Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aa1977
csendes tag
Arra lennék kíváncsi, hogy ha beszélek az egyik SIMről és akkor hívnak a másik SIM-en, akkor kicsörög a hívás vagy nem elérhető a második SIM és csak SMS kapok a nem fogadott hívásról?
A gen3 as egyaksis valamivel többet tud a gen2 nél ? Vagy kevesebbet ( mágneses iránytű nincs benne? … és mi még )
A válaszaitokat várom ,mert ha nincs sok eltérés, akkor mindenképp veszek egyet . Akkor is, ha nincs gen2.
Köszi. -
atab5phone
csendes tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Állítólag Debrecenből pénteken 14:32-kor vitték el az utolsó, kirakatit
az eladó srác biztos nagyon pontosan feljegyezte az időt 
Ha minden igaz, hétfőn, vagy kedden jön az újabb szállítmány. -
callvote
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
nekem gen2 v3-on a 3.10.10 van... tényleg az hogy frissül magátol?
-
poganytamas
senior tag
Megnéztem közben az időkép alkalmazást. Hát, semmi olyan nincs benne, amitől inkompatibilisnek kéne lennie. Az összes szenzor használata opcionális, mindenféle képméretet támogat, density-től nem függ.
Még arra tudok gondolni, hogy valami elcseszett Play áruház lehet ezekben, nem tudom. Nekem a gen2 v2-n most 3.10.14-es build van.
-
callvote
senior tag
-
callvote
senior tag
és mit tud?
állitolag tudna olyat ha dugo van a waze-sok egymás közt megosztják és mindenki megkapja az infót egyböl..na ez nem fog menni mert senki nem fog azzal foglalkozni menet közben hogy infókat irogasson a waze hálozatba hol van épp dugo...
a 3 betüsnek az uj változata amugyis tudja a tmc funkciot ha van bármiylen net elérés a telefonon és egyböl ujratervez ha gáz van...
néztem mint tudna elvileg a waze..csak gyakorlatban nem működik..max külföldön...
ráadásul a legnagyobb baj hogy pontatlan...házszámokat sem nagyon ismeri,sok utcát sem...
és pl hajlamos arra is hogy ha mész pl. autópályán átugrik a jelem a másik sávba..mellettem lévő utra pont ahol nem megyek...
ja és ha kicsit várakozóban van,vagy készenlétben a teló,eldobja a jelet és nem jön vissza csak restart után...(#3088) Levente75
nincs teccsóba atab....pesten tuti nincs már,körbetelóztuk az összeset...
tökölre is kimentem este ott is elfogyott mire odaértem

a szigetszentmiklósi auchanban sem volt már... -
Levente75
aktív tag
Szíp jó reggelt!
Látom csend van nagyon, mindenki készülődik! Helyes!!!

Vedd fel a püspöklila zakót, makkos cipéét kisuvickolni, mancsetta gombok belőve,pecsíttyűrű, köröm alatti piszok kikaparni!! Családot nagymamát össze szedni! Nagymamát?? Hááát valakiné legyen lóvé az aTabra!!

Aztán sipirc a Tecccsó!!!!
A vadász idény péntek óta elkezdődött!! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csoki1990
csendes tag
Tényleg, nyomon követtem az eseményeket és láttam,hogy volt itt szó a gen2v3-as rom mentésről, valaki jutott valamire??
Esetleg azt megtudnám játszani hogy szoftver gondokra hivatkozva, visszaküldeném javításra, vagy valami? -
lalszi
aktív tag
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
Szerintem se kéne itt taplózni, mert 40 perc alatt senki se válaszolt. Minden le van írva a fórumban, van egy első hozzászólás is sok hasznos tudnivalóval.
Egyébként az én telefonom gyári állapotban is teljesen jól használható volt. Ha nem zavar a kicsit lassan éledő gps, nem akarsz előre telepített appokat törölni és elég az 500MB belső memória, akkor nem kell hozzányúlni.
Azért egy gyári állapotú mentést megéri megcsinálni Mtkdroidtoolsal, mert vissza lehet hozni vele tégla állapotból a telefont és eladásnál is jól jöhet, mert vissza tudod így állítani gyári állapotúra még akkor is, ha töröltél system appokat. -
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
én ezt használom nekem bejön...

-
Levente75
aktív tag
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
Figy! Kb. már egy hete vagy több ezeket a telefonokat elemezzük!
Ne te légy már megsértődve azért, mert lusta vagy vissza olvasni kicsit a fórumon! Nem kellene csak 1 hetet.
Szombat este van, de hajnalig is bőven lett volna rá időd......
Ehelyett magadat minősíted a taplózással.....
-
callvote
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
nyomtam neki egy emailt az összes mailjukra amit találtam,visszajelzésre is

(#3078) SPucu
igen mi vagyunk a taplók..és nem te a lusta akinek csak kicsit kéne visszaolvasni ahhoz hogy megtalálja a választ...
mellesleg szerintem egyikünk sem használ 1 magos atabot itt... -
Dr_Senkihazi
aktív tag
köszi a "válaszokat"...beszélgessetek tovább csak kettecskén,és én még ilyen taplokkal nem találkoztam itt mint ti.egy forumban se.
üdv. -
Levente75
aktív tag
én már nem merek megszólalni, inkább iszom egy kupicával

-
törölt tag
akinek alk_501_c04_8677_config3_v02 -os gépe van,
azok közül megtenné valaki, hogy megnézi bejön-e rendesen a gyári recovery(kikapcsolva hangerő fel+power gomb együtt nyomvatart)
mert nekem valami nem jó
egy pillanatra elindul aztán a zöld robot kinyitott mellkasánál egy piros háromszög csúccsal felfelé benne egy fekete felkiáltójel.
kb. fél perc múlva elindul a rendszerbetöltésszóval másnál is ilyen?
na és gtalk nektek van? -
Dr_Senkihazi
aktív tag
sziasztok.
este vagy reggel lehet beugrok a tescoba és veszek egy atab-ot.(azt hiszem az egy magos van 39,9-ért)
mire figyeljek mikor megnézem?van valami amit még a boltban érdemes megnézni?
mik a gyermek betegségei,mit nyuzzak rajta az elsö 3 napban?
köszi -
-
a kijelzőcserét megkérdezzem? mondhatni kicsit benfentes vagyok mercurynál

-
lalszi
aktív tag
A csömöri Auchanban láttam ma aTAB5-ből gen2-t, de elég drágán adják, 49900Ft-ért.
-
callvote
senior tag
na jelentem egy helyen sincs már pesten atab5
elvitték mindet...
találtam tökölön..10 perc mulva megyünk érte kocsival
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote
üzenetére
snecizero mint régi Skate tocsik lakó azt kell mondanom neked, hogy maximálisan egyetértek callvote -val

azért nem mindegy " van amiben az arc jobb de többbségében és ár,érték arányban a mienk jobb "
...mondjuk nekem csak 7főn lesz , de már tengernyi információt olvastam róla ...
A Skate-t kell leváltanom, mert sajna kártya függő és ugye nincs normális függetlenítés csak mókolás, ezért nem kísérletezek vele. A szolgáltató 10-15 K ért megcsinálná ...de hát az anyjukat inkább.
Az aksi sem bírja hosszú távon az 3 betűs navít
töltőt használva tojás sütésre alkalmas lesz .
No nem utolsó sorban a dual sim kincset ér ...nem kell plusz telefon.bejön nekem a Gen2 V3 széria
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
snecizero
senior tag
Bakker nagyon elvagyok bizonytalanodva ,hogy most vegyek vagy ne. Sonyericsson xpria arc s-t cserélnétek ?
-
callvote
senior tag
most ir az egyik ismerősőm,most vett iylen telot....
akl_m501_c04_6577_config3_v02�szal gen 3 v2..és minden szenzora megy....

akinek gen 3 van..írja már meg mik azok az alkalmazások amig nem mennek fel play szerint de a gen 2őn megy...
-
Levente75
aktív tag
válasz
callvote
üzenetére
Jahh:-)
Óceánba nem szállítottak most ilyet? Ott nem lehet már kapni?
Szójjatok a Diszkoverinek bakker, mennek filmezni! lesz majd legalább új műsor a tavasszal
aTab vadászok címmel:-))) Hááháháhá
amely bemutatja az aTab vadászok kemény életét, megpróbáltatásait, amint nap mint nap a Szeszkókat róják Gen2-es után kutatva

-
callvote
senior tag
vagy nem is gen 2?.....
ez most vagy az első széria..vagy nemtom
már belezavarodom én is...
ennek más a töltöje,nem agybadugós a fülhallgatója..és a szenzorok is máshol vannak... -
callvote
senior tag
látom nefraz tagunk megválik egy gen2 től --->[link]
-
callvote
senior tag
néha oylan érzésem van hogy ez a telo nem 800x480as képernyős hanem 854x480...
-
callvote
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
jó lenne tudni pontosan ki a telefon gyártója...
mert millió néven jön ki hasonló....
tuti dobnék nekik mailt hogy toljanak ki JB-t
-
callvote
senior tag
ja a fentebb linkelt telonak lementjük a romját,nem lehet jo a mienkhez?....
ha a hardverek stimmelnek kb?...
csak a kernel verzioja más...elvileg az gáz nem?
-
Dezső73
csendes tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Akkor nincs mese át kell állni a barackra!

Az IMEI számok stimmelnek vazze!!! -
callvote
senior tag
unokabátyám rendelt egy iylet..elvileg uton van..és ez csere garis..ha baj van kap ujat...
megérkezik és meglesem egyböl

-
Levente75
aktív tag
válasz
callvote
üzenetére
ha magam elé veszem, mondjuk fekve és szeme elé tartom, akkor kicsit vagy jobbra vagy balra el kell tolnom az egyik oldalát vízszintesen egy picit, különben amolyan kifényesedik, és főként a fekete nem olyan. Nem tudom így elmondani, de fektetett állapotban tűnik fel főként és főleg ha weboldalon fotók vannak, vagy ha tecső video megy.
-
Levente75
aktív tag
válasz
tihibaby
üzenetére
1-2 év és nem fogják tudni eladni a 200eFt-s készülékeket, mert kína simán letarolja a piacot ezekkel a telefonokkal. Én nem cserélném el már egyetlen márkanévért fizetek telefonra sem. Illetve azt sem tapasztalnám, minek kellene nekem 8 mag a telefonba, mikor így is kielégíti igényeimet.
Sőt az emberek nagy részének még fél mag is elég lenne, mert ahhoz hogy kibszam az asztalra mutogatni, ahhoz mag sem kell....
Photoshoppolni meg videot renderelni nem ezen kell. pláne nem filmeket nézegetni....

-
Levente75
aktív tag
callvote! Tiéden minden oldalról , ha döntögeted ugyanúgy látod a képernyőt???
-
tihibaby
senior tag
válasz
callvote
üzenetére
Ja,esetleg 4 hónap alatt.
Másik topikban
http://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/hsz_1-50.html
végigcsinálta már egy srác,érdemes olvasgatni a tapasztalatokat.
Aztán meg még ott van a VÁM lehetősége is,ha pont beleszaladsz,fizetheted az ÁFA-t.Nade ha már OFF,akkor ha lenne merszem,ezt bevállalnám szívesen ennyiért:
http://www.antelife.com/thl-w8-mtk6589-quad-core-android-4-1-5-0-inch-hd-screen-1g-ram-8gb-rom-3g-gps-3-2mp-front-camera-white.html

-
Levente75
aktív tag
válasz
poganytamas
üzenetére
nem akarok zőccséget beszélni de ilyen paraméterűre tudom, hogy lesz a következő aTab. HD kijelzős.
Viszont, én a kijelzőmet ki fogom cseréltetni, mert nekem nem szimmetrikus a betekintési szög a telefonomon. Össze még nem tudtam hasonlítani más készülékkel, de a mercury-ban meg fogom tenni. Aztán húzok jegyet és megrendelem a csereberét

-
tihibaby
senior tag
válasz
callvote
üzenetére
Amit kínából rendelnek,és oda is szól a garancia.
Ott gariztatni pedig csak kalandvágyóaknak!
Valószínűleg ha szétnézel még olcsóbban meg is kapod,ha magadnak rendeled.http://www.minideal.net/new-haipai-i9220-i9277-5-3-ips-android-4-0-mtk6577-3g-wcdma-gps-smart-phone-black.html
És ez csak az első ilyen oldal amit a google-n találtam.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
poganytamas
üzenetére
bááár elég sok óráról hiányoztam ( 我什至没有一个小时 ) a kinai nyelvtanfolyamon , mert egy jó kis kocsma közel volt ...
valahogy így
我知道你母亲
ismerem anyádat如果你不回答的话,我会送的蒙古人
ha nem válaszolsz, küldöm a mongolokat

-
callvote
senior tag
5.3" I9277 Smart Okostelefon Android 4.0 Dual Core WIFI 3G GPS 8MP
2db 2800as akksival 42143 forint az x digitalnál

tudásba ugyanaz mint az atab5, 4.0.9es androiddal..adnak hozzá valami tokot vagy tartót stbstb

amugy az x digitalnál van egy rakás dualos csodagép

-
-
Levente75
aktív tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Neked van?? Nekem meg nem szósz??? Pedig ki vagyok már száradva mint a szahara, porzik a vesém, nyikorog a torkom, egy kis nyakolajért kiált

-
snecizero
senior tag
Sziasztok. ICS helyett GB fel lehet rakni erre a tárcsára ?
A TESCO-ba 40000 ft 28-ig.

-
callvote
senior tag
ha valakinek pont szüksége lenne egy atab5 gen2 v3as kijelzőre..megkaphatja 45K-ért

(ajándékba jár hozzá a többi alkatrésze is)
-
Levente75
aktív tag
válasz
atab5phone
üzenetére
Tessék brother: http://www.youtube.com/watch?v=G1Wc4uYydD4
Remélem valami iylesmit keresel.
Gúgliba írni: android phone on pc / vagy még screen , display szavakkal meg lehet tűzdelni és keresgetni
ha nem tucc lehegeszteni progit,akkor szólj lekapom neked!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Levente75
aktív tag
válasz
atab5phone
üzenetére
az tuti, hogy ami benne van az aranyat ér, de ha a váz is meghajlott benne......-(((
A te hibádból remélem okulok, mert 1 hónap mulva kezdődik a hegyibringa szezon, legalább is Nekem :-)) Aztán úgy kell ezt a vackot őrizgetnem ha firkantok nehogy így járjak, mert mehetek utána Joshi Bharathoz lelki megnyugvást keresni

-
Levente75
aktív tag
válasz
atab5phone
üzenetére
le kell bontani, aztán alkatrésznek kiárulni, több jön ki mint amennyiért vetted:-))
-
Levente75
aktív tag
válasz
atab5phone
üzenetére
Ahogy elnézem HAVER, neked nem kell már HAMMER!

mint látjuk ezt a telefont a kínaiak Afganisztánban fejleszthették! Elpusztíthatatlan

van asszem olyan program, valamelyik wrz oldalon láttam:-))
amúgy Spare Parts-ot nem lehet ezekhez a szrokhoz kapni? Kínaiaktől nem lehetne rendelni?
-
atab5phone
csendes tag
Sziasztok!
Az elejétől olvasom a fórumot, ezért is vettem még decemberben egy Atabot gen2 v03, nagyon meg voltam vele elégedve.Biciklis esés következményét a képeken láthatjátok.

A telefon így is működőképes bár csak korlátozottan (a kijelzőből annyit látok, mint a képen van, viszont amit emlékezetből tudok, azt megcsinálja: jobbra húz, felvesz, ha csörög, balra kamera).Tudnátok esetleg olyan programot, amivel látom a kijelző teljes tartalmát számítógépen, pl pin kód beírás, sms olvasás, ébresztő kikapcsolás, stb...
Valami ötlet esetleg, hogy hogy lehetne javítani?
Levente75, légyszi ne almát, szilvát, körtét, barackot javasolj, mert az itt nem segít. 
-
Dezső73
csendes tag
válasz
poganytamas
üzenetére
a SIM kártyám egy másik telefonban tökéletesen működik.
Ha beütöm a tárcsázóba a kódot kiírja hogy unknown application
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az eladó srác biztos nagyon pontosan feljegyezte az időt 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ismerem anyádat
Levente75, légyszi ne almát, szilvát, körtét, barackot javasolj, mert az itt nem segít.