Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
válasz
mckangi
üzenetére
Nem tom, nekem minőségen aluli ezer éves 2Gb-s kártya van 2 hónapja bele rakva. 5 éves tuti van a kártya.
De nem szaladt le róla semmi.
Ha a készülék nem tudja a class 10-et kihasználni oly mindegy mi van benne. Így jártam a fényképezőgépemmel. azt hittem jobb lesz, a de igazándiból se a HD felvételeken se a sorozatfelvételeken nem igazán tapasztaltam javulást. A gép nem tudja kihasználni a kártya írási sebességét. Olyan mintha nagy erős autóval szeretnél döngetni a határban, de hijába ha Xar az út..... inkább állj meg egy egy kortyra
-
mckangi
senior tag
válasz
Mr.Pear
üzenetére
Ne sértődj ám meg!
De csak gondolj bele.
Ha valamire kíváncsi vagy akkor ha nem is az elejétől de valamennyit vissza kell olvasni egy forumban.Én személy szerint ha lehet akkor addig nem kérdezek valamit,ameddig nem vagyok tisztában egy dologgal végigolvasással sem.
Elkerülendő a nem szimpi válaszokkal,ráadásul elkerülhető ezzel az is hogy saját magad leégesd.Levente itt egy vizespohár: Töccsé nekem is!
-
mckangi
senior tag
válasz
nbukta77
üzenetére
Kezd ek lassan lementeni a kártya tartalmát,rövidesen tönkre fog menni!
A megoldás meg az hogy veszel a tescoban vagy valamelyik mobilszolgáltatónál egy olyan memkarit amin van garancia.
Én az elözö telefonommal jártam így,mert megette a vaterán vásárolt kártyát.
Azóta abban a telefonban a mai napig is hibátlanul mükődik.
A mostani,ebben a telóban egy az itmedia.sk oldalról vásárolt 16 gigás adata ux1-es van (class10).
Ezek a mobilok intenzíven használják a kártyákat.
Ha rossz minőségüt veszel,azt hamar kinyirja a telefon.Érdemesebb minél gyorsabbat venned.Azt is megmondom hogy miért.:
A gyártosorrol lejövő kártyákat tesztelik.Amelyik kicsit szarabb lett az csak class4 vagy class6-os lesz.
Ami átmegy a minősegi teszten az marad a legnagyobb sebességi osztályban.
Úgyanez vonatkozik pld. a sz.gép processzorokra is.
-
Levente75
aktív tag
Nahh akkor ecsém hol a poharad??!!! Tőccsünk, még mielőtt kiborulna a bhili

-
callvote
senior tag
válasz
Mr.Pear
üzenetére
nem más a neve csak a verzioszáma...
amugymeg 200 hozzászolást látni oldalanként...elég csak feljebb tekerni..benne van abban a 200 ban a válasz de ha mégsem akkor az előző 200ban biztosan...
de ha netán összesen 2 oldalt kéne visszanézni az kb 10 perc alatt megoldható,maximum..
nagyon sokan lusták erre és ha ezt bármelyikünk szóvá teszi,mi vagyunk a szemetek...
anno én is többszáz hozzászólást néztem vissza,nekem nem esett nehezemre...
-
callvote
senior tag
válasz
Mr.Pear
üzenetére
most megint leirnám hogy kicsit kéne visszaolvasni és meg lenne a válasz...sokszor kép is lett betéve...de akkor én lennék a szemét aki nem segít 1245-ik alkalommal megkérdezett dologra

gen 2 v2,v3 az is 5mp 2 magos...
gen 2 töl felfelé mindegyik 5 megapixel 2 mag csak az első volt 8mp 1 magos a tv-s verzió -
Mr.Pear
tag
Valaki elmagyarázná nekem, hogy most akkor melyik gen v melyik telefon? azt asszem tudom, hogy a gen2 v2 a 2magos 5mp-s, de a többi hogy van?

Előre is köszönöm.
-
nbukta77
addikt
hi. azmitol lehet,hogy a telom eldobalja az sd kartyat? nem mindig csinalja. ki irja,hogy adatvesztes elkerulese erdekeben sd kartya eltavolitva. nagyon idegesito dolog. es ugy tunik akkor csinalja,ha az aksi szintje kb 30%- ra esik vagy ala. van valakinek ilyen hibaja? mi lehet a megoldas?
-
callvote
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
évek ota azt használom..tud magyarul...időzített smst küldeni stbstb

sok beállitási lehetőséges van
-
callvote
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
a handcenttel át lehet,megforditja az ékezetet a betükön,igy nem röviditi le az smst hirtelen 160rol pl 70 re...

-
aa1977
csendes tag
válasz
solamonte32
üzenetére
Akkor elképzelhető hogy márc 14 től lesz a TESCOban?
ATAB GEN.3 -
callvote
senior tag
handcent sms ...ezt kell használni sms küldésre..

play áruházból letölthető... -
poganytamas
senior tag
válasz
Levente75
üzenetére
Kifejtem a problémát: unicode sms. Az alap sms 160 karakter, ha 7 bites kódolású karaktereket használsz. táblázat Jól látszik, hogy míg az à karakter benne van, addig az á már nincs. Abban a pillanatban, hogyha te egy nem 7 bites karaktert írsz be, az sms átvált utf-16-ra, és a karakterek száma lecsökken 70-re.
Engedélyezett magyar karakterek: é,ö,ü. Minden mást ha írsz (á,í,ő,ű,ó,ú), akkor 70 karakteres sms-ed lesz. Sorry, mindenütt így megy.
-
Levente75
aktív tag
Van a Zöld SMS küldő app gyárilag rajta.
Kérdés: Van e rá megoldás, hogy az alapból 160 karakteres sms-t, ha ékezetes betűket szeretnék használni, akkor ne vegye le 60 karakterre? Vagy szop. ékezet nélkül továbbra is?

(Én Kidli Mopil kártyával próbáltam, az meg ugyi Fé-mopil hálózatát meg a szisztémáját használja)
-
callvote
senior tag
honnan származik az infó hogy hétfőtolől lesz megint a tacskóban atab?
-
DJGABI
addikt
válasz
poganytamas
üzenetére
yep, minden megvolt, biztonság kedvéért cwm-ből toltam egy cache törlés, de még úgy se :'D most várok, hátha magától megjavul

gánydroid...
-
DJGABI
addikt
Na jó, ez nem tudom hogy sikerült.. Tegnap este rákerestem, akkor még kidobta Opera Mobile/Beta-t. Betettem a sim kártyát, DPI change 220-ra, utána semmi, nem kompatibilisnek írja. Visszaállítottam DPI-t, átírtam hogy Nexus7-nek lássa, úgy se...
Dafuq, a sim kártya miatt, vagy mi? 
-
wooper91
tag
Nekem sem működik a gomb. sztem ez vmi tömegbetegség lehet. Sőt azt is csinálja néha, hogy ha teljesen be van dogva a füles, akk csak tompán szól. De nagyon nem izgat, mert szinte soha nem használom a fülest a telóhoz. Ezért nem fogom visszavinni, mert nem akarok rá hónapokat várni.
-
Zuri
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
poganytamas:Köszi a választ
Igen kicsit zavarosabb a kép így 8 megásan, de nem jöttem volna rá miért 
Mellesleg anno régebbi kérdésem után valaki próbálta vagy szokta használni a headset gombot a telefonján és csak egyedi eset hogy nálam egy headsettel sem működik a gomb?

-
poganytamas
senior tag
marci0001: csak a Note 1-es tokjai jók hozzá (Samsung Galaxy Note i9220), a Note 2-é túl nagy! Ha olyat veszel amin kivágás van, na az nem jó, nekünk nem ott van a kamera.
solamonte32: remélem most hoznak többet, és nem kell szabit kivenni, hogy már ott várjak startra készen, amikor befut a kamion

nbukta77: olvass vissza, milliószor volt róla szó, keress rá hogy build szám.
nbukta77 part 2: Kizárólag gen2-nél lehet kalibrálni, factory módban (hangerő le + bekapcs). Én nem mertem hozzányúlni, nem találtam róla korrekt leírást.
-
nbukta77
addikt
a girosenzort vagy mit hogy lehet kalibralni? jateknal nagyon nem pontos.
-
callvote
senior tag
kíváncsi leszek erre a jövöhéten 40 a tacskóban dologra....
-
tomas01
aktív tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszönöm.
-
nbukta77
addikt
Mi az,hogy 2gen 3 gen. Mi a kulonbseg?
-
solamonte32
csendes tag
válasz
nbukta77
üzenetére
sziasztok, voltam ma debreceni tesoba es osanba. Teso jovo heten 40k-ba hoz megint, osanban gen 2-2 van raktaron 50-be. Megvarom a tesot a 10k-ert. Mediamarkaba pedig alca 992d es 993d 46-50k-ba mozognak. Gondoltam frissitem az infot az erdeklodoknek. Ja, es atab7s gyonyoru pici aranybarna tablet dual core 1.2ghz, 1gb ddr3,4gb belsovel 20k. Nem nagyon hittem a leirasnak, de ezt hazudtak.
-
DJGABI
addikt
Na szuper, softbrick... Másolgattam össze vissza, full mentés van, CWM van, particionálni akartam, particio_beallit.zip eddig eljutottam, ok, datát hogy állítom vissza ha nincs a helyén (átraktam a mentést előtte külső SD-re....
)? -
marci0001
csendes tag
Nagy segítséget kérnék!
Nagy királyság az Ebay, de nem merek csak úgy belevágni a rendelésbe, mert nem tudom, ezek a cuccok jók lehetnének -e a telefonunkra:
[FLIP LEATHER CASE COVER FOR SAMSUNG GALAXY NOTE N7000 / I9220 FREE SCREEN GUARD]
LEATHER%20Wallet%20CASE%20COVER%20FITS%20SAMSUNG%20GALAXY%20NOTE%202%20N7100
-
mckangi
senior tag
Tavaly évvégi lista:
http://forum.radioshack.wdsserve.com/t5/Mobile-Product-Support/List-of-devices-that-are-MHL-Compatible/m-p/39358
De nem csodálkoznék rajta,ha tudná a gép.
-
-
mckangi
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Azt én linkeltem.
De van 5-ről 11-re is átalakitó.
-
poganytamas
senior tag
-
DJGABI
addikt
Na, meglett a phablet: első gondolatom - ez valami baromi nagy! Ami tetszett: 2 akku van hozzá (azt hittem ehhez már csak egy jár gen2v2)
Első dolgom a root volt, az 1. hsz-es dropboxban lévő driver nálam sem megy W8 alatt (napokban azt hiszem más is szenvedett vele), ezzel okés: [link]
-
marci0001
csendes tag
Ezt találtam:
2300 FtMicro USB MHL to HDMI HDTV Adapter CableMicro USB MHL to HDMI HDTV Adapter Cable
Szerintetek jó lenne nekünk is?
-
marci0001
csendes tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszi, megnézem
-
válasz
poganytamas
üzenetére
Na pont ezekért az infókért olvasom a hozzászólásaidat!
Tankeső! (mármint magyarosított danke schön...
) -
Mr.Pear
tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi értelme root-olni ezt a telefont?
Azt tudom, mire való a root, de erre tudtommal nincsenek ROM-ok, vagy egyéb. Akkor?
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
MTK Droid Tools 2.3.9 észrevételek, csak mert ma kérdezték a mentést / rootolást ezzel.
Nekem a legelején, amíg nem rootolt a telefon, nem hajlandó csak factory módban mentést csinálni. Normál módban a root gombra csak megy a csík és nem történik semmi. Vagy cwm recovery-ben megy még, ha van rajta.
Ha rootolt a telefon, akkor meg azért nem volt hajlandó mentést csinálni, mert az su bináris a /system/xbin-ben van, és nem a /system/bin-ben. Csináltam rá root explorerrel egy linket, azóta megy a mentés normál módba bootolva is.
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Hogyan tudom a rootot törölni és gyári alapra állítani mindent? Mert viszem szervízbe. Ha odakint használom pl megyek vele vagy hasonló akkor ledobja a kártyát. De már idebent is szokta. 3hónapos lesz még.
-
Csipesz12
csendes tag
Sziasztok !
Én meg akkut vadászok 503D -hez(config3,V 02). A Mercury nem szolgál ki magánszemélyt,
jelenleg nincs is nekik. Az akkura AKL M501 van írva 3,7V , 2500mA.
Lehet hogy valamelyik Galaxy Note akku jó hozzá? -
marci0001
csendes tag
Lehet hogy lerágott csont, de nagyon keresek G503 típusú tepsihez bőrtokot. Keresővel végignéztem a fórumot, de nem találtam olyat, amibe bele lehet pattintani a tabot. Születésnapra kellene. Fontos lenne.
-
mckangi
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Ugyanennek a mintájára lehet akkor egy zip formátumu uninstall zipet is csinálni?
-
nbukta77
addikt
az sd kartya eldobalast masnak is csinalja?
-
mckangi
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
És ezt mi a q...a anyjának csinálja?
Azóta milyen progit tettél fel,vagy szedtél le?
-
mckangi
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Egy más kérdés:
Ha felteszek valamit a CWM-el akkor azt hogyan lehet "uninstallálni"?
Elég ha belenézek a zip-be és a bentlevő file-okat amiket felrakott,manuálisan ki lehet törölni?
Azért kérdezem mert szereztem egy moddolt beats audio zippet.
Egyéb beállítást amit végez a meglevő system file-okon azt meg lehet nézni benne ?
Mert ha kitörlöm a file-okat,nehogy valamilyen rendszer bejegyzés miatt bootloop legyen a vége.
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Na most lehet mondani fogsz egy cifrát: tegnap nekem is visszament a lista elejére, ma már nem. 3.10.14-es, verzió nem változott tegnap óta

-
nbukta77
addikt
az ezust keret mennyire tartos? a kijelzo uveg vagy plexi? lattam olyan videot ahol azt mondjak gorilla glass.
-
mckangi
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Úgy is volt.A letöltött frissítés amit leszedett valamiért "elromlott".
Vagy azért mert egy program ami már a frissítés előtt fent volt,vagy azért mert ezután telepítettem egy másikat.Egy a lényeg:csak factory resettel volt hajlandó visszaállni a normális müködésre.
Hozzáteszem hogy egyik előtte fent levő vagy utána felrakott proginak sem volt köze a play áruházhoz.
Csak egyszer valamiért elromlott.
-
mckangi
senior tag
Ez miatt a nem jól működö play áruház miatt kénytelen voltam visszaállítani a telefont a gyári beállításokra.
Hogy mitől csinálta nem tudom de most már jó.Nem értem mitől vagy milyen program csinálhat olyan hibajelenséget egy másikban,amihez semmi köze.Ez sosem értettem,és nem is fogom megérteni ezt az Androidot.Egy az egyben úgy viselkedik mint a windows. Állandóan újra telepíteni.
Azt is észrevettem,hogy minél több progit rakok fel,annál szarabb lesz a wifi térerő.miért?
Mivel most "újra" factory reset lett a vége , nem tudom, de mintha hiányozna a gyári billentyűzet magyar szavakat tartalmazó szótára!
Nem tudom,mert nemigen használtam illetve nem érdekelt a dolog,de mintha mikor kibontottam és elöszőr üzembe helyeztem,mintha lett volna.
Most csak egy felhasználói szótár van benne tök üresen.Vagyis minden egyes szót amit nem ismer azt nekem kellene vele megtanítani.Gondolom mivel ez nem gen. függő és még nem csinált factory resetet,az legyen kedves nézze már meg azt,ha elkezd gépelni a gyári androidos bill.-en,hogy kínál-e fel szavakat az első pár betű leütése után.
-
nbukta77
addikt
nektek is olyan recsegos dohogos a hangszorotok mikor telefonaltok?
-
mckangi
senior tag
Én ezt próbáltam ki:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swapit.expander.de
A belsö sd-re csinált volna swap ramot.
De teszteléskor azt írta,hogy nem kompatibilis a kernel...
-
válasz
poganytamas
üzenetére
Huh... Akkor picit el-olvastam (féreértettem) valamit. Köszi, hogy tisztáztad.
-
válasz
poganytamas
üzenetére
Még jó, hogy van kisérletező kolléga
Köszi, hogy kipróbáltad!
De azért kár, hogy nem jött be a dolog.
No de akkor hogyan lehetne megcsrélni a belső külső sd-ket? (Persze az átparticionálósdi az más kérdés...)
Lehet, hogy függőben marad a kérdés egy darabig. -
poganytamas
senior tag
Jelentkezett egy tag, akinek ugyanilyen telefonja van, Dél-Amerikában Maxwest Orbit 5300 a telefon neve.
-
poganytamas
senior tag
válasz
cappa72
üzenetére
Sikerült egy olyan verziót csinálni, amitől nem hal meg a telefon. Mint kiderült, a régi apk-ból 7zip-el még át kell másolni az újba az Androidmanifest.xml-t és a META-INF könyvtárat.
Annyi történt, hogy a tárhely információnál megcserélődött a belső memória, és a fizikai sd. Semmi egyébre nem volt hatással, tehát pl a csatolási pontok is pontosan ugyanolyanok voltak.
-
nbukta77
addikt
vki linkelne nekem egy mukodo gtalk apk- t koszonom.
-
blacko89
csendes tag
Sziasztok. Bocsi a kérésemért de nagyon sok a koment és nem szeretném végig olvasni. Nem rég jutott hozzánk egy ilyen telefon és szoftvert szeretnék frissíteni rajta(apróbb hibái vannak pl: elfelejti a beállításokat). Nem tudna valaki linkelni egy helyet ahol letölthetem a legfrissebb szoftvert és van útmutató, hogy mi ennek a menete(esetleg még rootolás menetét). Más telefonnál csináltam ilyet, angol link is teljesen megfelel. Előre is köszi. Üdv
-
válasz
poganytamas
üzenetére
Esetleg jbart-tal ki-be csomagolva?
-
tihibaby
senior tag
válasz
rappos72
üzenetére
Ma hívtam őket én is,kiderült hogy kész van,egy hónap után.
Ami amúgy azért érdekes,mert utoljára az volt,hogy valószínűleg javíthatatlan,és visszaadják a pénzt,mivel nekem nem kell az újabb aTab5-ösökből.
Kíváncsi leszek mikorra küldik vissza,és hogy tényleg megjavították-e,vagy csak összetákolták hogy menjen.
Addig tuti nem fogom átvenni a cuccot,míg le nem ellenőriztem,ha valami gebasz lesz,már viheti is vissza a futár.
Tököm kivan ezzel a céggel,meg ezzel a telefonnal is,száradt volna le a kezem mikor először a kezem közé fogtam...
Ja egyébként felhívni őket is már eleve művészet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dafuq, a sim kártya miatt, vagy mi? 

)?

)

D