-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlaci01
tag
Mondjuk annyiban igazat adnék, hogy nekem már a második van szervizben, mert baja van, az elsőt cserélték, a csere pedig még ott van, mert az is hibás
. Hozzátartozik még, hogy az elsőnél két hetet ült rajta a szerviz, most ez is ott van már egy hete anélkül hogy hozzányúltak volna. Azt mondták majd a jövő héten. Azért ez elég balkáni hozzáállás !!!
Ha most kellene megvennem azt hiszem nem tenném !
Szerintem a wifi is kritikán aluli, de a szervizháttér se kutya !! -
Levente75
aktív tag
Keresd vissza az elmúlt egy hét hozzászólásai közt, hogy melyik verziós az enyém, valahol írták. én egy hete vettem a mercury-ból konkrétan. mivel "bejáratos" vagyok. Az enyém az működik, és vannak akiknek ugyanaz a szériája van és ők is elégedettek vele.
Azt meg mérlegeld, hogy ha meg is jönnek az új ketyerék, azok mennyire lesznek első szériásan is életképesek. Mert előre nem tudni, mint látod ezeknél is voltak és vannak érdekes esetek.
-
Levente75
aktív tag
Ha nekem 3-as van akkor igen teljesen elégedett vagyok. (az elmúlt két oldalon asszem valaki leírta, hogy nekem meg xy-nak is ez a verzió van és tökéletesen működnek. Azt javaslom, hogy keresd vissza a pontos adatokat a telefonjainkról és ha szeretnél ilyet vásárolni akkor azt a helyszínen vétel előtt ellenőrizd le, akku bele és meg kell nézni a készülék adatait, és ha stimmel minden akkor valószínű jól működő széria. De az is hogy nem.
Azt tudom, legalábbis azt mondták a Mercury-ban hogy ebből már nem jön, csak az új 5.3"-os készülékből februárban. Aztán, hogy azoknál is már az első jó lesz e vagy várni kell pár generációt, hogy hibátlan legyen nem tudni....
Valaki vett most egész jó áron a digistreet-től a héten, fentebb olvashatsz róla, kérdezz rá neki milyen?!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged