- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
Mármint?
Mire gondolsz?
Hogy visszakérem a lóvét ha lehet,és nem kérek az újabb Gen 3-as aTab-ból?
Vagy a kínai garanciáztatásra?
Ez utóbbiban igazad van,de...
Egy Jiayu G3-al szemezgetek már egy ideje,tetszik a kinézete a tudása,és olyan support van hozzá mod terén,ami ennek a telefonnak (aTab5) soha nem lesz,már csak amiatt is hogy kis túlzással élve nincs két egyforma darab közötte.
Ráadásul nem nagyon volt még rá különösebb panasz a G3-ra,talán a fényképező része kicsit gyengébb,de ez az ami engem pont nem érdekel,meghibásodásról nem hallottam.
Amúgy jövő hét ilyenkor kell majd érdeklődnöm a telefon után,azt hiszem símán lesz egy hónap mire,kialakul valami a garanciáztatásból.
Addig meg még megálmodom mi legyen.... -
scsaba1234
csendes tag
Sziasztok!
Az új aTab5-öt mostanság vásároltam a Digistreet-től. Szuper cucc, de a giroszkóp és a mágneses érzékelő nem működik egyáltalán. Ahogy olvastam korábban -meg nem mondom, hogy melyik oldalon- ez nem egyedi eset.
Tudtok valami megoldást? Szériahibás volna, amit minőség-ellenőrzés és teszt nélkül kiborítottak a piacra?
Fura ...Köszi,
Csaba
-
Mobildeck
tag
Kettőféle biztos van, de az hardverben más, ugye. Illetve mintha lett volna itt szó arról, hogy a 6577esből is van kétféle, illetőleg akkor lehet hogy van egy újabb.
Nyilván hardverben nincsenek (nagy) eltérések ha ugyanaz a lapkakészlet, de apróbb nüansznyi dolgok talán eltérhetnek. (mint pl. ez az 5-6 mm-es eltérés méretben, ilyesmik) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged