- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
b0bcat
addikt
válasz
tihibaby #4688 üzenetére
Ennyit számít a gyártmány. A jelek szerint az újabb generációs aTAB modellek kicsit gyengébb minőségűek. Ez mondjuk érthető annak fényében, hogy több szolgáltatást nyújtanak alacsonyabb áron. (Az én egymagosom újonnan 55 ezerbe került a tekkóban.)
Legutóbb egy Feiteng-et vásároltam (H7100 - fő mutatóiban olyan, mint a kétmagos aTAB5-ök, csak nagyobb a képernyője), amivel elégedett ugyan a feleségem, de minőségben ez sem hozza a DaPeng szintjét: a névlegesen erősebb akku (3100 mAh, a Wh-ból visszaszámolva is elméletileg annyi, de persze azt ír rá a kínai, amit akar
) egy napot bír a feleségem tempójával (sok nyomkodás, főleg wifiel), egy SIM-mel használva, míg a készülék elegáns, fényes kerete már két helyen elrepedt, pedig vigyáz rá a nejem.
Én komolyan bánom, hogy eladtam az enyémet.
(Ha végre reális szintre esnének a régebbi - 6575-ös ill. 6573-as - MTK-s telefonok árai Kínában, akkor simán rendelnék újra egy ilyen 9230+ modellt.
)
-
atipur
csendes tag
válasz
tihibaby #4033 üzenetére
Mondok egy ellenpéldát is:
Én majdnem napi szinten járok hozzájuk.
Szerencsére nagyon kevés garos ügyintézésem van, de ami van azt is nagyon korrektül intézik. garlevelet egyszer vittem, mondták is, hogy nekik az nem kell, úgyis vonalkód alapján megy az ügyintézés.A leghosszabb amit várnom kellett 3 hét volt, az is egy alkalommal, mert nem volt bent alkatrész és kínábol kellett rendelniük.
Az összes többinél AZONNAL intézték a cserét.
Hát a Mercurynál ilyen is van.
-
zola1894
csendes tag
válasz
tihibaby #4007 üzenetére
hát én nemtudom hogy van ez de elég érdekesek az biztos amúgy általában kihúzzák 1 hónap gondolom :s olvasgattam a forumot de nemtudom eldönteni hogy az egész széria hibás vagy csak pár darab belőle :S azért remélem hogy minnél hamarabb vissza kapom
vagy majd nekem se lessz benne a garancia papír de gondolom azért megnézhetem hogy mivan benne nem ? vagy eleve házhoz küldi vagy mi?
-
mlaci01
tag
válasz
tihibaby #3825 üzenetére
Minden szavad igaz !
Amilyen hülye voltam, vettem a fiamnak egyet, az első hibás volt kicserélték.
Azóta az működik.Igaz a kijelző elkezdett foltosodni.
Ezen felbuzdulva, mondom nekem is jó lenne.
Most már a 3.-at nyűvöm, 2x cserélték, most a 3-ik generációs van ami Pogánytamás közreműködésének hála, most már majdnem teljesen jó !!
Most már csak néhány szenzor nem működik, és a töltési idő "csak" 5-6 óra !!
Ez egy korrekt áru és szolgáltatáscsomag a pénzemért.
Én kérek elnézést !!!!! -
válasz
tihibaby #3824 üzenetére
Nem szeretnék sokat off-olni, de nem egészen így áll a dolog, csak részben.
A g2 esetén is van L, H, valamint 6575-ös is, ami g16b. Abba viszont igazad van, hogy a specifikációból tényleg kiderül. Ám ez sem mindig igaz.
A g2s pedig már teljesen különbözik a g2-től (T-s processzor)@#3825
Szerintem jogosak az elvárásaid. Ha megveszed, működjön. Ha meg már mo-n veszed, akkor a mi törvényeink szerint kell kezelni a garanciális dolgokat. Legrosszabb esetben ugye csere. -
mckangi
senior tag
válasz
tihibaby #3786 üzenetére
Hát ha ez neked túlárazott xar, akkor a Samsung 140000-ért mi?
Azért mert van mögötte support 100000-ért ugyanolyan xar.
Ugyanúgy tönkrement a monitorom és a telefonom is, annak ellenére hogy rá volt írva hogy Samsung.Nagy cég, nagy reklám.
Ha csodát vártál ennyiért,akkor miért vetted meg?
Ne hagyd figyelmen kívül az érték romlást se.
Egy év múlva eladom ezt közel ugyanannyiért 3 naponta belül mint amennyiért megvettem. -
Levente75
aktív tag
válasz
tihibaby #3024 üzenetére
1-2 év és nem fogják tudni eladni a 200eFt-s készülékeket, mert kína simán letarolja a piacot ezekkel a telefonokkal. Én nem cserélném el már egyetlen márkanévért fizetek telefonra sem. Illetve azt sem tapasztalnám, minek kellene nekem 8 mag a telefonba, mikor így is kielégíti igényeimet.
Sőt az emberek nagy részének még fél mag is elég lenne, mert ahhoz hogy kibszam az asztalra mutogatni, ahhoz mag sem kell....
Photoshoppolni meg videot renderelni nem ezen kell. pláne nem filmeket nézegetni....
-
qMatroxq
csendes tag
válasz
tihibaby #2916 üzenetére
Szia
nekem volt G2V2-es em de az egy rak sz volt.
Most a csere után van egy G3V2-es Tabom na ez már megfelelő.
Nem kell a GPS-el szórakozni ( a három betűs kb 10 másodperc alatt talál holdat és pontos), HOGY JÓ LEGYEN, nem fagy le, és a kamera is szép képet készít még rossz fényviszonyok mellet is.Az igaz, hogy az időképet nem tudom én se telepíteni de a gyári időjárás állomás szerintem jobb. Nem beszélve arról, hogy 1Gb Ram tehát azt se kell állítgatni(szórakozni vele)!
A játékok mind kompatibilis simán fut rajta akadás mentesen.Az én tapasztalatom az ha nem azért veszed a telót, hogy állítgasd és szórakozz a beállításokkal akkor jobb választás a G3! -
xtevo
őstag
válasz
tihibaby #1927 üzenetére
Szerintem ezzel nincs gond, hogy Te nem vagy vele elégedett, (gondolom inkább lennél...) mások meg azok. Igenis kell az olyan ember, mint Te (megbocsáss, nem személyeskedésnek szántam) akinek nem jött be, mást ajánlana/megbánta hogy megvette. Hisz ezzel segíted az olyan emberek dolgát, mint az enyém, aki emiatt még 2x körbenéz a "piacon", hogy mit lenne érdemes venni 40-50k pénzből, és számításba veszi a +/- dolgokat a teló kapcsán.
-
Levente75
aktív tag
válasz
tihibaby #1919 üzenetére
ÁjFos ipari hulladékról is hallottál? mennyit hordtak vissza, és mai napig? Van fun a környezetemben, és ők kéccázé vették nem 40-ért!!!!
Én azt is tudom mennyi ment el az országban az Atab5-ből, és milyen arányú ehhez képest a meghibásodási ráta....
Vicc kategória....a darabszám de hogy érzékeltessem 3-5%A világon majd Minden termék ott kínában készül, mindenben benne van a lehetőség, hogy xar.
-
b0bcat
addikt
válasz
tihibaby #1586 üzenetére
Ami tanácsot tudok adni: bár nem biztos, hogy az Auchan-os vevőszolgálat szívózni fog veled, de nem ritka a magyar kiskereskedelemben, hogy automatikusan elhajtanak garanciális problémával, mondván, hogy egyenesen a szervizbe vidd a terméket. Ha ilyet mondanak, ne hagyd magad! A törvény kimondja, hogy a vásárlás helyén is át kell tudnod adni garanciális ügyintézésre a terméket! Ha nem értenek egyet, kérj panaszkönyvet.
Amúgy azon sem csodálkoznék, ha azt mondanák, hogy visszafizetik helyben a teljes vételárat (nekem vette már vissza az Auchan a néhány hónapos téli kabátomat, pedig azért vittem be, hogy kezdjenek valamit a felfesléssel, ami elindult a kabáton - így viszont egész télen volt kabátom, végeredményben ingyé'
), vagy hoznak a shop-ból egy 2. generációs darabot csere gyanánt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest