- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
válasz
zola1894 #4894 üzenetére
A korrekt értékek -9,81 és 9,81 között vannak, ha ennél lényegesen eltérőbb, pláne 300
a szenzor döglött. Ha a z érték fix nos az önmagában lehet hogy nem baj, vannak 2 irányú érzékelők is, maximum nem képes a telefon lefordítást érzékelni, de ettől még forognia kell. Más kérdés ha korábban változott, akkor megdölgött a szenzor.
-
poganytamas
senior tag
válasz
zola1894 #4878 üzenetére
Maguk az értékek "szinte semmit" nem jelentenek, a változásuk a lényeg, ahogy forgatod a telefont. Egy iránytűhöz tudnám hasonlítani. Az hogy most ÉK-et mutat, neked nem infó. Az a lényeg, hogy ahogy forogsz vele, mindig pontosan mutassa az irányt, forogjon az iránytű is. Az accelerometer ugyan ilyen. Azt mutatja hogy ha elkezdene leesni a telefon, melyik irányban milyen erő hatna rá. Neked a Z értéked 19, az nagyon gyanús, mert az 2g, tehát több mint 2x akkora mint kéne lennie. (kb azt jelenti hogy még kézzel meg is küldenéd a padló felé). Normálisan így kell működnie: [link]
Ha valamelyik érték nem változik, akkor a szenzor halott!
-
törölt tag
válasz
zola1894 #4870 üzenetére
ugyan azzal a módszerrel javul meg, mint ahogy elromlott
a majd egyszer megint leesik és túléli, majdnem biztos hogy megint forogni fog
aztán ha megint lepottyan és azt is túléli akkor r megint nem fog forogni
legalábbis nálam ez volttúl nagy és túl nehéz állandóan szökő telefon ez, nem lehet zsebre tenni sem rendesen mert állandóan ki akar ugrani
legalább egy szaros gorilla üveget tehettek volna bele, ez így nagyon gáz -
Arnold666
csendes tag
válasz
zola1894 #4603 üzenetére
Ha esetleg valaki nem szeretné rootolni, de "tisztának" szeretné tudni a telefont, annak ajánlom a clean master-t!Teszteltem egy aTab7t tableten, aminek a billentyűzár feloldása kb 1 percbe telt!Kb fél éve van meg sosem volt semmivel takarítva, haszontalan volt lassúsága miatt!Feltettem, gyorsítótárat illetve felesleges fájloktól megtisztítottam és voálá, olyan mint mikor elsőnek bekapcsoltam, alig hittem el!Root nélkül teljesen tisztán tudom tartani a telefont, illetve megőrizni a belassulástól, vagy ez a progi nem tud mindenhonnan kitörölni, ahonnan ki kellene?!Én ezt használom, tableten csodát művelt!Üdv
-
-
-
tihibaby
senior tag
-
rappos72
csendes tag
válasz
zola1894 #3523 üzenetére
Hali!
Január 7-én az én tepsim is hasonló módon lett öngyilkos(gen2v2) volt.Már az nap a szervizben volt.Mondták,hogy bele néznek,majd érdeklődjek néhány nap múlva.Néhány nap után érdeklődtem,még rá sem néztek,mondták.Aztán még vagy 3 szor érdeklődtem,mire 10 nap után kaptam egy új gen2.v3-at ami azóta tökéletesen működik. -
wooper91
tag
válasz
zola1894 #3525 üzenetére
Hát, én mások kommentjeit olvasgatva úgy döntöttem, hogy ha nekem bajom lesz a telóval, nem biztos hogy garanciális szervízre viszem. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem szükségem van a telefonomra, és amíg egy gsm képes 1 hét alatt megcsinálni, garanciában biztos, hogy 2-3 hetet várni kell rá. De persze garanciában ingyen van, és ha nem esett le meg ilyenek, szal nincs külső sérülés, akk biztos h megcsinálják neked. Vagy kapsz cseredarabot...
-
-
Levente75
aktív tag
válasz
zola1894 #3372 üzenetére
nekem az alját gyorsan tölti (0%-ról 50% kb. 1 óra alatt), viszont 50-60% környékén eléggé belassul a töltés...
Kb. 3-4 óra alatt tölti fel teljesen a masinát, de nem tudok erről konkrét infot, mert nem nézegetem.A "mondják"-al nem kell foglalkozni, azzal foglalkozz nálad mit csinál!
Nekem ugyanaz a gyári tölti 2 hónapja. Semmi problémám nincs, sőt töltök mást is vele.
-
Levente75
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Elite: Dangerous
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Diablo IV
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest