ös a kijelzője...hardverileg szinte egyforma a mienkkel..de pont a kernel miatt sokminden szerintem nem lenne jó nálunk..ha fel is megy rá a romja...
-
Levente75
aktív tag
válasz
mckangi #3698 üzenetére
Nem tom, nekem minőségen aluli ezer éves 2Gb-s kártya van 2 hónapja bele rakva. 5 éves tuti van a kártya.
De nem szaladt le róla semmi.
Ha a készülék nem tudja a class 10-et kihasználni oly mindegy mi van benne. Így jártam a fényképezőgépemmel. azt hittem jobb lesz, a de igazándiból se a HD felvételeken se a sorozatfelvételeken nem igazán tapasztaltam javulást. A gép nem tudja kihasználni a kártya írási sebességét. Olyan mintha nagy erős autóval szeretnél döngetni a határban, de hijába ha Xar az út..... inkább állj meg egy egy kortyra -
Mr.Pear
tag
válasz
mckangi #3552 üzenetére
Tehát akkor az enyém 2 magos?
Bocs hogy ilyen értetlen vagyokA kérdésem ugy értem, hogy ahol a programok vannak egymás utáni oldalakon ott hogy lehet pl az 1. oldalra rakni a fontosabb app-okat? Nem a főképernyőn, hanem ahol az összes progi van, nem tudom annak mi a neve, talán a telefon menüje? Nem tudom, de nem a beállitáskora gondolok.
-
törölt tag
válasz
mckangi #3412 üzenetére
mármint az sd1?
az amit fizikailag beteszel az az sd2
mert nekem meg az anysoft key. csinálta, de asszem idővel újraindítás nélkül is visszajött az alap bill.
nem akarok másikat mert ezer éve azt használom, nekem az jön minden autoszar off beállítással
simán kirakatom az ékezetes betűket és átállítom a betűk méretét
ha van még más is ami ilyeneket tud szóljatok! -
mckangi
senior tag
válasz
mckangi #3411 üzenetére
Na gyorsan válaszolok is magamnak:
Az volt a baj,hogy a kii keyboard billentyűzetet áthelyeztem az sd kártyára,a magyar szótárral együtt.
Miután a beállításokban visszahellyeztem a belső memóriába már müködött rendesen.
Ekkor viszont a szótár része nem volt hajlandó működni,így azt leszedtem,majd újratelepítettem.Ennyi.
Próbáljátok ki a play-ről letölthető , a swiftkey is gyors de ez ráver mégegy lapáttal,a szótár része meg valami hihetetlen..
Gyakorlatilag gyorsabb vele a gépelés mint a sz.gép billentyűzeten.Egy próbát megér...
-
callvote
senior tag
válasz
mckangi #2862 üzenetére
én még ezt is beletettem...
debug.performance.tuning=1
video.accelerate.hw=1 ---> érintőképernyő válaszadási idejő sebesség növelésrom.media.dec.jpeg.memcap=20000000 --->a kép bitsűrűségét szabályozza(szebb kép)
ro.media.enc.jpeg.quality=100 --->jpeg minősége %-ban mérve
wifi.supplicant_scan_interval=150
pm.sleep_mode=1
ro.ril.disable.power.collapse=1 > akku kíméléspersist.adb.notify=0 ---> usb hibakeresési ikon kikapcsolása a status sávban
net.dns1=8.8.8.8
net.dns2=8.8.4.4
net.tcp.buffersize.default=6144,87380,110208,6144,16384,110208
net.tcp.buffersize.wifi=262144,524288,1048576,262144,524288,1048576
net.tcp.buffersize.lte=262144,524288,3145728,262144,524288,3145728
net.tcp.buffersize.hsdpa=6144,262144,1048576,6144,262144,1048576
net.tcp.buffersize.evdo_b=6144,262144,1048576,6144,262144,1048576
net.tcp.buffersize.umts=6144,87380,110208,6144,16384,110208
net.tcp.buffersize.hspa=6144,87380,262144,6144,16384,262144
net.tcp.buffersize.gprs=6144,8760,11680,6144,8760,11680
net.tcp.buffersize.edge=6144,26280,35040,6144,16384,35040 ---> jelerőség növelés ( 3G)debug.sf.nobootanimation=1 ---> bootanimáció kikapcsolás (gyorsabb indulás)
mindenki saját felelőségre módosítson bármit !
-
mlaci01
tag
válasz
mckangi #2739 üzenetére
Nem hinném hogy antenna probléma lenne, nekem (igaz az még a V2 ? volt) már cserélték emiatt a telefont (az volt az eredeti, az első
).
Nekem 240 DPI a felbontás. Inkább az érzékelők hiányára gyanakszom.
Semmiképp nem tekinthető (szerintem) normálisnak, ha egy készülékben a beépített érzékelők nagy része nem működik.
Legyen az telefon, autó vagy bármi. -
mlaci01
tag
válasz
mckangi #2665 üzenetére
Össze kellene gyűjteni mik azok amik nem mennek.
Én már küldtem a szerviznek egy pakk-ot,azt mondták továbbítják a gyártónak.
Elküldtem e-mail-ban az egész problémakört, képekkel megtámogatva, ahogyan ide is
Ígéretet kaptam ezek orvoslására (persze csak miután a kisz kínai kialussza az alkoholmámort).
Jó lenne ha mindenki jelezné feléjük ezeket a problémákat, ne gondolják hogy egyedi esettel állnak szemben.
Tudatosítani kellene, hogy az egész széria hibás.Legalábbis eredetileg én nem ilyen tudású készüléket vettem, ezek a szoftverek, ezek az érzékelők az általam vásárolt készülékben működtek, 2 cserével jutottunk el idáig(vagy inkább
)
-
Levente75
aktív tag
válasz
mckangi #2665 üzenetére
Számomra kevésbé használhatónak tűnik ez a villogófényes jelzés..
Miért?
Vezetsz gondtalanul a kocsiban, telefon felcsapva tartóba, fütyörészel,szól a Lagzi Lajcsi meg ilyenek. aztán incomming hívás!!! de ezt nem tudod, csak hogy a szembejövők villogtatnak a reflektorukkal a szemedbe hogy :"-Öreg vedd már fel mert a hipper mega Wattos vakud fénye pont a szemünkbe villog! "
szóval így nem működik.
A telefont általában háttal lefelé tesszük asztalra, nem pedig a képernyővel lefelé, ilyen esetekben pedig az asztalodon mást sem csinálsz mint a megboldogult szép idődőkben az "itt a piros hol a piros" keverői, emelgeted a telefont.
Nézzük a zsebet, kabátot, táskát.Nos ez sem valami nyerő variáció, mert ha rejtve hordod, fenn áll az a lehetőség, hogy a fent említett hipper mega Wattos vaku misszing kóól esetén lyukat éget a kabátba,táskába, tartótokba... de a hívásaidról nem értesülsz időben. vagy meg értesülsz ha minden percben zipzár le, nincs hívás, zipzár fel. Így fenn áll annak veszélye is, hogy kb. 1 hét alatt csapágyas lesz az összes zipzárad...
-
Levente75
aktív tag
-
mckangi
senior tag
válasz
mckangi #2635 üzenetére
Na előljáróban annyit : a gen2 v3-ban nincs giroszkop!
A "G-Sensor"-ban a G nem a Gyroscop-ót jelöli , hanem a G gyorsulást (3 írányú).
Az említett progik biztosan nem a giroszkóp "hiánya" miatt nem letölthető és telepíthető,mivel a gen2-ben nincs is.Tehát vagy tényleg nincs fizikai giro a gen3 v1/v2 -ben de ennek ellenére viszont rossz a build,vagyis fent vannak a driverek a kernelben csak nincs mit fizikailag meghajtania.
A második verza az,hogy van fizikailag gíroscop a telóban,de a tovább főzőtt gen2-es romot moddolták tovább,ezért nem tudja meghajtani a hardvert.
Ez talán akkor derülne ki ha mlaci vagy nefraz kollegánk ráerőltetné a gen2-es androidot a gen 3-as telefonjukra. ( én nem tenném,sok értelmét nem látom : lásd fentebb).
Azt hiszem felveszem a kapcsolatot privátban mlaci-val is,és majd beszámolok(unk) a történésekről.
ui: megemlítem,csak úgy előljáróban,hogy a hardveres gyorsítás még be sincs kapcsolva gyárilag....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest