- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas01
aktív tag
Tud valaki olyan appet amivel a hangerőgombal lehetne fotózni?
-
moronso
csendes tag
válasz bioengin #584 üzenetére
2012-12-19 21:54:10 hozzászólásom előtt 1 percel kitettem a szőlőlugas tetejére,és elfelejtettem.Tök hülye vagyok,mert kicsit boroztam,viszont 44%-on volt az adott időben,és mikor behoztam 12%-on.Az előző hozzászólásom után 1 percel.Szóval talált holdat,de nem tudom mennyi idő alatt.Navigált mint a güzü a lugas tetején.Na legalább a hőmérsékleti viszonyokra is kaptunk egy kis rálátást.Rátettem a laptopra usb-vel és a hátlap alja csurom pára lett most 5 perc után.Bírja,bírja,és bírja.Bocsánat!
-
tomas01
aktív tag
Még kép sötétbe.
http://kepfeltoltes.hu/view/121219/IMG_20121219_194619_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/view/121219/IMG_20121219_222017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
moronso
csendes tag
holnap még tesztelem,azután elfogadom a kollégám álláspontját,miszerint navi,és telefon csak külön jó.Persze ezt a csodandroidot megtartom,és hirdetem,mert kinőtte magát ,és megölte a piacot.A telefonosok is azért nem akartak segíteni bárhová mentem fóliáért,vagy hátlapvédőért, mert KÍNAI,Többen azt állították,hogy még nem is hallottak róla.Soroksári tacskó telefonos a butiksoron az eggyik.A többit nem mondom.
-
tomas01
aktív tag
Egy teszt kép normál szobai fénynél+vaku.
http://kepfeltoltes.hu/121219/teszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[ Szerkesztve ]
-
moronso
csendes tag
Csodálkoztam is,h,itt ennyire istenítik.Máshol azt olvastam rola,h,nem véletlenül adnak gyárilag 2 akksit.Amúgy azért kellett a készülék,mert véreket szállítok kórházakból kórházakba,a Jahn Ferenc Dél-Pesti kórházból,+20-21-23 kerületből,Imréröl,Gyálról,stb,Pesten mindenhonnan-mindenhová,és haldoklott a telefonom is,a gps-em is,szóval kellett a kettő az egyben "ocoért"!Nem gúnyolom ki a készüléket,mert én egy tökéletes darabot fogtam ki,mégis el kell mondanom róla,hogy amiért vásároltam(navigáció)na ez eddig nem müködik rajta.A fórumon leírtakat mind megcsináltam vele,de,hogy menüről menüre,mappából mappába álligassak mindig mindent azért,h lásson holdakat akkor amikor navigálnia kéne,ahoz szakmát kéne váltanom.Kondásként ráérnék a réten heverészve nyomkorászni,de ott meg nem kellene a navigáció.Nem volt még hasonló készülékem sem,mondhatnám,h,nagyon jó,de tényleg nagyon jó!!!! 1 A GOND,NEM NAVIGÁL A GPS.Bármiféle ötletet kipróbálnék,ha volna 5let rá.Előre is köszi.lehet,hogy a" vejkó" nevű 3 betűs navigációs progi a hibás? csak azért mert a vejkó prímó mindig leállt rajta.
-
tomas01
aktív tag
Ami fura, hogy az egyik aksival nekem 64% fölé nem megy. Ipad töltővel is próbáltam gyári samsung kábellel de akkor sem. A másik aksi 83%nál tart. Ha ez jó lesz lehet, hogy nem viszem. Félő, hogy kifogok egy hibásat
-
NGotti
csendes tag
Nekem az előző hozzászólásomnál érte el a 100%-ot, akkor vettem le a töltőről. Mostanáig neteztem vele wifivel-adatkapcsolattal felváltva. GPS- is használtam, amíg bekalibráltam a fentebb leírt módszerrel. Ezek után most 88%-on van az aksi. Nekem ez az első okostelefonom, szerintetek ez normális? Mit érdemes beállítani, hogy ne merüljön le gyorsan? A netet meg a GPS-t kilövöm használat után. Ezen kívül mire érdemes még odafigyelni?
-
tomas01
aktív tag
Én nem kaptam hozzá hátlap védő tokot. Bár 39.990ft volt .
-
b0bcat
addikt
Én ugyebár nem telefonnak használom, de a 6+ óra wifi üzemidő nem rossz eredmény fogalmaim szerint.
Szerk.: Nem feledve, hogy nekem az egymagos verzió van.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
moronso
csendes tag
Én nen sokat használom,de az akksi az alapvetően gyengusz egy ekkora telefonhoz.Ha nevezhetem magam normál felhasználónak,akkor 1 nap.Most próbálok szerezni hozzá sokkal nagyobbat.Akkor aztán tényleg tégla lessz,mint a kolegám samsung tab-ja.Háromszor annyira széles,és intenzív használat mellett(film,youtube,stb)2 nap.
-
tomas01
aktív tag
Nektek mennyi szabad memo van az 512ből?
-
NGotti
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon én is boldog tulajdonosa lettem egy ilyen telónak . Gondoltam, hogy nagy lesz, de azért meglepődtem . Nekem a budaörsi tecsóban sikerült beszereznem. Oda a mai napon érkezett egy nagyobb mennyiség ( eddig minden nap csekkoltam van-e), úgyhogy lehet a többi áruházba is jutott. Itt még legalább 10-15db volt, ha érdekel valakit, de az eladó mondta, hogy nagyon fogy, nem tudja meddig lesz még (amíg én megvettem láttam olyat, aki egyből kettőt vett
Eddig az egyik aksit töltöttem fel, azt sikerült 100%-ra, és a WIFI is működik rendesen. Remélem egy tökéletes darabot fogtam ki . -
törölt tag
A telefon eladva.Kèrlek ez ügyben ne keressetek.
-
tomas01
aktív tag
válasz poganytamas #559 üzenetére
Ez a gps.conf csak rootolással érhető el?
-
tomas01
aktív tag
Nem tudjátok, hogy flash player nem megy már androidon?
-
poganytamas
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ami az enyémhez volt micro usb kábel, az szemétre való. "Az eszköz gyorsabb működésre képes"... Másik kábellel hibátlan. Töltőn megőrülést még nem próbáltam (még nem kellett töltenem, hihi), majd tesztelem azt is.
Más: a gps.conf. fix-el nem egészen 2 másodperc alatt cuppan a műholdakra Szóval szerintem akinek az, és az MTK toolos nem válik be, ott hibás a GPS.
-
törölt tag
Akinek kell ilyen szuper teló,tudok egy 2 napost eladót.38000ft.Csak bekapcsolva volt.Akinek kell holnap dèltöl.átveheti.Ha nem jelentkezik èrte senki akkor visszaviszem a boltba.
-
moronso
csendes tag
válasz tomtombat #542 üzenetére
A gyári töltő kuka!Én egy régi Nokia töltőt használok.Töltés közben próbáltam netezni a saját töltöt használtam,és mikor be akartam írni a keresőbe,hogy tök,ő azt írta,ribizlibokor.A PC-vel sem komunikált,azt hittem hibás,de összeraktam a NOKIA usb-vel,és tuti.A fő problémám,még mindig a gps,ill.a navi progi,a 3 betűs,mert lehet azzal van baj.
-
djatee
csendes tag
Egy észrevétel. Ha töltőn van ateló, akkor meghülyül az érintés. Egy nymásra össze-vissza csinál mindent. Ha lehúzom a töltő, akkor jó.
-
tomas01
aktív tag
64% után ennyire nehez megy feljebb a töltés?
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Pár órája vettem egy ilyen csodát.
Régóta nézegettem próbálgattam. Nagyon klassz. Ami eddigi észrevétel:
Wifi gyengébb mint iphone 3gbe volt. Viber hívásnál nem hallatszik a hangom vagy csak recsegve torzítva, de erre mások is panaszkodnak. A többi egyenlőre jónak tűnik. Most töltöm. -
tomtombat
tag
Jól néz ki a tok!
Ha megkapod, légyszi írd le a tapasztalatodat róla.
Én az első szériára való tokot vettem meg, azt alakítgatom. A képen látható csuklópánton is gondolkodtam, mintha lenne olyan kütyüm ami patentot és kis fémkarikát tud nyomni az anyagra..
A myphone explorer nem tudom miért nem működik nálad. Nálam felcsatlakozott a teló.Másik: A töltés nálam is lelassul magasabb %-nál, bár a pontos értéket nem figyeltem meg.
Az biztos hogy egy darabig gyorsan halad a töltés, aztán lasabban.[ Szerkesztve ]
-
motinka
tag
én egy ilyet rendeltem, ha nagyon nem fog stimmelni, akkor eladom a Vatkerán 1500ért, azonnal elviszik )
Ma agyaltam a régi telomból az újba a nevek átvitelével, de valamiért nem akar sikerülni.
A myphoneExplorer nevü dolgot akarnám használni, a TZE Skate-ról simán leszedi a névjegyeket, de hogy miért nem akar felmenni az aTAB-ra??
Valkinek valami okossága??MoTiNka
-
djatee
csendes tag
Sziasztok.
Az akku töltés nálam 60%-tól lelassul. Nektek?
A GO launcherrel meg aza gond, hogy egyszercsak eltünt a képernyőről az ikonok nagy része. Előzmény, hogy reggel minden megduplázódott (egymás alatt volt 2 ikon).
A beszélgetés közben a hangszóró kicsit zizeg, és elég közép hangja van. Tapasztalat? -
tomtombat
tag
Na, meghalt a töltőm.
Most USB-ről töltök. Végül is van itthon pár darab ilyen típusú töltő.
Pedig a mérete miatt a gyári nagyon jó lett volna.[ Szerkesztve ]
-
lalszi
aktív tag
válasz bioengin #538 üzenetére
Bukni nem nagyon lehet rajta, ha nem jön meg. A paypaltól vissza lehet szerezni a pénzt 45 napon belül. Én is olyan tokot kerestem, mint az első szériáé, de sehol sem találtam eddig. Jó lesz szerintem ez is amit rendeltem. Most egy zokniban lakik, de ez nem túl elegáns :-)
[ Szerkesztve ]
-
iff
senior tag
Kár, hogy nincs tok a telóhoz. A tábla pc-hez (aTab7) volt és nagyon jó. Igazán ehhez is adhattak volna.
..........""..........
-
b0bcat
addikt
válasz bioengin #538 üzenetére
A bőr tokokról annyit, hogy amikor a táblagépemhez kerestem tokot, akárhol néztem, 3-4 ezernél indultak. Vaterkán láttam neoprént 1500-2000-től. "Mérgemben" rendeltem hármat az íbéjről (ebből az egyik egy "drágább" műbőr, könyv alakú tok), összesen 1500 Ft-ért, természetesen szállítással együtt.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
bioengin
tag
Szia!
Az elsőt én is megrendeltem, max bukom rajta 400 Ft-ot :-) Azért az nem semmi, hogy ennyiért kapod a terméket postázással együtt... Korábban kindle-höz rendeltem egy bőrtokot Hong Kongból. Nem jött meg 4 hétig, írtam az eladónak. Azonnal küldött ingyen még egyet. Erre két nap múlva megjött az első. Ísmét írtam az eladónak, hogy stornózza a 2. küldést, de csak annyit írt vissza, hogy használjam egészséggel... Sztem kb. 5 Ft-ért vehetik a tokot a kínai manufaktúrákból...
Igazából olyan tokra volna szükségem, amilyet az első generációhoz gyárilag mellékeltek. Tudsz olyanról?
-
tomtombat
tag
Bocsi már nem engedte szerkeszteni az előzőt.
Változás:
Na szóval, a SIM kezelésnél ha a saját van a beszédhíváshoz beállítva akkor ami névjegy ide van társítva azt egyből tárcsázza.
Aki a cégeshez van tásítva arra rákérdez hogy melyikről akarom hívni.
Egy fokkal jobb, de jó lenne ha, minden hívás a társítás alapján egyből indulna.[ Szerkesztve ]
-
tomtombat
tag
válasz Gusthyka #530 üzenetére
Szia!
Természetesen kipróbáltam, mielőtt írtam hogy nem jó.
De azért a biztonság kedvéért, most megint és alaposabban.
De sajnos nálam akkor ha a saját SIM van a beszédhívásoknál kiválasztva, akkor aki a cégeshez van társítva azt is a sajátról hívja.
Nem tudom nálam miért van így, még keresgélek hátha más beállítási opció is hatással van erre a dologra.
Valamiért csak kitalálták a névjegyek illetve telefonszámok társítási lehetőségét.
Amúgy szerencsére minden jó, ha ez a kínlódásom így marad, akkor sem leszek elégedetlen a készülékkel.
Azért valaki még leírhatná, nála hogyan működik a hívásindítás 2 SIM-es üzemben.
Előre is köszi. -
tihibaby
senior tag
Megpróbáltam újra az itt leírtakat,eddig az EPO file-okat nem akarta letölteni,de most sikerült végre!
Viszont ez a rész:"-Látni fogod a műholdakat piros pontokként.",sajnos továbbra sem működik,semmit nem jelez ki.6575-ös egymagos típus,sikerül valakinek ugyanezzel megoldania? -
bioengin
tag
Szia!
Megadnád a link(ek)et, milyet rendeltél, meg kiváncsi leszek a tapasztalataidra is.
Én szerda óta vagyok egy 6577-es tulajdonosa, Tacskóban vettem meg az utolsó darabot.
Teljesen pöpec, csak tényleg nagy dög a készülék. Egy baja van, hogy hangosra állítva zörgős a hangszórója. -
Gusthyka
csendes tag
válasz tomtombat #523 üzenetére
Nem minden hivas, csak azok amik nincsenek a masik sim-hez rendelve
Nalam az elso simbe van a privat t-s simem, a masodikba a cegtol kapott. minden ceges dolgozot tarsitottam a 2-es simhez, a default (beallitasok, sim kezeles trallala) meg a sajat like dijcsomagos 1-es. ha ceges dolgozot hivok akkor 2-esrol megy, minden egyeb hivas meg az 1-esrol es nem dob fel valasztasi kerdest. a nevjegy felulbiralja a beallitas-sim kezeles trallala-t abban az esetben ha ott valamelyik sim van beallitva. ha nincs beallitva, akkor a valaszto erosebb kutya mint a nevjegy beallitas, de csak a valaszto.
640K ought to be enough for anybody.
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Nem tudtok olyan tecsót ahol még tutira van az akciós készülékből? Holnap mennék be pestre, de nem szeretnék lyukra futni.
Előre is köszi a választ!
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
tihibaby
senior tag
válasz poganytamas #526 üzenetére
Na!
Az a lényeg hogy sikerült!Egyébként hadd ajánljak figyelmetekbe egy másik fórumot is amely ugyancsak erről a telefonról szól.Nem vagyunk sokan még ott sem,de alakul.
http://atab5.hungarianforum.com/forum -
tihibaby
senior tag
válasz poganytamas #522 üzenetére
Igen,más is jelezte már hogy Win8 alatt újabb 2 magos telónál nem működik ez a megoldás,sajnálom,talán próbáld meg Xp alatt,ha azzal próbáltad,akkor pedig a lalszi által írtak szerint,visszább meg találod a leírást.
Van egy olyan gyanúm,hogy amit b0bcat felvetett igaz lehet,hogy tudniillik a két féle telefonnak a nevén kívül,nem sok köze van egymáshoz. -
tomtombat
tag
válasz Gusthyka #521 üzenetére
Persze, ezt értem.
De ha itt kiválasztom valamelyiket, akkor minden hívás arról megy.
Logikus nem !?
Nálam van névjegy egyik SIM, és van névjegy másik SIM-hez társítva.
Ha a SIM kezelésnél valamelyiket kiválasztom akkor ez ugrik.
Szerintem TE nem érted hogy én milyen problémával álltam elő...
Vagy én nem értek valamit.!!!!!
Na mindegy, azért köszi hogy próbálsz segíteni. -
-
nagyúr
-
Gusthyka
csendes tag
Nem rossz, a wifi modon siman osszelote a telefont az outlook-kal, az usb mod nem jott ossze mert nem tudom kivalasztani az usb csak toltes-t
Ellenben, valaki talalt mar normalis uninstallt a gyari szoftokhoz, gondolok itt pl a viber-re ami mindig elindul, es csak force stop-olni tudom
[ Szerkesztve ]
640K ought to be enough for anybody.
-
lalszi
aktív tag
Szia!
GPS vétel javítása:
-Mobileuncle MTK Tools telepítése a PLAY-ről.
-A telefonon a Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál ne legyen kipipálva a GPS EPO segítség, az A-GPS és utoljára a GPS műholdak.
-Indítsd újra a telefont.
-Kapcsold be az adatforgalmat vagy a wifit.
-A Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál pipáld be a GPS műholdakat, majd a GPS EPO-t, a felugró ablaknál nyomd meg a tovább gombot.
-Az EPO-beállításokban nyomd meg a letöltést. Ha letöltődött, lépj vissza a Helymeghatározó szolgáltatásokba.
-Pipáld be az A-GPS-t, az A-GPS beállításokban ellenőrízd a Használt hálózatot, "Csak otthon"-nak kell lennie. Kiléphetsz a beállításokból.
-Indítsd el a Mobileuncle MTK Tools-ot. Lépj be az Engineer Mode/Enginee Mode (MTK)/YGPS menübe.
-Látni fogod a műholdakat piros pontokként. Fennt az Information fület válaszd ki, majd az alul megjelent full gombot nyomd meg, rögtön utána pedig a cold gombot. A sorrend fontos!
-Válaszd ki felül a Satellites fület és menj ki a telefonnal a szabad ég alá vagy az ablakhoz, erkélyhez. Hamarosan a piros műholdak nagyrésze zöldre fog váltani.Ezek után már jónak kellene lennie a GPS-nek.
Hangerő növelése:
-Indítsd el a Mobileuncle MTK Tools-ot. Lépj be az Engineer Mode/Enginee Mode (MTK)/Audio menübe
-Válaszd ki az állítani kívánt módot (pl. Loudspeaker Mode a külső hangszóróhoz)
-Type-nál válaszd az állítani kívánt dolgot (pl. Ring a csengés erősítéséhez, Media a zenéhez, filmhez stb)
-Level-nél válaszd a Level6-ot a legmagasabb hangerő állításához
-Állítsd a Value-t maxra amit enged (pl. 255)
-Állítsd a Max.Vol.-t maxra, de akár magasabbra is, én 260-ra állítottam, jó hangos lett
-Állítsd be a többi értékeket is amit még akarsz. Kisebb Level-nél kisebb max értékeket állíts be, mert nem fogod tudni szabályozni a hangerőt -
moronso
csendes tag
Szevasztok üdv mindenkinek,9 napja nyúzom már,és hibátlanul működik,kivéve a gps-t.Arra jöttem rá,hogy a gyári töltőjét azonnal ki kell dobni,mert csak hátráltat a készülék használatában,mikor töltés alatt van,összeakadnak a betűk megállnak a programok,és nem komunikál a számítógéppel sem.Azt gondoltam szar az egész,de előttem hevert az asztalon a régi nokia adatkábel,és láss csodát,hiba kiküszöbölve.Valaki segíthetne abban,hogyan tudnám beélesíteni a gpst.Tényleg nem nagyon értek hozzá,első okos készülékem.A hangerőt,és a kamerát sem bírtam az eddigi hozzászólások alapján állítani.Eléggé halk,és az ajánlott progit nem birom használni.(Mobileuncle Tools)Ha valaki tudna segíteni,egy igazi kezdőnek örülnék,és megköszönném
-
lalszi
aktív tag
Ma kipróbáltam autóban is a GPS-t. Elég pontosnak tűnt, nem ugrált, az úton is jó helyen jelezte a kocsit. A Waze-val és a Google Navigációval is próbálkoztam. Először 20 mp alatt talált jelet, utána már a másik navinál 2 mp alatt.
Tegnap rendeltem néhány tokot hozzá az Ebay-ről tesztelés céljából. Ha valamelyik bevállik, akkor közzéteszem a típusát. Csak sima beledugós neoprén és műbőr tokok. Eddig is ilyeneket használtam, egy év alatt egy karc se volt a telefonon benne.
[ Szerkesztve ]
-
-
Az ujonc
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a dual core-os telefonhoz is jár az a hátlapvédő szerűség? Mert ha jól tudom az előzőhöz járt.
-
tomtombat
tag
Hali!
Sajnos tegnap én is megrendeltem a fentebb linkelt tokot.
Én nem adtam vissza, mivel a közelben nem találtam megfelelőt.
Gyártottam rá nyílásokat..
Egy darabig jó lesz így is. Na mindegy.
A SIM kezeléssel kapcsolatban van egy kérdésem.
A névjegyekhez és azokon belül a telefonszámokhoz hozzá lehet rendelni valamelyik SIM-et.
Nagy örömmel a rengeteg telefonszámnál megcsináltam. És utána telefonáláskor mégis felugrik a SIm választás.
Szerintem ennek úgy lenne értelme, hogy a már hozzá rendelt SIM-ről induljon a hívás.
Vagy ez így is van csak én nem jól állítottam be valamit?
Nálatok hogy működik?És még egy apró gond. Sötétben és gyengén megvilágított helyen a beszélgetés végeztével a kijelző nem éled fel. Ez miért van, és orvosolható-e? Nem nagyon vészes, csak így nehéz megszakítani a hívást.
Üdv! Tom
-
motinka
tag
találtam egyet esetleg érdemes lenne megpróbálni. Este ha lesz időm feltelepítem
pc- android szinkronizalasaMoTiNka
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával