- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#21346560 #22897 üzenetére
Az biztató, mert most egy Dell N5010-est cserélnénk le vele, ami nagyon melegedős fajta és rettenetes hangos, amikor terhelve van. Az én 5721-es laptopom e tekintetben is rendben van, de már ezt nem lehet kapni, ezért szemeltem ki az ASUS X751LN-t.
Köszi még egyszer.
-
törölt tag
Sziasztok, egy ASUS X751LN megvásárlása előtt állok az egyik családtagom részére, de egy dolog érdekelne a vétel előtt, mégpedig hogy mennyire melegedős, zajos vagy csendes a gép.
Ezen kívül szívesen fogadnék ismert negatívumot is, amire talán nem gondoltam.
Köszi előre is, ha tudtok segíteni.
-
törölt tag
!!!
- - - - - - - - - -
Szia, nemrég értekeztünk az N76-os kapcsán. Az a helyzet, hogy még mindig tetszik a gép, de egy másik topikban elbizonytalanítottak a szervizelési mód miatt. Úgy lehúzták az Asus szerviz rendszerét, hogy a legaljába sorolták a többi márkához képest.
Nyilván az ember abban bízva veszi meg a műszert, hogy nem fog meghibásodni, de nincs erre biztosíték, és ha beüt a krakk, akkor napokig, hetekig elviszik javításra.
Tudsz valami biztatóbbat, vagy ez így igaz? -
törölt tag
Köszi!
Egy újabb jó pont az ASUS-nak (bár lehet, hogy a többi márkánál is adott a lehetőség a 17 collosoknál).
Szerinted garanciavesztéssel járna, ha egy beszerelt SSD-ről menne a rendszer a laptoppal kapott HDD helyett? Vagy célszerű így kérni vásárláskor (ha egyáltalán lehetséges ilyen), és nem sk. barkácsolni? -
törölt tag
válasz
szabolint #14895 üzenetére
Megértettem a supportra vonatkozó véleményedet.
Sajna a mostani Dell gépemnél is ugyanez a helyzet. XP-s, de már két éve leálltak a video driver frissítéssel, pedig az Intel frissíti, de az a baj, ha a Dell nem adaptálja a konkrét kártyára, akkor azt hiába teszem fel, állandóan hol ilyen, hol olyan bugok jönnek elő. Szerintem 3 évre terveztek, és nem 5 vagy még többre.
A melegedés így megnyugtató. Még van egy kis időm a döntés meghozatalára, úgyhogy olvasgatok itt is, és a másik három márka oldalán is a tapasztalatok után kutatva.
Köszi! -
törölt tag
válasz
szabolint #14892 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatodat, és örülök, hogy négy év után így vélekedsz, azért ez biztató. Természetesen olyan nem igen létezik, hogy semmilyen hiba vagy valamilyen negatívum ne forduljon elő, és az is előfordulhat, hogy az ember egy egyébként jó márka/típus/széria esetén is kifog egy selejtest.
A drive supportról is írhattál volna egy keveset. Ahogy a honlapon látom, a driverek nagyjából hasonlóan néznek ki a Delléhez.
Ami talán legjobban elgondolkodtat, a melegedés kérdése, mert a Dellről vannak tapasztalatok és mások panaszkodásai, ami az ASUS felé terelte a figyelmemet.
Vagy ez minden laptop átka? -
törölt tag
Hú, elég sok mindent írtál, köszi. Ahogy számolom, már másfél éves a notid, és nem írtál panaszt, akkor ezt vegyem úgy, hogy gyakorlatilag hibátlanul működött?
Az a konkrét helyzet, hogy én 17,3-ast fogok venni a középtől fölfelé, de nem érdekel a csúcsgép egyik márkából sem. 300k körül tervezem max. és hosszabb távra. Még konkrétabban: az N76VM és N76VZ a két ASUS versenyző. Mivel nem két fillért tervezek beruházni, és ez az ASUS nekem egy fehér folt, ezért itt kezdtem a keresgélést, nyomozgatást, viszont az említettek minden szempontból megfelelnének a kívánalmaimnak. -
törölt tag
Sziasztok!
Lenne egy általánosan az ASUS-ra, mint márkára vonatkozó kérdésem: akinek van ASUS laptopja, az - miért ezt a márkát választotta?
Vagy szakember, és átfogó ismerete van erről a márkáról - miért emellett döntsek?És még egy adalék a kutakodásomhoz, hogyha négyféle, nagyjából azonos fajsúlyú laptop közül kell választanom (Dell, HP, Toshiba, ASUS), akkor mi az, ami miatt az utóbbi mellé tegyem le a voksomat?
(Eddig csak desktopjaim voltak, a közeljövőben laptopra váltanék, és talán erről a márkáról hallottam a legkevesebbet.)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Mini-ITX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged