- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hú, elég sok mindent írtál, köszi. Ahogy számolom, már másfél éves a notid, és nem írtál panaszt, akkor ezt vegyem úgy, hogy gyakorlatilag hibátlanul működött?
Az a konkrét helyzet, hogy én 17,3-ast fogok venni a középtől fölfelé, de nem érdekel a csúcsgép egyik márkából sem. 300k körül tervezem max. és hosszabb távra. Még konkrétabban: az N76VM és N76VZ a két ASUS versenyző. Mivel nem két fillért tervezek beruházni, és ez az ASUS nekem egy fehér folt, ezért itt kezdtem a keresgélést, nyomozgatást, viszont az említettek minden szempontból megfelelnének a kívánalmaimnak. -
Slyer
senior tag
szóval
van egy F5M, már baromi lassú volt. Nem tudok közvetlenül rajta telepíteni, mert az olvasója nem olvas, usb-ről nem tudok bootolni. kivettem a vinyóját, beraktam asztaliba, ott ráraktam XP-t, (utána sysprep-eltem) vissza notiba, de az xp logónál kék halál... ugyan ezt megpróbáltam win7-tel (asztalin telepítettem), de ugyan ezt csinálta, kék halál töltéskor. ezután visszadobtam rá xp-t, gondoltam teszek velem még egy próbát, de ugyanúgy kék halál. tanácsként mondták hogy lehet hogy a biosban nem ide kompatibilisre volt rakva a vinyó. bekapcsoltam a gépet hogy megnézzem, de ilyenkor már nem volt kép. nincs asus logó, nincs semmi.
még régebben amikor nyitottam ki, a jobb oldali zsanér eltört, de mivel nem tudtam szerezni, csak horror áron, így úgy döntöttem használom egy zsanérral. meg is tartja jól, a jobb oldalát kicsit megtámasztom, és így használtam. de most este beadta a kulcsot a dolog.
már sehogy sincs kép... vinyóval, vinyó nélkül, egy rammal, két rammal, sehogy...
mi lehet a hiba?
-
Ehnaton88
csendes tag
Szia köszönöm, de nem tudtam kipróbálni, mert pixelhibás lett a gép és a hűtőjével sem volt minden rendben (furcsa hangokat adott ki), úgyhogy most várok a cseredarabra, hozzáteszem, nagyon korrektek voltak az üzletben, mert több alternatívát is felajánlottak, de végül a csere mellett döntöttem. Ezentúl, ha laptop kell csak náluk fogok vásárolni.
-
C0R3
csendes tag
Köszönöm a válaszod!
Van egy 1TB-os WD külső winyóm, szerintem majd arra csinálok egy mentést, ha visszajön a szervizből. Az meg pont újév napján füstölt el, de elvileg "csak" az elektronika, és nem maga a winyó. Szerencsére garis volt még az is...
Amúgy AIDA64-gyel néztem az érzékelőket, és 30%-ot mutat a GPU ventinél. Fura...
Az lenne még a kérdésem, hogy ha sokáig jár ilyen sebességen, az mennyivel rövidíti a venti élettartamát? -
b4zsi-
őstag
Vennem kell egy firewire express kártyát az a megoldás! Azok direkt notebookba vannak kicsit utánaolvastam... Laptop oldalára oda is van írva , hogy expressz. Amúgy tudom milyen foglalatot kellett volna keresni mert a családban másik laptopba alapból bevan építve. Azért a leírásnál magy buziság beleírni, mert még pluszba Neked kell megvenned. Hát mind1 ez van
-
tothir
tag
Akis nem fontos, proci bőven elég lesz, B800as celeron is elég, de kicsivel jobbat is akarok.
VGA meg pont, hogy nem hiányzik, elég az integrált.
Memória az fontos, 4 elég is lesz szerintem.
Samsungot láttam még ugyanilyen specifikációval 100ért, de azt sajna már nem lehet kapni és ennél olcsóbb pentiumos gépet nem látok... -
KáZsé Mestör
tag
Nem kellett levenni a billentyűt,a hátulján van külön ablak a procihoz.
Beletettem,viszont nem kezeli,gondolom,régi a bios.
Hogyan tudom frissíteni?
Az asus honlapjáról már letöltöttem a legújabb verziót,meg azt a biosos aflash progit is.
Viszont win7 van a gépen.Hogyan tudom megbütykölni?
Bebootolok valami cd-ről,amin van parancssor is? -
Sundesz
addikt
Tudom, hogy ott van.
A magasabb órajelű A4-es mobil APU-k meg csak be vannak sorolva eredmények nélkül. De játékok alatti teljesítményre lennék elsősorban kíváncsi, i3+GtT540 combo hogyan viszonyul a 2,5 GHz-es A4+6650 combohoz. De azt látom, hogy az i3 azért jóval erősebb a LIano-nál, gondolom húzva sem változna sokat a helyzet.
Amúgy köszi, hogy próbálsz segíteni -
haris
őstag
Mármint azt akartad mondani, hogy csak ilyenre cserélhető:
Csak így már nem éri meg megvenni... (+20ezer Ft )
-
ebay11
csendes tag
-
medek3
aktív tag
Gondolom input-ra.
Notiba az express card és abból a hdmi kábel a tv-be.
Lehet, hogy a dvi-hdmi kábelem minősége pocsék mert elég silány minősége van a BD filmeknek pedig powerdvd11-el játszom le.
Plusz jó lenne kihagyni a fejhallgatón kimenő hangot mert az sem a legjobb.
Lehet egy f5sl-nek olyan minőségű video jelfeldolgozása mint egy O'play vagy egy A.C. Ryan Playon!HD2-nek?
Szoftveresen esetleg lehet javítani?
Semmilyen codec-ffdshow nincs telepítve csak a MPC-HC és aPDVD. -
skul0
aktív tag
Khmm...
Azért van olyan, amiben nvidia van. -
potkem
aktív tag
Igen ATI.
A COD4 például beállítás után teljes kijelzőn megy.
De így mi lesz régi játékokkal?
Melyek nem tudják azt a felbontást?Azért a régi gémeket tolnám rajta, hogy ne főzzem meg a kicsikét.
A munkahelyen elszórakozok velük éjszaka.
Komoly játékokra itt az asztali gépem. -
medek3
aktív tag
tp-link 54m a netem 25/25 ös ha van ennek jelentősége.
Viszont, ha routeren keresztül viszem a 30gb os filmet allshare val akkor nem ismeri fel a samu az m2ts fájlt, akkor sem, ha átnevezem ts-re.
Az xboxnak meg gondolom gyenge a router.A sebesség skáláján nem éri el a Hd határt.
Ami felettébb érdekes mivel a tv-noti-allshare vígan nyomja.
Szóval ezért akarnám a filmeket rátölteni az xboxra. Átmenetileg megúsznám egy kábel árából. -
Zoroaszter
csendes tag
Nézegettem itt a processzorokat már, csak nincs photoshopos teszt. Egy másik honlapon találtam egy kiválót pár órája, és ott sok konfigot össze lehet hasonlítani. Van egy tesztképük és egy utasítássorozat, le lehet tölteni és lefuttatni a gépen. Szívesen lefuttatnám néhány laptopon és simán tudnék dönteni utána.
Igazából alap órajelen az én gépemnél lassabb i5-ös macbookokat látok a tesztben. Persze a sandy bridge megoldásokról még nincs fent teszt itt sajnos. Az asztali i5 2500K már durván lekörözi a gépemet a tesztben.
A VGA-t kihasználja a photoshop néhány szűrőben, meg a 3D-s részlegben, de ez utóbbit nem használom. A fotókhoz meg elég a gépemben levő 3650-es Radeon 512 megával, ami nem egy erőgép.
-
fabiandaniel
aktív tag
Ha leveszem a gép alsó fedelét akkor látszik melyik panel felelős a touchpad -ért? ([link] )
A billentyű körüli borítás hogyan cserélhető, könnyen vagy szét kell borítani az egész gépet?
Illetve hol kapható ilyen borítás hozzá. Egyébként azért gondoltam hogy ha a touchpad-ot cserélni kell akkor a borítást is mert egy helyen árultak ebay -en ilyet és ott touchpad -del együtt. -
-
kodad3
csendes tag
no hát gyorsan, frissen megbeszéltem az eladóval... és küld egy speckó csere memóriát (KVR1066D3S8S7/2G).
egyébként a gép asus eee pc 1001pxd, integrált vga-s. kingston ramot tettem bele (KVR1066D3S7/2G) 1x2Gb-t. csak egy slot van benne. rendesen bepattant a helyére. a BIOS frissítések terén pedig nem igazán vagyok tájékozott. -
Bubanc
aktív tag
Az elképzelhető, hogy már az új energiatakarékos i3. mikor megvettem a laptopot akkor nagyon pipa voltam, mivel ennek a laptopnak az i5-el és i7-el szerelt változatairól olvastam cikkeket, amikben rendre nagyon komoly aksis üzemidőket produkáltak, szemben az én max 2 és fél órámmal. ezután rákerestem több i3-as tesztre is és kiderült, hogy valóben kb kétszer annyit fogyaszt az i3-al szerelt változat... és a tesztekben hozzá is tették, hogy az i3-tól ne is várjunk többet...
milyen progival lehet megnézni a fogyasztást?
-
mfan
csendes tag
-
Bubanc
aktív tag
Kb felére képes visszavenni a fogysztást az i3-hoz képest, nem a turbo boost miatt kerül annyival többe az i5-os(pl órajel mellett feszültséget is leveszi minimálisra, míg az i3 mindig állandó feszültségen megy csak az órajelt tudja módosítani), hanem elsősorban a fejlettebb energiagazdálkodás miatt. Az i3-as gépeknél a maximum aksi üzem idő 4-5 óra körül van min 8 cellás aksival míg ugyan ez i5-nél 8-9 óra azonos kiépítettség mellet. (tehát azonos alaplap, videókártya, memória, kijelző és hdd)
-
Jamo80
csendes tag
Kedves Sanya!
És az milyen 2011-ben, hogy az ASUS "nem kompatibilis" egyik Linux disztribúcióval sem?
Egyébként szuverén jogod eldönteni, hogy egy adott specifikációval rendelkező gépet megveszel-e vagy sem. A Dell nyilván úgy látta, hogy erre a gépre van igény a piacon.
A K52JE-vel egészen más a probléma...
-
mfan
csendes tag
Igazából, semmi extra...
Csak szeretnék a 4 éves gépem után egy jobbat, gyorsabbat, korszerűbbet.
Meg ami újra 4 évig pöpec lesz (mind akksi, mind kinézet és kialakítás szinten), és nem lesz vele semmi gond. Nagy valószínűséggel csak Office-osdi, max. Photoshop, meg kép és videószerkesztés/nézés nem profi szinten, alapszinten.
(semmi hardcore játék)
Ezek tudatában? Köszi a választ.
Mfan -
agent_k
őstag
-
Jamo80
csendes tag
Nincs fekete képernyőm, ami jelzi, hogy nem jogtiszta. Haver töltötte le netről, meg valami kis progit, és azóta nem nyíg, hogy lejár 30 nap múlva a licensz.
De ha gáz lehet belőle, akkor inkább veszek egy alap Win7-et. Nem akarok 20-30e HUF miatt egy 300-400e HUF-os büntit. Esetleg meg tudnátok mondani, hogy melyikre érdemes beruházni?
Én egyébként a Digitaltrendben vettem a gépet. A Facebook jó ötlet,
-
Mr.Skynet
senior tag
Kissééé telós képek, bocs a minőségért
Nem mxm-es a vga, a venti és a ram közt figyel a 8-ból 4 vga memó, a bill. alatt az alaplap másik felén van a maradék 4db. Ilyen memókat kapott a ketyere (64bit és a tuningot sem szereti sajna) a memókat azért emlegetem ennyire, mert sajnos kegyetlenül visszafogják a vga-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest