- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
quakej
tag
Igen, megnéztem korábban és tegnap is a fórumot, kapott a telefon hideget-meleget is
.
Gondolom a minősége olyan, mint az Atab-é, ha kifogod, örülsz, ha rosszat veszel le a polcról,
akkor méreg. Láttam, hogy a GEN3-nál tényleg nem sokkal nagyobb.
Az új quad is kisebb a GEN3-nál. Azonban tapasztalatom szerint a GEN3 és quad között
ég és föld a különbség. 1 GB RAM, quad 1,2 GHz-es proci, 4.2.1 android, kisebb méret, kb. fele olyan nehéz, mint a GEN3, de a lényeg az IPS kijelező! nagy ugrás a régi GEN3-hoz képest.
Remélem szerencséd lesz a telefonnal, sajna az 5" kezelés szempontjából nehézkes,
de ennél kisebbet (és ezért nagyobbat) én nem veszek, ennek ellenére sem. -
lalszi
aktív tag
Nekem van navigációm a Maps frissítés után is, belekerült a Mapsba. Tök jó lett az új térkép szerintem.
Az üzenetek törlődnek gyári visszaállításnál, szerintem már nem lesznek meg, ha nem mentetted el külön őket.A frissítést úgy tudod kikapcsolni, hogy belépsz a Play-be, megnyomod a menü gombot (bal alsó, csíkos), utána kiválasztod a Saját alkalmazásokat, itt megkeresed a Térkép (Maps) alkalmazást, belelépsz, megint megnyomod a menü gombot és kiveszed a pipát az Auto. frissítés-nél.
-
poganytamas
senior tag
-
Mobildeck
tag
volt még itt korábban egy post ami szerint meg lehet nézni valahogy (vmi appal talán azthiszem) de végülis mindegy is, majd meglátom milyen jön hozzám.
én ha megkapom egyből megpróbálok letesztelni rajta mindent. gondolom amit érdemes:
mobil hálózati vétel, gps, akku töltés, tájolás, kamerák, néhány alapvető appha valakinek van még tippje, hogy mit nyúzzak rajta kézhezvételtől egyből, ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged