- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szutyok13
csendes tag
válasz
tomtombat #6319 üzenetére
Pár nap pihenés után magához tért a telefonom, pedig már lemondtam róla. Nálam is fennáll a probléma továbbra is: ha mindkét kártya be van kapcsolva, akkor néhány perc után a háttérben eldobja a kapcsolatot, aktivitást jelez, de egyik kártya sem elérhető. Kipróbáltam mindenféle kártyával, ki és bekapcsolt WIFI-vel, adatforgalommal, de minden verzióban előjön a hiba,. ergo innentől egykártyás, amíg földhöz nem vágom.
Ja, ma azt mondta, hogy megsérült az SD kártya és tényleg, semmilyen eszköz nem látja. Lehet, hogy ez nem a telefon hibájából ment tönkre, de nem csodálkoznék, ez egy időzített sz*rkupac, élt egy évet. -
csongi
veterán
válasz
tomtombat #5758 üzenetére
Ha garos javíttasd meg szerintem garba, nekem is van ilyen bajom, gyenge a panelon a forrasztás.
klaci89:
Én 3* ejtettem le és a fémes rész műanyag,(ennek megfelelően javítottam bemutatásomat.) nekem nem tört el csak lekopott a sarka. Engem nem érdekelt a dolog vissza küldtem, igaz ezt nem jelöltem meg problémának, kiderül mit javítanak meg rajta a 100 hibából -
mckangi
senior tag
válasz
tomtombat #4713 üzenetére
Az elején én is az Anysoft-ot használtam, de nekem is mindig elfelejtette a beállításokat.
Utána használtam én is a Kii keyboardot, de abban meg az nem tetszett, hogy az ékezetes betűknél túl sok egyéb szláv alternatív ékezetet kínált fel, annak ellenére, hogy magyar volt az alapértelmezett beállítás.
Most a Swype-t használom, ezen van rendes magyar billentyűzet kiosztás, és nem ad fel egy "a" betűre 146 ékezetet.
Ráadásul ezerszer jobban tud a szótára magyarul mint a Kii keyboardé, főleg ha ragozni kell, pedig az sem volt kutya. -
jagada
addikt
-
callvote
senior tag
válasz
tomtombat #4397 üzenetére
én a next laundchert használom..nekem nem öli a gépet..nem laggol meg semmi iylesmi
és a lockscreenel sincs bajom(#4396) david0111
ha nálam a most wanted lag nélkül megy akkor gondolom egy temple run is el fog menni rajta
de most rákerestem a 2re..leszedtem simán megy rajta...ez egy armv6on is elmenne nemhogy ezen
-
redjam
csendes tag
válasz
tomtombat #4087 üzenetére
Sajna a az MTK Droid Tools 241 nem ismerim fel a telót, pedig feltettem a drivereket 3 lépésben.
Az eszközkezelő "TCL Composite ADB Interface" -ként ismeri fel, de az MTK Droid Tools azt mondja, hogy nincs csatlakoztatva a teló. Az USB hibakeresés be van kapcsolva.
Tudna valaki segíteni?
Köszi -
mckangi
senior tag
válasz
tomtombat #4085 üzenetére
A gen2 iphone kamerás az a gen2v1.Azt hiszem lalszinak is az van,de érdekes,mert úgye neki v0.1 a buildje.
Akkor szerintem ennek legyen v2.2-es a verzió száma!
Mit szóltok hozzá?
Szerintem ez lenne a logikus!Mondjuk a többi hardver nem tudom mennyire különbözik (kijelző,RAM méret, egyéb szenzorok) .?
-
redjam
csendes tag
válasz
tomtombat #4085 üzenetére
Na ez az. A fórumon korábban azt találtam, hogy a gen2.v2 agy stabil verzió, de az biztosan nem ippon kamerás. És akkor megnéztem az enyémet és de!
Végül is nekem jó ez így
Lassan már egy adatbázis kell a variációk nyilvántartásához.
Arról, hogy hogyan tudnék egy teljes mentést csinálni? Kell hozzá root? -
tihibaby
senior tag
válasz
tomtombat #4044 üzenetére
Szerencsére azért nekem is vannak hasonló tapasztalataim,sőt!
Azért hál'Istennek nem annyira savanyú a szőlő.
Az elmúlt pár évben jobbára pozitívan csalódtam szinte minden garis ügyintézésemnél,szinte minden céggel kapcsolatban.
De ez most kiverte nálam a biztosítékot,elnézést kérek mindenkitől akit zavart a kifakadásom!
Nem is akarnék tovább OFF-olni,csak gondoltam megmutatom az erő sötét oldalát is! -
-
mckangi
senior tag
válasz
tomtombat #3589 üzenetére
Nekem is ez a verzió van meg.
A böngészőt csak azért kérdezem hátha a feltelepitett állított valamit a cache-el.
Már lepucoltam minden nem kívánatos dolgot a telefonról.
Recovery-ben wipe és format a cache-ken, de nem változott semmiIgaz nekem gen2 v3-as a telóm.
Gyári resetet meg nem akarok, mert most már nagyon jól belaktam a kicsikét.
Valakinek ötlet hogy miért csinálja ezt?
-
callvote
senior tag
válasz
tomtombat #2867 üzenetére
első módositásnál a rendszer magátol menti az eredetit build.prop.bak néven a módosított alatt
ha gáz van akkor törölni kell a modositottat..
és a build.prop.bak-ot átnevezni build.prop -ra...tehát a .bak-ot törölni a végéről.legalábbis ES File Managerrel megcsinálja a mentést magától.
-
callvote
senior tag
válasz
tomtombat #2860 üzenetére
na akkor ott rendesek voltak..nekem is megengedték hogy belenézzek,mondjuk én nem akartam bekapcsolni,...ugy voltam vele ha gáz van visszaviszem...500méterre van a tacskó
ja és amikor én vettem,nem volt kirakva a telefon..tehát ha nincs a vitrinben nem biztos hogy attól még nincs....
pult alol kértem ki a szekrényből..ott volt még..de nem látszodott,nem volt kirakva...
tehát ha valaki nem látja,érdemes rákérdezni is -
-
callvote
senior tag
válasz
tomtombat #2674 üzenetére
leszeded a playről ezt -->Printer Share
és ezen keresztül megtalálja a nyomtatót,csatlakozik hozzá és bárhogy bármit tudsz nyomtatni..
-
lalszi
aktív tag
válasz
tomtombat #2223 üzenetére
Eddig nekem mindegyik androidos telefonomon így ment. Gondolom a google helymeghatározó szolgáltatáshoz kell neki futni. Mindíg tudni akarja merre vagy éppen és aszerint küldi a google a reklámokat ha keresel vagy böngészel. Letiltani szerintem nem lehet, mert rendszer app, és működési gondot okozhat.
-
Levente75
aktív tag
válasz
tomtombat #1820 üzenetére
jahh épp ebben a pillanatban gondoltam arra , hogy nem nekem való már ez a technika.
A skype telepítésekor felülírta a gyári telefonkönyv menüt. aztán lett ilyen skype contactks címtár, akiben boldog boldogtalan neve benne volt skype-ról gmail-ról stb.... gondoltam kidobom ezt az alkalmazást , és épp az imént választottam egy újat a DW contactot. Nézegetem nézegetem, de ááááh annyi lehetőség meg variáció van benne, hogy bele hülyülök mire végig állítgatom:-)))Nem eddig nem használódott nagyon telefonnak. 2-3 telefont használtam felváltva és azokon hol a telefonra hol meg a kártyára vannak mentve a számok ezért vennem kellene először a fáradtságot és át írkálni mindent rendezgetni:-))
két kártya használata van betervezve. vettem 600-ért a Kék mobil kártyát, mert annak a legkedvezőbb a kicsit használom kicsit nem internet díja egy hónapra. és ha nem használom akkor nem töltök rá. meg van egy másik ami pedig előfizetős.
-
poganytamas
senior tag
-
lalszi
aktív tag
válasz
tomtombat #1559 üzenetére
A jogosultságokat írd át erre rw- r-- r--
A googleTTS.apk a szövegfelolvasáshoz kell, pl hogy beszéljen a google navigáció.
A gallerygoogle.apk meg a galéria alkalmazás.Megpróbálhatnál egy gyári adatok visszaállítását. Előtte mentsd el, ha van valami fontos dolgod a telefonon (fotó, sms, címtár, stb...). Minden személyes és utólag telepített app törlődni fog a telefonról.
-
lalszi
aktív tag
válasz
tomtombat #1551 üzenetére
Itt vannak a Google appok: GAPPS
Letöltés után másold az sd kártyára. Nem kell kibontani!
Indítsd el recovery módban ha már tettél fel cwm recoveryt, válaszd az Install zip from sdcard menüt, itt válaszd a choose zip from sdcard-ot, keresd meg a gapps-ics-20120429-signed.zip fájlt, válaszd a Yes-Install gapps-ics-2012..... -t. Ha kész lépkedj vissza a cwm főmenüjébe és indítsd újra a telefont.Kárt nem tesz a telefonban, most próbáltam ki.
Ha nincs cwm recoveryd, akkor bontsd ki a fájlt és a system/app/ mappában ott vannak a Google appok. Másold be őket a telefon system/app/ mappájába és indítsd újra.
Ezt nem teszteltem, nem tudom jó e így, de fájlkezelőt már raktam be így system appnak.
-
moronso
csendes tag
válasz
tomtombat #542 üzenetére
A gyári töltő kuka!Én egy régi Nokia töltőt használok.Töltés közben próbáltam netezni a saját töltöt használtam,és mikor be akartam írni a keresőbe,hogy tök,ő azt írta,ribizlibokor.A PC-vel sem komunikált,azt hittem hibás,de összeraktam a NOKIA usb-vel,és tuti.A fő problémám,még mindig a gps,ill.a navi progi,a 3 betűs,mert lehet azzal van baj.
-
Gusthyka
csendes tag
válasz
tomtombat #523 üzenetére
Nem minden hivas, csak azok amik nincsenek a masik sim-hez rendelve
Nalam az elso simbe van a privat t-s simem, a masodikba a cegtol kapott. minden ceges dolgozot tarsitottam a 2-es simhez, a default (beallitasok, sim kezeles trallala) meg a sajat like dijcsomagos 1-es. ha ceges dolgozot hivok akkor 2-esrol megy, minden egyeb hivas meg az 1-esrol es nem dob fel valasztasi kerdest. a nevjegy felulbiralja a beallitas-sim kezeles trallala-t abban az esetben ha ott valamelyik sim van beallitva. ha nincs beallitva, akkor a valaszto erosebb kutya mint a nevjegy beallitas, de csak a valaszto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest