- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
japán
csendes tag
válasz
Jamo80 #12939 üzenetére
Szia Jamo 80!
Hidd el nem jó a K52JE- mivel az akku-nak minimum 3 órát kellene birnia bármilyelyen körülmények között! Azt mondta az Asus ügyfélszolgálata lehet az ,Akku,lehet az Adapter,de lehet,hogy az ALAPLAP-ot kell cserélni! Én csak lestem most mi is van!!! Hiszen nemrég cserélték ki a Gépben,mikor elküldtem a Szerviznek! Az volt a szervizlapon Alaplap csere! Most meg megint erre hivatkoznak! Tényleg már én sem értem őket! Lehet nem egyenesek!
Sőt ezt figyeld amit most irok!
Facebook-on K52JE fagyás Fórum,onnan már letiltottak!
Söt rám is szóltak,hogy mellözzem az Indulatkeltő szavakat!
Amugy hasonló paraméterekkel rendelkező Notebook-ok-nakaz Akku-ja akár 4 órát is bir!
Acer, HP, Dell.....
Ezt a kakit jól megszivtuk! K52JE! Hidd el nekem ebböl sosem lessz jó már!
Az Asus Magyarország meg nem foglalozink velünk! Kértem a Hollandia-i anyacég E-mail-cimét tölük! De választ azt nem kaptam! -
japán
csendes tag
válasz
Jamo80 #12937 üzenetére
Szia Jamo 80!
Nekem nincsenek ilyen problémáim a K52JE-vel,a vinyó tényleg ciripel,de ez minden Noti-nál igy van,mivel ezt azért is lehet hallani,mivel ugye a Processzor ventilátorjait ugye nem hallod,mivel zajmentesek! Nekem a Képernyő Zsir! Sosem csikozott! Söt néztem az Eseménylaplót tegnap,és ott sincs semmi gond! Bár van probléma az Akku ami 1.5-2 óra az üzemideje ami nagyon kevés! és ezt az Asus is mondta nekem, mikor hivtam ez ügyben! Legalább 3-orát kellene birni az Akku-nak! -
válasz
Jamo80 #12852 üzenetére
tőlem nincs miért elnézést kérned, csupán annyi közöm van az asus gyártóhoz/szervizhez, hogy volt/van asus notim (is), semmi több!
amennyiben nekem nem tetszene valami, illetve azt látnám, hogy butasággal próbálnak megvezetni, úgy nem hagynám annyiban, és másnak is azt mondom, hogy a jogosnak vélt panaszát hallassa bátran - csak sajnos sokan átesnek a ló másik oldalára, de ez a másik véglet... -
válasz
Jamo80 #12849 üzenetére
panaszold meg, kérj kivizsgálást, és majd kiderül! húzós problémák miatt dobott már el magától szervizt korábban néhány gyártó, nem mindenáron védik a szerődéses szervizüket!
a szerintem általad történő odaírása sok esetben kevés lehet, szóval tényleg csak óvatosan!
#12850; szerintem részint butaság, részint érdekes - lenne... -
válasz
Jamo80 #12845 üzenetére
szerintem a vádaskodás felesleges - kivéve, ha tudod bizonyítani!?!? a kettős kimutatás vélhetően könnyen kibukhat, szóval aludjon nyugtalanul a szervizes hónapokon át, ha esetlegesen igazad van, de amennyiben nem, úgy csak magadnak okozhatsz kellemetlenségeket, szóval csak óvatosan! (és ezt nem rosszindulatból írom!)
a széria hibáját nehéz elismerni, mivel nem adódik a hiba minden darabnál, ezért furcsa is lenne minden darabot visszarendelni...
az egyik munkatársamat pont egy dell noti szervizelésekor próbálták nagyon balgának nézni régebben, égnek is állt a hajam, amikor telefonon felhívott, és elmondta, hogy mit mondtak neki! amikor ment a notiért, akkor mentem vele, és szerencsére sikerült elrendezni a dolgokat, de maradjunk annyiban, hogy minden szervizben emberek dolgoznak, és bár nem szabad általánosítani, de előre sajnálom azon kevésbé hozzáértő embereket, akik azon szervizesnél ügyintéznek, akivel nekünk volt dolgunk anno...
mivel elég sok gyártó termékéhez van közöm áttételesen, így több gyártó/szerviz esetében is lenne mit mesélni, akár a nevesebbek közül is! -
válasz
Jamo80 #12837 üzenetére
azt, hogy sehol sincs kolbászból a kerítés, különben már megették volna a kóbor kutyák...
mindeki pénzből él, ha egy gyártónál jobb a szerviz, az anyaghasználat...stb, azt máshol spórolja meg; kevésbé erős hardver vagy ilyesmi!
mindenki eldönti, hogy számára mi a fontos, de egy adott árkategóriában egyik gyártónál sem kapsz jelentősen jobbat és/vagy többet, mint a másiknál!
említették itt a k52je helyett az n5010 típust, de erre csak azt tudom mondani, hogy utóbbinál problémásak a hangszórók, és a wifi modul sem valami rózsás! illetve nagyon nem mindegy, hogy hol veszed, a kazah service tag nem sok jót sejtet... -
japán
csendes tag
válasz
Jamo80 #12752 üzenetére
Szia Jamo80!
Ezt táláltam most és mellékelem a linket! Igaz itt van sokminden a K52JE-röl,de a Battery is itt van! 3óra 40-percet adnak meg neki alapból! De,sajna a valóságban csak 1h20min-t bir ki! És ez igy is van! Tehát ez is rossz a gépezetbe!http://www.nhl.pl/index.php?showtopic=37036
Amugy hivtam ma az ASUS-t és emlitettem az akku problémát és elismerték,hogy valoban nagyon kevés az akku üzemideje,1h30perc amit nekem bir! Mondta erre az ASUS,hogy vagy BIOS-frissités kelle elöször is! Ha mégsem akkor RMA.....ez már ismerös neked is....Kell az Adapter,az Akku természetesen,no meg kell a Gép is,mivel mindent kimérnek majd a Szervizesek pontosan,mivel lehet az ALAPLAP a hibás! Hmmmm Bennem megállt a vérkeringés szerintem 1 pillanatra! Megint 2 hét gép nélkül,de hiszen az áll a szervizlapon Alapcsere! Most már végképp nemértem az egészet! Az,hogy 1 Globális cég mint az ASUS ennyi problémát halmozzon fel ennél a szériánál,ez hihetetlen! Ezt jol megszivtuk!
-
japán
csendes tag
válasz
Jamo80 #12732 üzenetére
Maximális Tiszteletem!
Nem az Oprendszer a baja a gépednek szerintem,az már nem jó jel ha a HDD-led folyamatosan világit,hiszen olyankor fagy a gép! Szerintem Kubuntu-n is menni kelle a K52JE-nek. Mindenestre légyszives értesits,hogy mire jutottál Win7 alatt! Nekem még mindig megy mostmár 12 napja és 1 szer sem fagyott le. Nekem Win7 Ultimate van rajta. -
válasz
Jamo80 #12722 üzenetére
a 15 napra sajnos csak úgy hivatkoznak a jogszabályban, hogy arra "törekedni kell", lásd; link ellenben a duplája, vagy még attól is több nap esetén már érdemes hallatni a panaszodat, hogy ez neked erősen kényelmetlen dolog, nagyon szükséged van a notira...stb! én azzal kezdeném, hogy beírok a vásárlók könyvébe, hogy legyen nyoma a dolognak!
-
japán
csendes tag
válasz
Jamo80 #12707 üzenetére
Maximális Tiszteletem minden Bajtársamnak K52-JE !
Szia Jamo80 tényleg nem értem mi is történik a gépedel,nekem indig küldtek minden héten mail-t mi is van a géppel,hogyan fog alakulni a szervizfolyamat/alaplap csere leirták a lap pontos számát is ami kell hozzá! Mondjuk én mindig hivtam a 06-1-505-4561 tel számot/ügyfélszolgálat! Én is toltam a mailt nekik! De akkor jo ágban vagy nivel ha 30 naptári napon belül nem tudják megoldani akkor kerül sor kártalanitásra!De ezt nekem leirták mail-ben is!
Nekem viszont már 7 napja megy,mióta visszakaptam a FixDirekt szervizéből a K52JE-EX-232D!!! Egyszersem fagyott meg! Pedig még mindig kapja az ivet rendesen!Én mostmár nemértem,hogy veletek/gépeitekkel mi is van! -
-
bettina.s
csendes tag
válasz
Jamo80 #12393 üzenetére
Fusion Linux 14 is megér egy próbát, ha filmekhez és zenehallgatásra is használod, én most fogom telepíteni, mert a live dvd iszonyú jól megy rajta. (Bár van egy olyan érzésem, hogy ahogy hdd-re kerül, vége a csodának. Hátha nem) Ha találsz olyan oprendszert, ami nem fagy, írj légyszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest