- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegg
csendes tag
Szerbusztok!
Most szereztem egy M50SV - egy bajom van hogy nem tudom a tv tunert meg a gyári távirányított behozni Win 7 64bit allat . Sajna a honlapon vista driverek vannak . Nos én tovább léptem mert volt előtte egy M50VN-em azzal a driverekkel sem tudtam mire menni esetleg valakinek van ilyesmi gépezete vagy tud segíteni....
Jham meg kaptam hozzá valami fehér kis boxot egy be és egy kimenettel az sem tudom mi...meg egy infrás bizbaszt valami kábbelllel..ha valakinek van ilyene az tudja miről beszélek .
Elnézést a tudatlanságért..
Üdvölett ! Tegg
-
Tegg
csendes tag
Ismét én vagyok az előbb fent említett gond megszünt !
De most az van hogy lenne ez a laptopom http://hardverapro.hu/apro/ritka_asus_grafikai_laptop/hsz_1-50.html
itt ni.A gond hogy van rajta egy kombos touch pad amit szeretnék használni de nem találok hozzá drivert semmit.
Segitsen ki hozzáért
ÜDv Tegg
-
Tegg
csendes tag
Úraim hölgyeim !
Segélyt kélek tőletek amire szükségem van tudás! Vettem itt fent PH-n egy ASUS M50V Lapost a gond a következő hogy akitől vásároltam annak ez céges volt és nem tudjuk a bios password-ot szóval adott is lenne kérdésem .....Hogyan lehet resetelni a biost ASUS-ban PC ellemet kiveszem azt csá de itt.....mi ennek a menete...
ÜDv Tegg
ELőre is köszöntem...!
Hajrá PH-!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest