- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
japán
csendes tag
válasz
venta94 #12941 üzenetére
Szia venta 94!
Nézd igazad van,de sajna nem néztem utánna a K52JE-nek a forumon! Nekem volt ez elött Asus X51-RL,utána K50-IJ-SX-148L de ezekkel a gépekkel semmi gond nem volt,igy biztam a K52-JE-EX-232D be! Nekem nem nagyon van idöm,sajna netezni,mivel napi 12-órát dolgozom,és munkaidő után van egyébb elfolglaltságom is! Igaz van 1 aztali gépem ami Zsir-ul megy! Nézd én a Notit a munkám-hoz vettem mivel nélkülözhetetlen része! Én 2011.04.08-án vettem a gépet,bár már régebben kiderült,még anno 2010 juliusában,hogy ez a széria sajna hibás! Bár azt nem értem,hogy miért nem vették be még 2011-ben sem a Boltok polcairól! Pedig tudták,hogy hibás! -
válasz
venta94 #12889 üzenetére
a wifi "hatótávja" olyan dolog, amit látatlanban nem lehet megmondani, de még saccolni sem, még a router és az ellenoldal típusának ismeretében sem, mivel a környezeti tényezők [távolság, falak száma és milyensége, nagyobb (fém)tárgyak...stb] jelentősen befolyásol(hat)ják a dolgot!
5 e ft környékén jó vételnek számít például; tp-link tl-wr741nd (link), amin szükség esetén cserélhető az antenna jobbra (link), ennek ára 700 - 800 ft környékén mozog! -
japán
csendes tag
válasz
venta94 #12761 üzenetére
Igaza van Kalinak!
Mivel mikor visszaküldte a gépemet a FixDirekt Kft! Akkor nem volt rajta sem virusirtó,mivel Unistall-áltam mielött elküdtem nekik,mivel Pénzes volt nekem nem is kevés! F-Secur.Bár tudni illik ez nagyon eszi a RAM-ot És akkor/nélküle sokkar gyorsabb volt a boot idő ,söt még sok progit raktam rá mostanság! -
válasz
venta94 #12711 üzenetére
amit manuálisan érdemes törölni;
- c:\windows\softwaredistribution\download - ebből a mappából mindent!
- c:\windows\temp - innen is mindent! (lehet, hogy lesz olyan, amit nem enged!)
utána a start menüben jobb klikk a lemezkarbantartóra -> futtatás rendszergazdaként -> egyéb beállítások -> rendszer-visszaállítás és árnyékmásolatok -> karbantartás! utána lemezkarbantartó -> mindent kipipálsz -> ok!
általános használatra; ccleaner (link)
tisztító; a windows részben elsőre mindent kipipálhatsz, kivéve a szabad terület törlését, az alkalmazásoknál mindent!
rendszerleíró; mindent kipipálhatsz!
a hang akkor lehet, hogy simán csak beállítási probléma lesz, a játék beállítása módosítja az alapértelmezést, ami csak egy esetleges újraindítás után áll vissza alapra!Jamo80; szervizes ügyintézéskor nem érdemes a boltokkal foglalkozni, csak felesleges időhúzás, amiről az asus nem feltétlenül tehet!
-
válasz
venta94 #12708 üzenetére
szerintem szoftveres hibák és hiányosságok többlete okozza a hibát, amiről a noti hardveresen nem tehet! a frissítések után illik kitisztítani a rendszert több szinten is; ideiglenes frissítési állományok, regisztrációs adatbázis...stb!
ellenőrizd a hangkeverő beállításait, az alapértelmezéseket, az engedélyezett hangeszközöket...stb!
bizonyos filmes formátumokhoz - de akár hanghoz is - olyan kodek szükségeltethet, ami alapban nem kerül telepítésre, ezért ajánlott valami korrekt kodek csomag telepítése!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged