- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
quakej
tag
Igen, megnéztem korábban és tegnap is a fórumot, kapott a telefon hideget-meleget is
.
Gondolom a minősége olyan, mint az Atab-é, ha kifogod, örülsz, ha rosszat veszel le a polcról,
akkor méreg. Láttam, hogy a GEN3-nál tényleg nem sokkal nagyobb.
Az új quad is kisebb a GEN3-nál. Azonban tapasztalatom szerint a GEN3 és quad között
ég és föld a különbség. 1 GB RAM, quad 1,2 GHz-es proci, 4.2.1 android, kisebb méret, kb. fele olyan nehéz, mint a GEN3, de a lényeg az IPS kijelező! nagy ugrás a régi GEN3-hoz képest.
Remélem szerencséd lesz a telefonnal, sajna az 5" kezelés szempontjából nehézkes,
de ennél kisebbet (és ezért nagyobbat) én nem veszek, ennek ellenére sem. -
lalszi
aktív tag
Nekem van navigációm a Maps frissítés után is, belekerült a Mapsba. Tök jó lett az új térkép szerintem.
Az üzenetek törlődnek gyári visszaállításnál, szerintem már nem lesznek meg, ha nem mentetted el külön őket.A frissítést úgy tudod kikapcsolni, hogy belépsz a Play-be, megnyomod a menü gombot (bal alsó, csíkos), utána kiválasztod a Saját alkalmazásokat, itt megkeresed a Térkép (Maps) alkalmazást, belelépsz, megint megnyomod a menü gombot és kiveszed a pipát az Auto. frissítés-nél.
-
poganytamas
senior tag
-
Mobildeck
tag
volt még itt korábban egy post ami szerint meg lehet nézni valahogy (vmi appal talán azthiszem) de végülis mindegy is, majd meglátom milyen jön hozzám.
én ha megkapom egyből megpróbálok letesztelni rajta mindent. gondolom amit érdemes:
mobil hálózati vétel, gps, akku töltés, tájolás, kamerák, néhány alapvető appha valakinek van még tippje, hogy mit nyúzzak rajta kézhezvételtől egyből, ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest