Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas01
aktív tag
válasz tomi0529 #699 üzenetére
Hát ezt sikerült szépen leírnom. Szoval mára az enyém megadta magát. Egyszer csak eltünt a második sim kártya hálózata. Kikapcs bekapcs de nem javult meg. Kártya csere akkor sem. Kiderült, hogy a 2. kártya olvasója elromlott persze a 3.napon de még időn belül szerencsére. Vissza vittem most kaptam egy másikat ami érdekes, hogy ennek ezerszer jobb a gps része.
-
tomi0529
csendes tag
Sajna aze nyem mara 3. Nara megadta magat a 2. Sim kartya olvasoja. Egyszercsak ledobta a kartyat es tobben nem ment. Most hoztam egy cseret ami eddig skkkal jobb a gps resze. A tobbi kesobb kiderul.
-
iff
senior tag
Próbáltam volna egy mentést csinálni a telórol az MTK droid.De szürke marad a biztonsági mentés gomb.
Driverek felmentek és a telefon infóban felismeri.
[ Szerkesztve ]
..........""..........
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Pakliman #693 üzenetére
Nekem semmi baja a mobilnak a GPSen kívül. Nem nagyon fog jelet. Root még nem volt, visszavinni csak ezért nem akarom (nem nagyon szoktam használni), úgyhogy lehet én is ebben a cipőben járok!
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Pakliman
tag
válasz poganytamas #689 üzenetére
Hali!
A két lehetőség közül nekem egyik sem működik.
Nem tudom UNROOT-olni a telót. -
b0bcat
addikt
Érdekes, én erről sosem hallottam korábban. Mindegy, most utánaolvastam.
Igaza van a Samsung-nak abban, hogy melegedhetnek a cellák töltéskor, és ez árthat a struktúrának, de ez nem igazán a töltés ténye, hanem a nagy töltőáram miatt lehetséges. Vagyis az tény ugyan, hogy ha soha nem töltesz 80% fölé, akkor hosszabb lehet az élettartamod, de cserébe le kell mondanod az akku üzemidőd egyötödéről, míg ha 80% fölött kis töltőárammal töltenél, akkor ez a probléma sokkal kevésbé állna fent.
(A "buta" töltők nem tudnak töltőáramot változtatni, hanem csak tolják "ezerrel" azt az áramot, amit ki tudnak adni magukból. Feltételezésem szerint a legtöbb laptop töltő ilyen.)
Én 1 amperrel töltöm a 2,8Ah-s akkut, ami 0,357C-nek felel meg, amitől egy kicsit sem szabad melegednie az akkunak, úgyhogy én nem aggódom emiatt. (A modellezők a modern lipókat 5C-vel töltik, vagyis egy 2800-as akkut akár 14 (!!!) amperrel. )
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
poganytamas
senior tag
-
b0bcat
addikt
Ezt hol olvastad?
Az én tudomásom szerint olyan létezik, hogy ha nem használod a lítiumos akkut, akkor 40%-ra merítve - és minél hidegebb környezetben tartva - fog a legtovább megmaradni a kapacitása a celláknak, de olyat még nem hallottam, hogy a használatban lévő akkut csak ennyi vagy annyi százalékig kellene feltölteni.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
djatee
csendes tag
Vissza lehet vonni a rootolást??
-
MODERÁTOR
Köszi mindkettőtöknek
Everybody lies.
-
csongi
veterán
válasz Barthezz2 #683 üzenetére
Azt a kártyát amit használni szeretne mobilnetre az első sim foglaltba tegye.
A beállítások-simkezelésnél, nevezze el a simeket, így könnyebben azonosíthatja később.
Beállítások-simkezelés-barangolás-adatbarangolás. Itt állítsa be az erre célre használni kívánt simet.Vagyis az 1-et. Ez a foglalat tud 3G-t.
Majd ha használni is akarja akkor az alapképernyőn a fejléc lehúzásakor megjelenik az energia gazdálkodás, és ott tudja az adatkapcsolatot ki-be kapcsolni. -
MODERÁTOR
Sziasztok!
Balga kérdés, de nem volt még stock android hosszabb ideig a kezemben, sem ilyen telefon és egy ismerősnek kellene ezen a csodakütyün belőni a mobilnetet. Vodafone-os.
Hol, merre, mit kell belőni?
Előre is köszi
Everybody lies.
-
djatee
csendes tag
Ez az akkupack ilyen Az egymagosé jó ebbe??
Olvastam, hogy ha 80%-ig van csak feltöltve az akku, akkor hoszabb az élettartama. Addig elég hamar eltölt. A samsung notinál van egy ilyen beállítási lehetőség is. -
poganytamas
senior tag
válasz kicsibinyi #679 üzenetére
A bootolás mindig sokat leszed az akksiból, természetes, minden telefonnál így van.
-
djatee
csendes tag
Tapasztalt-e valaki olyat, hogy újraindítás után eltünnek widgetek. Most az ADW launchert használom. A GO-nál is volt ilyen.
-----
Most olvastam az ADW-nél előfordul.
[ Szerkesztve ]
-
kicsibinyi
csendes tag
Sziasztok! Tegnap este óta vagyok a gazdája egy kétmagosnak. Még kopasz, jóformán csak annyit használtam, míg megismerkedtem vele, mit hol találok. Sokan dícsértétek mennyit lehet nyúzni, alig merül, én meg még szinte semmit sem csináltam vele, és csak merül, csak merül...
Egy töltésen már túl vagyok. Töltés után mikor 92%-ig merült az akkuszintem, kikapcsoltam, majd bekapcsoláskor már csak 87%-on volt. A fényerőt leszedtem, wifi, gps, adatforgalom, minden ki van rajta kapcsolva. Valakinek valami ötlete?[ Szerkesztve ]
-
iff
senior tag
Rakd fel a Nova Launchert és már is eltűnik a kereső.
A wifi nálam is sz@rul muzsikál. Eldobálja a wifit.[ Szerkesztve ]
..........""..........
-
motinka
tag
Mostanra úgy néz ki minden nagyon rendben működik a telefonon, kivéve a wifi.
Mitől van az hogy a wifi térereje erősen mozog és kb 10 méterre a routertől minden előzmény nélkül leakad, majd ki/be kapcsolás után ismét feláll. De ezt közelebb, tehát erősebb térerőnél is megteszi. Nem lehet itt is valamit állítani mint a GPS esetében?
Ja és még egy, hogyan lehet eltüntetni a képernyő felső részből a Google kereső sávot?
szép világvége napotMoTiNka
-
poganytamas
senior tag
A háttérfolyamatok korlátozása nálam reboot után visszaáll "normál"-ra. Nektek is? Olyasmit olvastam, hogy ez a beállítás stock romokon nem is működik.
-
tomas01
aktív tag
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy hogyan tudok sd kártyára telepíteni progikat? Mert beállítottam de valamiért mindíg hibát ír ki
-
tomi0529
csendes tag
Belteren ablak mellett ilyen a gps.
Bele logott a hangero de a lenyeg latszik.
http://kepfeltoltes.hu/121220/Screenshot_2012-12-20-20-17-36_www.kepfeltoltes.hu_.png -
lalszi
aktív tag
(#640) tomas01
A térerő hiba nálam úgy jelentkezett, hogy ott, ahol más telefonon 3-4 pálcika volt a térerő, az enyémen 1-2 vagy sokszor 0. Sűrűn kiírta a hálózatkeresést. Hiába jelezte, hogy van térerő, mégse voltam kapcsolható ha hívtak. Ezenkívül a net is borzalmasan lassú és gyenge volt, hiába írta ki, hogy 3G a kapcsolat.(#661) tomi0529
Az AnySoftKeyboard + hozzá Magyar nyelv nagyon jól használható a telefonon.[ Szerkesztve ]
-
tomtombat
tag
válasz tomi0529 #661 üzenetére
Na akkor nem csak nálam van ez a probléma.
Én csak pár albumban találtam ilyen kínai karaktereket az ékezetes betűknél.
Kérdésemre kaptam választ a 476-os hozzászólásban, de én nem találtam meg az ott írt beállítást.
Ha te megtalálod légyszi írd meg merre keressem.
Néhány word dokumentumban is van ez a probléma.
Hali. -
tomi0529
csendes tag
Sziasztok. Tud valaki megoldast arra, hogy a zene lejatszasnal ne kinai betukkelmirja ki az ekezetet? Illetve magyar billentyuzetet lehet ra varazsolni?
-
poganytamas
senior tag
Sajnos második ilyen vételénél sikerült egy hibás darabot kifogni. Az elsővel ellentétben 2500 mAh-s ezüst színű akksija van (enyém 2800-as fekete), az amit mondtatok, hogy valójában olyan 1600-as lehet (merülési időn is látszik). Kijelzője nagyságrendekkel rosszabb, mint az enyém, kicsi betekintési szög, stb. Wifit mindig egy pettyel látja (mellette az enyém fullon), bluetooth szakad. Ez megy vissza cserére.
-
Pippen
csendes tag
válasz solamonte32 #656 üzenetére
"Ja es jo a telora a galaxy note pouch bortokja" ez biztos? Mert vennék
Galaxy note: 147x83x10
aTab: 142x80x11 -
b0bcat
addikt
válasz solamonte32 #656 üzenetére
Tudnál mutatni fotót a te készüléked hátlapjáról?
-
solamonte32
csendes tag
Sziasztok,
Napok ota olvasom amit irtok de most jutottam oda, hogy irjak, most is az atab5röl irok. Szoval vettem 2 hete debreceni tescobol egy 6577es modelt, es ma mikor vett a haver is a digistreettol jottem ra, hogy mar ebbol is 2 szeria letezik.
A kulonbseg a kamera es villanoban rejlik. Az enyemben az omnivision szenzor van ami az iphone 4 ben is, azaz egy igazi cmos bsi 5 megas modul ami nagyon szep akar raw fotokra es full hd filmekre kepes, az ujban mar csak valami gagyi mt szenzor van ami eleg gyatra eredmenyeket produkal. Minden egyeb ugyanolyannak tunik, aksik 2500asok es toltodnek szepen, dupla folia es bena adatkabel valamint feher keken vilagito tolto. Egyelore ennyit tudtam irni, ha gephez erek tobbet irok. Ja es jo a telora a galaxy note pouch bortokja ami romaniaban 2000 ft korul mosog, viszont fulesbol ne vegyetek mikrofonost mert mindegyik kattog.
Kellemes vilagvegetatab5
-
klaci89
tag
bocsi a hülye kérdésért, de gondolom a Root Uninstaller az csak root-olt gépen megy?
-
djatee
csendes tag
Egyszer teszteltem a GPS-t. 1-2 perc alatt ált fel, utána ment. De nem használtam sokáig.
KÉRDÉS: Nektek beszélgetés közben milyen a hang minősége a hangszóróból (fülnél)? Nekem kicsit közép hangon szól (olyan sokol rádiós a többi telóhóz képest). -
iff
senior tag
Szia!
Visszább olvasva találsz leírást. Volt erről szó.
Próbáld meg ezzel a leírással nekem működött. Most már gyorsabb, bár az alcatel ot-995-nél lassabban talál jelet, de használható. Előtte 2x talált, de volt, hogy 30perc elteltével se talált holdat. Most már szobában is megy...........""..........
-
b0bcat
addikt
Így van. A töltőre írt (m)Ah érték azt mutatja meg, hogy mi a maximum, amit ki tud adni magából az adapter. Ha a "keresleti" oldalon (tehát az akku oldalán) nincs igény ekkora áramra, akkor kevesebbet fog felvenni. De többet nem tud. Ergo 100 mAh-val is lehet tölteni, de nagyon sokáig tartana.
-
liti64
csendes tag
Hali
Nekem is van egy 6577-es.
A GPS talál esetenként 10-11 holdat (AndroiTS GPS Test Free),de használhatatlanul gyenge a holdak jele.
Kérdés: lehet-e a GPS-vevő vételkészségét valahogy növelni.
A tepsifon legjobb pontossági értéke 27m volt 10 perc alatt. ZTE Kis+ 15mp alatt 5m !!! -
djatee
csendes tag
Igazából nem kevés, csak tovább tart a töltés. A bele töltött áramot a töltő szabályozza nem az akku. 600mA-rel 4 órát tölt kb.
[ Szerkesztve ]
-
djatee
csendes tag
Van nálunk a Conrad-nál is töltő csak nem olcsó.
[link]
Az Ebay-es ingyenes szállítással írja?? Érdekes. -
iff
senior tag
A GPS most már a beállításokkal jól működik. Esetleg a wifinek lehet ártani valami, hogy jobb legyen?
..........""..........
-
csongi
veterán
Egy kis bemutató a készülékről.
Hamarosan bekerül az első hsz-be is remélhetőleg.
-
lalszi
aktív tag
Külső töltő azért van kicsit olcsóbban is:
-
motinka
tag
sajnos nem találok a neten GB/T18287 2000 típusú 2800mAh-s aksit sehol , csak ezt, ami nem is olyan rossz megoldás.
MoTiNka
-
tomtombat
tag
Olvastam a cikket a Li-ion aksik töltéséről.
Ott a töltő feszültség szigorúan betartandó értékét említi, ami 4,2 volt.
Akkor a pc usb portjáról érkező 5volt nem tesz kárt benne? Vagy a telefon ezt leszabályozza? -
tomtombat
tag
Nálam az aksin más adatok vannak.
3.7V 2800mAh ( 10.3Wh)
Modell: i57
A másik oldalon nincsenek értékek feltüntetve, csak a Serial Number, és a gyártási dátum :2012 11 18 -
NGotti
csendes tag
Megnéztem én is, tényleg két különböző adat van rata (9.25Wh->6.66Wh)
De legalább feltöltött 100%-ra mindkettő, ez már fél siker . Bár kb. 20perc netezés után már 90%-van.
Amúgy ha netán tönkre mennének majd az aksik vigasztaljatok meg, hogy lehet hozzá találni valami értelmesebbet . -
tomtombat
tag
Azt hiszem így érthető a töltés lelassulása.
Én még arra vagyok kíváncsi, hogy a 100%-ra feltöltött használaton kívüli akku meddig tartja meg a töltöttségét, illetve nincs-e rá rossz hatással ha hetekig, vagy még hosszabb ideig nem használom.
Aztán ha kellene nehogy meglepetés érjen, hogy abból is kifogyott a cufla.
Fölöslegesen nem akarom cserélgetni a telefonban az akkut, mert nekem a hátlap elég nyezegének tűnik, a végén nem marad a helyén.Basszus!
Az a hálózati töltő nagyon király amt linkeltél!
Az egyik gyermekemnek van egy alcatel 908 telója. Sajnos az usb csati felszakadt a panelről, és nem tudjuk tölteni az akkut. Amúgy rendben működik. Ez megoldaná ezt a problémát, és ehhez is lehetne használni.[ Szerkesztve ]
-
djatee
csendes tag
[link]
Hálózati külső akku töltő -
djatee
csendes tag
Asszem gyártok hozzá asztali töltőt. Van egy univerzális kamera akku töltőm. Ha összejön, akkor megosztom veletek.
-
djatee
csendes tag
Kisértetiesen hasonlít egy két samsung akkura pl. a Note vagy S3
[ Szerkesztve ]
-
djatee
csendes tag
AKKU gondok. Észrevettem valamit. Az akku egyik oldalán az ezüst részen 2500mAh 9.25Wh van feltüntetve. A "gyári oldalon" a fekete részen nincs kapacitás viszont oda 6.66Wh van írva. Ez alapján csak kb 1600mAh az akku. Érdekes nem ?
Szerintem ezér merül hamar mert a 2.5Ah nem igaz.
Vélemény??
Egyébként már mindkettő feltöltődött 100%-ra. -
b0bcat
addikt
Csak halkan és félve jegyzem meg (miután ahhoz a kisebbséghez tartozom, akinek egymagos verziója van, ami más gyártmány, mint a kétmagos), hogy nekem a töltő is tökéletes, és a 2800-as akkuk is kifogástalanul működnek (pl. nem vettem még észre, hogy lassulna a töltésük).
-
jagada
addikt
válasz MuzikJunkie #612 üzenetére
Lgcameránál a bitsűrűséget mennyire érdemes állítani?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
MuzikJunkie
aktív tag
Az nekem is gyengusz. Ráadásul néha úgy dobja el a wifi jelet, hogy csak akkor tudom újra csatlakoztatni, ha újraindítom a routert.
Írtam egyébként az M-Technek, hogy lesz-é Jelly Bean, illetve vázoltam a mostani ICS bugjait, még nem válaszoltak.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
MuzikJunkie
aktív tag
Olvasgattam a hozzászólásokat. Párra reflektálnék név nélkül.
A GPS problémát megoldja az a leírás, ami pár oldallal odébb van, rootolni kell a telefont. Legalábbis nekem szobában is talál jelet a Sygic.
Én ki sem bontottam a töltőjét, gyári Nokia töltővel töltöm, szépen, gyorsan maxra tölti.
Lgcamerával az enyém működik. Telepítés utáni első indításkor újraindult, de azóta megy. Be lehet állítani, hogy 1280x720 legyen a videó, 30FPS mellett, sztereó hanggal, bár így is elég pixeles lesz a felvétel.
Memória gondok... Nálam 300-350MB körüli szabad hely van és kb. 30 appot telepítettem. Kézzel mindent az SD kártyára pakoltam, illetve van SD-EXT partícióm. ES Explorerrel bemásztam a systembe és töröltem felesleges csengőhangokat, meg találtam ott pár mp4 videót, amik nem tudom miért voltak ott, illetve eltávolítottam pár élő háttérképet. Root Uninstallerrel meg eltávolítottam felesleges gyári cuccokat, meg a Go Launchert.
Ajánlom a Clean Master nevű app használatát. Nem csak a feleslegesen futó alkalmazásokat lövi ki, de kitakarít mindent mindenhonnan (cache, temp stb), illetve eltávolítja az apk fájlokat, amit a Play odaszemetel és nem töröl telepítés után.
Kb. így ennyi. Remélem segítettem valamit.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
motinka
tag
közben a névjegyek áthelyezése is sikerült, és a GPS is jól működik rajta. Első alakalommal kb 4-5 perc mire talált elegendő holdat, utánna már 15-20 mp alatt felállt. Természetesen szabad ég alatt
A wifijével továbbra sem vagyok teljes mértékben elégedett, szerintem érzéketlen kicsit, meg néh indok nélkül eldobja. Lehet ezen valamit állítani?MoTiNka
-
tomi0529
csendes tag
Nah én viszm ma vissza szerintem. A másik aksit nem lehet feltölteni csak 60-64% ig, meg nem tudnak elérni. Próbáltam én is telefonálni de azt îrta ki, hogy hîvás nem lehetséges :-/ Sajnálom mert nagyon megtetszett.
-
motinka
tag
Hál'Isten, az új darabnál mindkét akkumulátor 100%-ra feltölthető. 70% fölött nekem is belassul, bármivel is töltöm (autó, saját, másik,stb..) Amúgy mindkét aksi 2500 mAh-s. Nem tudom ki milyen mást kapott hozzá, de én az eredetihez is és ehhez a cseréhez is ezt kaptam. Átlagos használattal 1 napot bírja, de ez nem volt mástként a ZTE Skate-mnál sem. Szerintem ekkora kijelző megzabálja, az aksit.
MoTiNka
-
iff
senior tag
Szia! A gyári fényképező app-al készítetted a képeket vagy másikkal? Próbáltam többet is, pl. LGCamera sajnos nem jó a telón. Az ot-995-ön jó és ott támogat több beállítást is. Az atabon viszont nem. Camera MX amivel valamire való képet készít. A villanó meg semmire nem jó.
A memória kezelésnél most 342MB foglalt 133 MB szabad.motinka: 2db 2800mAh kaptam hozzá.
[ Szerkesztve ]
..........""..........
-
poganytamas
senior tag
Akik belassuló töltést tapasztalnak: ez természetes dolog, lásd a cikket itt. Elnézést az almás linkért Teljesen természetes jelenség, nálam is így van most perpillanat.
-
nagyúr
chrome, firefox, epiphany
mind ugyanazt a 404-et adja...
Mobilról meg megy...szerk: végre megvan a hiba: felnőtt tartalom szűrése... gyerekek miatt beállítottam az egyik routeren... a másik, nem blokkoltról működik. Azon van a telefon is.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest