- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezső73
csendes tag
válasz
qMatroxq #2406 üzenetére
Azért adom el mert nekem van egy gen 2-es . Amit ma kaptam vissza a szervízből az még egy első generációs egy magos telefon volt amit január 7.-én adtam le javításra és a csere készülék már ez a legújabb tipus lett. Két telefonra meg nincs szükségem. A kijelző minősége megegyezik a 2. gen. telefonéval .
-
-
motinka
tag
-
mckangi
senior tag
válasz
qMatroxq #1045 üzenetére
Az a két egyforma,azalatt mit értesz?
Nekem is a Digistreet-ről való a készülék.
Én nagyon sokszor a konyhában netezek (wifi) ,ami azt jelenti hogy kb 15 méter+2db 30-as téglafal.2 simmel most akkora a térerőm mint előtte a blédemen volt.Ha kiveszem a 2 slotból a simet,akkor az értesítési sávon a wifi ikon kb 3/4 erősségű --- 7 méter+1db 30-as fallal már fullos.
3g-t ritkán használok,de olyan hogy hívni ne tudjak vagy engem elérni még nem volt.(lehet mert ritkán használom,azért).
A következőkre gyanakszom.:
Ezelőtt Blédem volt.Rengeteg --- kb. 20-30 db főzőtt romot pakoltam fel a 2 év alatt.
Nekünk ez a "gyári" rom is főzőtt rom ! Gyakorlatilag majdnem minden darabon más,jobban mondva idő függvényében más rommal vagy kernellel jön ki a következő adag a Kinai kifőzdéből.És akkor a többi klónról ne is beszéljünk...Ezek a főzőtt romok még készüléken belül is igen eltérően viselkednek!!!
Ezt most halál komolyan mondom!
Ennyi custom rom után ugyanazon hardveren ugyanazon rom verzió sem fut ugyanúgy.
Olyat is tapasztaltam,hogy dettó ugyanazt a romot raktam fel 2 hét különbséggel,és ugyanez nem is viselkedett egyformán !!! (ugyanaz a készülék,ugyanaz a rom!!!!) .Ez saját tapasztalat!!
Mondjuk a mi esetünk is ezt bizonyítja.!!!El kell fogadni azt a tényt,hogy kifogtál egy rossz "párosítást",tehát a 2 hónappal ezelőtti mondjuk b0bcat,vagy poganytamas fórumtárs rom-ja jobb lenne konkrétan a TE készülékedre.!!!
És komolyan nem viccből írom!
(Bár gyanítom,ha build verziót megnézzük,nekünk már ez úgye a hármas..) az is előfordulhat,hogy mondjuk egy másikat feltéve nem megy majd a kamera!!Mivel valamilyen oka kell legyen,ha már a 3-as build van meg nekünk.Persze ez csak egy tipp.
Ugyanez fordítva is igaz (minden megjavul,illetve ami rossz volt az jó lesz,éa ami jóvolt az rossz lesz).Arról nem is beszélve,de csak nézzétek meg a youtubot,még egyes Iphone 5-ösöket is csavarhúzoval kell antennákat rendesen a helyükre rakni,mert még ezeknél is előfordul a pontatlan összeszerelés.!!!
Kifejezetten tetszett egy HTC telefon kamera vakujának a cseréje.Egyenesre vágott csavarhúzó 3 mm-re begörbítve minr egy spajszer.....Ha nem vagy megelégedve a készülékkel cseréltetsd ki szerintem,azért van rá 1 év gari!!!
Szét is kaphatod , ha tudod melyik a wifi antenna (megigazithatod,vagy legalábbis megnézheted mi lehet vele a gond).Vagy vársz egy frissebb romra vagy buildre,már ha valaki leszedi neked a sajátját (fentebb...root..custom recovery telepítés....folyamat) , de persze a legjobb lenne azt a kici Kínai heggesztőt megtalálni,aki az összes különböző verziójú romot (kernelt) ontja ki erre a készülékre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged