- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo77
tag
Ma feltöltöttem a második akksit, 8%-ról 3,5 óra alatt érte el a maximumot a saját töltőjével. Picit több mint egy óra alatt már 64%-on állt, aztán lelassult a töltés. Közben volt kb 20 perc beszélgetés is.
-
diablo77
tag
Csütörtökön egy 250 km-es úton teszteltem a GPS képességeit autóban, a szélvédő mögött egy tartóban használva, végig töltővel. Csak pozitívat tudok elmondani róla, tökéletesen navigált, nem szűnt meg soha a jel, nem tévesztett és teljesen pontos is volt. Kb. 1 perc alatt talált jelet, pedig nem ott kapcsoltam be, ahol előzőleg kikapcsoltam és az EPO sem volt aktív. A telefon nem rootolt és a gps.conf fájl sem lett piszkálva. Elinduláskor 54%-on állt a töltöttség, kb 4 óra töltés után navi használata közben feltöltött 100%-ra a Lidl-ben vásárolt 1.2A-os töltővel. Eddig szuper, Gen2 v3-as a készülék.
Gyári töltőjével használva is működik töltés közben, nincs gond a kijelzőjével. -
mrkatona
tag
Tudjátok milyen hardveres specifikációval jön a következő 5,3" aTab? Felbontás? IPS?
-
mckangi
senior tag
NA MOST FIGYELJEN IDE MINDENKI !!!!
Mindenki emelje meg az egerét és húzzon el erre a linket oldalra :
Semeddig nem tart fél perc az egész !!!
Mindenki adja tovább a barátainak,ismerőseinek akinek MediaTek cpu van a telefonjában !!!
Ez hivatalos weboldal , szavazatszámlálás után benyújtják az illetékeseknek.
A petició lényege az,hogy oldják fel az MTK procik zárt android forráskódját,hogy bárki fejleszthessen,vagy variálhasson vele,vagy custom romot főzzőn.
Kérek mindenkit menjen szavazni!!!! (különben sosem lesz friss főzőtt rom-unk)
Köszi !!
ui a név és az emailcím megadása alatti mezőben írjátok be mondjuk hogy :Shenzen i57 és Hungarian aTAB5 vagy valami hasonlót !!
Én már szavaztam.......
-
Levente75
aktív tag
Éjszakai teszt 3 szilva után!
Helyezd az aTab5 típusú készülék lakatjára a nyelved szorosan, majd próbáld vele feloldani a képernyőt!
-
Levente75
aktív tag
a billentyűzetet át lehet hangolni, hogy gyorsabban lehessen vele gépelni? mert nekem lassú, vagy meg az ujjaim túl gyorsak
( Jaja, 15 éve jár a fürge újjak magazin.....)
-
poganytamas
senior tag
Most hogy van gyári rom, gondolkoztam érdemes lenne-e custom rom építésébe fogni.
Szerintem nem, egyrészt mert forrás nincs, csak a gyárit lehetne módosítgatni. Másrészt a kernelünk mindenkinek ugyanaz. Harmadrészt meg ezt a pár változtatást mindenki választása szerint meg tudja csinálni:
rootolás, fölösleges appok eltávolítása (cwm, mtk droid, vagy egyéb alkalmazás), gps.conf bemásolása, átpartícionálás. Tehát túl nagyot nem lehet egy custom rommal alkotni. Vélemények? -
Levente75
aktív tag
-
-
zola1894
csendes tag
töltőn van a teló és meg bolondul össze vissza csinál mindent ez normális ?
előtte akkor is csinálta ha nem volt töltőn :S és csináltam már minden törlést és gyári helyzetbe vissza állítottam :S mi lehet a baj ?
-
callvote
senior tag
válasz
tomtombat #2674 üzenetére
leszeded a playről ezt -->Printer Share
és ezen keresztül megtalálja a nyomtatót,csatlakozik hozzá és bárhogy bármit tudsz nyomtatni..
-
pusihusi
addikt
Szegeden a tescóban 49900,-ft a telefonunk, az 5" 2 magos!
-
marci0001
csendes tag
Hátha segít valakinek :
http://andro-id.info/2013/02/15/market-helper/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=market-helper -
tomtombat
tag
válasz
poganytamas #2676 üzenetére
Köszi!
Csak mondom rákérdezek, mert root kell hozzá, super user jogokat kért, de aztán hibát írt ki.
Egy egyszerű fm rádiónak csak nem kellenek ezek? Gondoltam kihoz többet a készülékből mint a gyári, de aztán megijedtem, el ne rontson valamit. -
Market-becsapó app, hátha segít: társfórumban.
Nem próbáltam, csak láttam, hogy itt volt néhány probléma, gondoltam belinkelem. -
tomtombat
tag
válasz
callvote #2658 üzenetére
Hali!
Segítenél, hogy tudok nyomtatóhoz csatlakozni? (vifis)
Próbáltam googlin keresztül hozzáadni a nyomtatót, de nem sikerül. Látni látja, de hibát ír csatlakozáskor.
Előre is köszi.
..............................................Másik:
Ezt a programot hozzáértő megtekintené ha megkérem.
Mire való és működik-e a mi telónkon?Köszi.
-
vt602
tag
Van valahol olyan android oldal, ahol felsorolnak programokat, és leírják hogy mire jó, mire használható??
-
mlaci01
tag
válasz
mckangi #2665 üzenetére
Össze kellene gyűjteni mik azok amik nem mennek.
Én már küldtem a szerviznek egy pakk-ot,azt mondták továbbítják a gyártónak.
Elküldtem e-mail-ban az egész problémakört, képekkel megtámogatva, ahogyan ide is
Ígéretet kaptam ezek orvoslására (persze csak miután a kisz kínai kialussza az alkoholmámort).
Jó lenne ha mindenki jelezné feléjük ezeket a problémákat, ne gondolják hogy egyedi esettel állnak szemben.
Tudatosítani kellene, hogy az egész széria hibás.Legalábbis eredetileg én nem ilyen tudású készüléket vettem, ezek a szoftverek, ezek az érzékelők az általam vásárolt készülékben működtek, 2 cserével jutottunk el idáig(vagy inkább
)
-
Levente75
aktív tag
válasz
mckangi #2665 üzenetére
Számomra kevésbé használhatónak tűnik ez a villogófényes jelzés..
Miért?
Vezetsz gondtalanul a kocsiban, telefon felcsapva tartóba, fütyörészel,szól a Lagzi Lajcsi meg ilyenek. aztán incomming hívás!!! de ezt nem tudod, csak hogy a szembejövők villogtatnak a reflektorukkal a szemedbe hogy :"-Öreg vedd már fel mert a hipper mega Wattos vakud fénye pont a szemünkbe villog! "
szóval így nem működik.
A telefont általában háttal lefelé tesszük asztalra, nem pedig a képernyővel lefelé, ilyen esetekben pedig az asztalodon mást sem csinálsz mint a megboldogult szép idődőkben az "itt a piros hol a piros" keverői, emelgeted a telefont.
Nézzük a zsebet, kabátot, táskát.Nos ez sem valami nyerő variáció, mert ha rejtve hordod, fenn áll az a lehetőség, hogy a fent említett hipper mega Wattos vaku misszing kóól esetén lyukat éget a kabátba,táskába, tartótokba... de a hívásaidról nem értesülsz időben. vagy meg értesülsz ha minden percben zipzár le, nincs hívás, zipzár fel. Így fenn áll annak veszélye is, hogy kb. 1 hét alatt csapágyas lesz az összes zipzárad...
-
Levente75
aktív tag
-
mckangi
senior tag
Hát ez hihetetlen.
A régi blademre jó a program,amin nincs villanófény.
Ezen meg van és nem jó rá.
Most akkor ki a hülye? -
Levente75
aktív tag
válasz
ComPityu #2661 üzenetére
Nem mondsz hülyeséget, mert tény azok a fóliák viszonylag vékonyak, és víztiszta mind. azaz mint az üveg... Saját tapasztalatom pedig az, hogy dupla fóliával + polar kesztyűben is simán tudom vezérelni a képernyőt, szóval működik vele tuti.
Ilyen fóliát méterre adják. olyan üzletet kell keresni ahol nyomdaipari kellékeket forgalmaznak vagy dekoros alapanyag szaküzlet. hülyeséget nem nagyon szeretnék mondani de 3-6eFt 1 m2 kb. a lényeg, hogy tök mindegy mennyibe kerül, a telefon rég megmukkant, mikor az 1 m2 fóliádból még mindig van anyag képernyővédőzni.
-
callvote
senior tag
én évek ota használom,telo és gépen is..van is 15 gép beállitva amihez teljes hozzáférésem van
söt jo a printer share is..én azzal nyomtatok itthon telorol wifin keresztül
de bármiylen nyomtatora tud csatlakozni ha van a hálozaton nyomtato (bár nekem a nyomtato alapbol wifis) -
Levente75
aktív tag
Én pedig ajánlok egy Note Everything Pro nevű jegyzet alkalmazást. Napokban hegesztettem fel...
A gyári elég vérszegény.
Ebben írásos, hangos,fényképes,videos,bevásárlós jegyzet, amit megvettél kipipálja vagy áthúzza stb... jegyzeteket készíthetsz , határidős jegyzetelési lehetőségek mappák stb....Jahh és BESZÉLNI MAGYAR!! Érdemes megnézni
-
lalszi
aktív tag
Még egy hasznos app mára, ha valaki még nem ismerné: Teamviewer
Ha feltelepíted a telefonra, akkor bármelyik pc-t tudod vele távolról irányítani, amelyikre fel van telepítve és engedélyezi számodra a hozzáférést. Például az asszony felhív, hogy a számítógép kiír valamit ismeretlen nyelven, akkor rá tudsz nézni a gépére akár a Kékestető tetejéről is, ha van mobilneted. Vagy kell valami fájl a melóhelyen az otthoni pc-ről, akkor egyszerűen le tudod húzni ezzel a telefonodra. -
Levente75
aktív tag
Gen2-es gyári fólia Mercury-ban vettem, 900 pengő volt talán. nem figyeltem...
Majd akkor megcsinálom ennek a scannelt változatát. Szerintem nem kell ugyanilyenre vágni a kis belső lyukakat lehet azt szögletesre is. Venni kell hozzá egy vonalzót meg egy faja kitolható kis szikét. ennyi...
Jahh előtte be kell benderíteni egy kis HP-t ugye, hogy ne remegjen a kezünk
-
vt602
tag
Ilyet kaptam tartalék rendelésre a Digibe védőfóliának, csak 1/2cm-el alacsonyabb, és a felső kivágás sincs jó helyen. 2012.12 havi, az enyém már a nagyobb. Azt se tudom valamelyikre jó-e, vagy csak úgy rám tukmálták, mert idáig meg se néztem. Holnap azért felhívom őket, most ugyan nem láttam védőfóliát. Ha érdekel valakit 2500Ft.
-
lalszi
aktív tag
50GB ingyenes tárhelyet ad most a BOX ha valakit érdekel: http://hvg.hu/tudomany/20130214_Siessen_most_50_GB_ingyen_tarhelyet_ad_a#rss
ITT egy név, egy email és egy telefonszám kell csak hozzá. A telefonon gyárilag van hozzá alkalmazás telepítve.
-
mckangi
senior tag
válasz
mckangi #2635 üzenetére
Na előljáróban annyit : a gen2 v3-ban nincs giroszkop!
A "G-Sensor"-ban a G nem a Gyroscop-ót jelöli , hanem a G gyorsulást (3 írányú).
Az említett progik biztosan nem a giroszkóp "hiánya" miatt nem letölthető és telepíthető,mivel a gen2-ben nincs is.Tehát vagy tényleg nincs fizikai giro a gen3 v1/v2 -ben de ennek ellenére viszont rossz a build,vagyis fent vannak a driverek a kernelben csak nincs mit fizikailag meghajtania.
A második verza az,hogy van fizikailag gíroscop a telóban,de a tovább főzőtt gen2-es romot moddolták tovább,ezért nem tudja meghajtani a hardvert.
Ez talán akkor derülne ki ha mlaci vagy nefraz kollegánk ráerőltetné a gen2-es androidot a gen 3-as telefonjukra. ( én nem tenném,sok értelmét nem látom : lásd fentebb).
Azt hiszem felveszem a kapcsolatot privátban mlaci-val is,és majd beszámolok(unk) a történésekről.
ui: megemlítem,csak úgy előljáróban,hogy a hardveres gyorsítás még be sincs kapcsolva gyárilag....
-
nefraz
csendes tag
válasz
mlaci01 #2568 üzenetére
Az iránytű nekem sem működik. Van egy Super Swiss army nevű csoda program amibe van iránytű is, de semmit nem csinál amikor belépek. Szóval ez a verzióba valószínű az a rész rossz. Én amint járok a szervíz környékén vissza viszem, tudom ígérem egy ideje, de még nem voltam arra
-
mckangi
senior tag
Na most jöttem haza a melóból,látom van elég info.
Mivel már a sörömön túl vagyok, most lenyomok még egy fél almátaztán mivel még támadt egy két ötletem, mlaci problémájára.
Rögtön jövök.... -
callvote
senior tag
válasz
poganytamas #2633 üzenetére
nekem van zte skatem is..annál meg ugy volt hogy másik tárcsázóval mentek csak a szervizkódok..de általában azt ugye zipböl kellett feltenni..szal mókolás árán működtek
-
arzz
tag
Sziasztok !
2 hete szemeztem ezzel a mobillal, utána letettem róla, mert láttam hogy sokan eladják, viszont most megint megtetszett, és kezdem magam rászánni a vásárlásra, főleg úgy hogy garis.
Pár kérdésem lenne.
Az 512 ram mennyire elég ? Lassulások vannak e ? Milyen a betekintési szög, fényerő ?
Xperia U-ról váltanék, és ebben nagyon kevés az 512 ram.
-
callvote
senior tag
válasz
poganytamas #2623 üzenetére
*# *# 646633# *#*
ez lenne elvileg a szerviz kód de nem csinál semmit rá.
ezzel kéne a psensornak elöjönnie..de nem jön..lehet gyári telon menne ami nincs rootolva meg iylenek... -
callvote
senior tag
válasz
poganytamas #2618 üzenetére
Tamás!!!!!
-
csongi
veterán
válasz
poganytamas #2618 üzenetére
Esetleg leírás a gyári rom vissza állításához?
-
mlaci01
tag
válasz
poganytamas #2594 üzenetére
betűre ugyanazok a modulok,sokat nem is vártam, ugyanaz a kernel,nem hinném, hogy a kis kínai kernelmodult írna hozzá.
-
Botigta
aktív tag
Amúgy meg ezeken is agyalok, ölég izmos gépek:
http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.htmlmeg:
http://www.pandawill.com/thl-w8-smart-phone-mtk6589-quad-core-android-41-1g-8g-50-inch-hd-ips-screen-32mp-front-camera-p71692.html
vámmal ÁFA-val megállnának 62eFt-ból...
Nem tudom, bevállalhatóak-e -
csongi
veterán
Amint látom megint termelődött infó ) Van olyan amit érdemes betenni az első, illetve a majdani 0-ás hsz-be?
-
callvote
senior tag
válasz
poganytamas #2610 üzenetére
a proximity-t hogy kell kalibrálni? mi a kód hozzá?
-
-
Levente75
aktív tag
válasz
gordias #2601 üzenetére
én vettem gyári fóliát plusszba a mercury-nál. De, hogy tőlük mely kereskedők vittek, az már passz. Nagyker úgyhogy ott úgysem tudsz venni....De létezik.
Na jó, a héten ha jó kedvem lesz bescannelek egy gyári fóliát 1:1-ben, és aki ügyes volt technika órán, akkor az vesz egy hagyományos fóliát, és a kinyomtatott minta alapján körbe vágja mondjuk kisflexel
-
-
gordias
csendes tag
sziasztok. nekem védőfóliára lenne szükségem,s szükségem lenne egy linkre hogy honnan lehetne rendelni rá. valahol olvastam olyat is,hogy nem is kell rá,mert karcálló az üveg rajta,s csak szállítási védőfolia van rajta gyárilag. de nem hivatalos oldalon olvastam,s nem mertem kipróbálni fólia nélkül. néztem, a telo leírását a hozzá kapott kiskönyvben is de a kijelző mivoltáról egy szó sem esett. köszönöm szépen a választ.
jah. nekem az újabb kategóriás telóm van a dual magos. ezt csak azért írommert lehet változott valamit az első generációhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gitáros topic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest