- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
agent_k
üzenetére
Hopp, pedig jópár hsz-t elolvastam, de akkor ez elkerülte a figyelmemet.
Köszi a részletes leírást.
Összegezve tehát egy jó választás ez a laptop.Melyik MediaMarkt-ban vetted (már ha Pesten vetted, mert csak itt tudok körbenézni
)?
Meg akarom nézni élőben is. Ma láttam egy eddig kinézett gépet élőben.. borzasztóan gagyi hatása van az egésznek (n5110)... így tehát szeretném ezt is meglátni élőben.Sokat segítettél a döntésemben, szóval köszönöm!
-
ro_bert17
őstag
-
válasz
agent_k
üzenetére
szerintem nem feltétlenül kell mindig mindent kipipálni, amit felkínál frissítésre! bár én annak a híve vagyok, hogy frissen tartom a rendszeremet, minden biztonsági javítást feltelepítek, nem csak az oprendszer, hanem office, adobe...stb termékekkel kapcsolatban is, de azokat már nem értem, akik például ultimate esetén minden nyelvet, minden extrát...stb feltelepítenek, csak mert adott a lehetőség, és ne kínálja fel többször ismét, mert zavaró valaki számára, pedig biztosan nem lesz rá szüksége...
-
mfan
csendes tag
válasz
agent_k
üzenetére
Szia kicsee,
köszi, elolvastam. Bár lehet, hogy egy kicsit félreértetted, vagyis én nem fogalmaztam jól. :S Bocsi. Szóval... arra szerettem volna rákérdezni, hogy van-e valakinek a Notebook.hu-tól rendelt Asus N53SV-SX594V-je. És hogy ott mire figyeljek rendelésnél, és amikor megkapom, akkor miket kell csekkoljak, ha odaadják a kezembe a laptopot.

Bocsi még egyszer.
És előre is köszi a segítséget mindenkitől!

Mfan
-
pvt.peter
őstag
válasz
agent_k
üzenetére
lenne pár kérdésem:
- mi a pontos konfiguráció
- melyik boltban vetted, mennyiért
- mire használod, mennyire vagy megelégedve vele
- hűtése mennyire megfelelő, volt-e valami probléma vele
- bármiféle pozitív/negatív dolog a lapossal kapcsolatban
- hangrendszer, touchpad, kijelző, billentyűzet véleményválaszodat előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Windows 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)?

Pyttawrx