- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
-
debrejo
senior tag
válasz
tothir #13844 üzenetére
Közbe kutakodtam, találtam olyan videót ahol a srác erre a gépre rátette a win7-et. Egyetlen dolgot cserélt ki, 2 gb ramot tett bele meg piszkált win7-et (nem strartert), amiből kivett szinte mindent, csak azt hagyta benne ami neki kellett. Amúgy win xp fog rámenni, egyelőre ott tartok hogy drivereket vadászgatok hozzá meg usb-re heggesztek egy xp-t amiről majd telepítek. Ha nekem lett volna ez az ajándék, én tuti hagynám a Meego-t, mert vele a kis gép tényleg gyors és az hogy angol az OS az engem nem zavarna. Viszont aki használni fogja ő 60 éves és egy kukkot nem beszél angolul, már nem is szeretne
Maga a Meego nekem tetszik, de nem az én netbookom -
-
válasz
tothir #13643 üzenetére
lehet, hogy nem volt még msi notid, amihez kintről rendeltek alkatrészt, vagy acer, amit kivittek problémásabb szervire...
Xanyi; tényleg nem illik általánosítani, vannak kevésbé problémás szériák is, sőt!
beleválasztottál, ez van...
ja, mm kiállított dell noti - nem is a legolcsóbb - space billentyű egyik vége nyomásra kiugrott...az ilyen helyeken kiállított notikat annyian nyomkodják, hogy csak na...
-
-
válasz
tothir #13632 üzenetére
pontos típus - elég sok lehetőség van az x54 szérián belül - függvénye, de vagy egy foglalat, vagy;
DDR3 1333 MHz SDRAM, 2 GB, OnBoard Memory, 1 x SO-DIMM socket for expansion up to 6 GB SDRAM
DDR3 1333 MHz SDRAM, 4 GB, OnBoard Memory, 1 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 GB SDRAM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest