- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez világítós pedig. És ha az fn gomb nélkül nyomod? Illetve a következő drivere kellenek, amit telepítettél aztán Intel INF Update Driver. Előtte töröld az atk drivert, indítsd újra a gépet és utánna telepítsd újra. Probáld innen letölteni
Illerve nézd meg hogy a világítás kábele be van-e kötve.
-
-
kelly7
aktív tag
-
ng0ofy
KORREKTOR
A baj az, hogy megvesz mindenki egy terméket, ami feltűnően olcsó. Vajon miért olcsó? Ez senkinek nem jut eszébe?
Visszaolvasva a topikot, a legtöbben azt a k53-at veszitek most. Itt csücsül az asztal másik végén a barátnőm k52-je, ez az előd. Az én asus gépem 300 ezre és a k52 fele ára közötti különbség az, hogy az ő gépével netezni sem merek az asztalon, mert félek, hogy az én kezemben lesz vmi baja. Az enyémmel meg a budiról játszok, fél kézzel tartva jegyzetelek előadáson, meg a hátizsákban tartva borulok biciklivel ): , de semmi baja nem lesz, az akksija romlott el (totál kimerült) egy év alatt, de ahogy használom csoda, hogy ennyit bírt (:Azt meg mondanom sem kell gondolom, hogy a 300 ezres noti akksi cseréjét 4 nap alatt csinálták, inkább belerakták a nagyobb gép akksiját (u53-u33 szerencsére az akksi mérete ugyanaz) csak ne álljon náluk egy hetet, mert akkor romlik a drága ügyfél felé az imidzs.
Egy ilyen szarul, nagy tételben kiadott eleve széria hibás műanyag halom esetében meg ne csodálkozzon senki, hogy nincs alkatrész, ezeket egy karácsonyra tervezik, nem arra, hogy használd is...
-
kelly7
aktív tag
-
kelly7
aktív tag
Én azért megvédeném az Asust. Van május óta egy K53 SV SX78D notim. Ég egy adta világon semmi baja. Sem billentyűzettel sem semmi mással. Tökéletesen hibamentesen működik. Én is azért maradtam a márkánál, mert van a családban egy több mint 4 éves F3M és bár elég leharcolt, de még hardveresen mindig megy.
Bár most bosszant a wifi nem működése, de látom itt sem tudnak segíteni sajna.
-
NTonee
veterán
Többnyire az az általános, hogy ha consumer kategóriában keresgélsz, akkor bizony kompromisszumokra kényszerülsz. Általában a gépház, billzet, zsanér, és hasonlók szoktak fertelmes minőségűek lenni. Magasabb árkategóriában nézelődve ezek kevésbé érezhetőek.
A consumer kategóriában inkábbHP-t, Lenovót, vagy Toshibát javasolnék(ejnye miket írok az asus topikba), de Asusból is van azért, ami nem ennyire veszélyes.
-
a véleményed egy adott szériás notiról szól, ennek ellenére azt írtad, hogy; hátha valakinek ezzel segítetk a döntésben, hogy miért ne vegyen Asus notebookot...
írd inkább azt, hogy szerinted ezt a szériát kerülni kell!
én például anno az f5sl szériát sem ajánlottam, főként a sis chipset miatt...
nem, nem csak 300 e ft környékén adott jó/jobb asus noti, a 150 e ft-os árkategóriában is vannak jobbak - de akad problémás is, mondjuk több, mint a drágábbak között! -
NTonee
veterán
Na most ezt így egy gép alapján ennyire lehúzni, nagyon nem korrekt.
Most nem azt mondom, hogy más nem fut bele ilyen gépbe, de szerinted az összes újabb asus gép ilyen rossz? Csak mert belenyúltál egy hulladékba?
Ne vegyél consumer gépet, és nem lesznek ilyen problémáid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest