- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Honor 400 Pro - gép a képben
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
válasz
gordias #2601 üzenetére
én vettem gyári fóliát plusszba a mercury-nál. De, hogy tőlük mely kereskedők vittek, az már passz. Nagyker úgyhogy ott úgysem tudsz venni....De létezik.
Na jó, a héten ha jó kedvem lesz bescannelek egy gyári fóliát 1:1-ben, és aki ügyes volt technika órán, akkor az vesz egy hagyományos fóliát, és a kinyomtatott minta alapján körbe vágja mondjuk kisflexel
-
b0bcat
addikt
válasz
gordias #1410 üzenetére
Bár neked nyilván a kétmagos verzió van, nem a régi egymagos, mint nekem, de amit írsz, az biztosan nem normális működésre utal.
Nekem legalább 6 órát kibír a készülék egyfolytában történő netezéssel (wifi-n), és akkor sem sokkal rövidebb a folyamatos üzemidő, ha játszik a fiam a készüléken. És az önmerülése is napi 2-3% mindössze (mondjuk SIM kártya nélkül, de én ugyebár tablet helyett használom). Szóval a tiéddel valami nem kerek sajnos.
Az már csak hab a tortán, hogy nagyon pontos a százalékos üzemidő-visszajelzés (nem úgy, mint a tablet-emen, amin aránylag hamar el lehet érni a 15%-os "riasztási" szintet, majd onnan csigalassúsággal esik nulláig - azaz kikapcsolásig - a szint).
-
válasz
gordias #1410 üzenetére
Ott van valami...
Én majdnem 1 órát netezek még 3G-n, mikor mondja, hogy 4% van hátra...
nekem 11-12 órát úgy bír ki, hogy 5-6 órát be van kapcsolva a kijelző. Mondjuk ezek újak, és én formázom az akksikat. De eddig nagyon jó!
Annyit csinálok velük, hogy kérésre kirootolom
De pl az enyémen jobb oldalt van a bekapcsologomb ( előzön bal oldalt volt... ), és a memóriakártya is a másik oldalt van, a simfoglalatok is mások...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged