- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Van egy Asus K501-es laptop (i5 6200U + 4 GB + GeForce 940MX + 500 GB SSD) mennyi a reális használt piaci ára hibátlanúl és új akkumulátorral?Köszi!
-
Xanyi
tag
válasz
Pyttawrx #29764 üzenetére
Köszi! Megpróbáltam mindent amit szoftveres szinten meg lehet, de sajnos nem működik. Szét azért nem szedném mivel garis...
Ami viszont érdekes hogy az Fn+F3 lenne a fényerő csökkentése, erre jelenleg a Levelező nyilik meg, az Fn+F4 pedig a fényerő növelése, erre pedig jelenleg a Böngésző jön be.
Olyan mintha szofveresen más funkció lenne rajt, de nem tudom megváltoztatni. -
Xanyi
tag
https://drive.google.com/file/d/17cKNCVM5ELksLuEFA89__isc4TgnE3jz/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1Dm2_aupv26w7MvHC2mhMtMPlULSSdkTI/view?usp=sharing
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Van egy K501UQ notebookom, ami garanciális javításon volt. Alaplapot és akkumulátort cseréltek, azóta viszont nem működik a billentyűzet háttér világítás. Eddig az Fn+F4-el lehetett növelni a világítás fényerőt, de most erre a kombinációra Windowsban a böngésző indul el.
Próbáltam Windows ill. ATKPackage újratelepítést, de nem változott semmit.
Valakinek nincs esetleg ötlete? Küldjem vissza?Köszönöm előre is!
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Van egy egészen frissen vásárolt (5 napos) ASUS K501UQ gép. Az 5 nap alatt kétszer fagyott le úgy, hogy azután tényleg semmire nem reagált csak a bekapcsoló gomb hosszú nyomására.
Egyik alkalommal egy nagyobb fájl másolása közben, a másik alkalommal pedig éjszaka letöltés közben, reggel vettem észre hogy tök süket...
Hardveres probléma lehet, lehet ilyenkor élni a vásárlástól elállás jogával?Előre is köszönöm!
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
A szervízbe a billentyűzetet is cserélték, azóta alapból működik a touchpad viszont ha telepítve van az ASUS Smart Gesture akkor nem.
Próbáltam már többféle Smart Gesture verzióval, de ugyanaz.
Mi lehet a gond.
Köszi -
Xanyi
tag
Sziasztok!
HDMI kimeneten miért nem viszi át a hangot a gép?
Bővebben: a régi laptopommal (ASUS K53) ha rádugtam TV-re HDMI kábellel automatikusan átvitte a hangot is, nem csak a képet.
Most az új géppel (ASUS X554LJ-XO095D) ha rádugom csak a képet viszi át a hang marad a notebookon. Ez így elég béna.
Minden driver telepítve van a gyári CD-ről.
Az oprendszer Windows 8.1A Vezérlőpult/Hangon belül a következők vannak:
-Digitális hang (HDMI)
2 - High Definition Audio hangeszköz
Nincs csatlakoztatva-Hangszórók
Realtek High Definition Audio
Alapértelmezett eszközÉs ugyanez van ha rá van dugva a TV és ha nincs akkor is.
Előre is köszi!
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Van valaki akinek K53-as notija van és Hitachi HHD van benne gyárilag?
Az enyémmel az a gondom, hogy különböző időközönként főleg magára hagyott gépnél hallani többször egymás után hogy felpörög majd halk kattanás kiséretében leáll a HDD.
A hang tényleg egészen halk, de hallható.
A szervíz szerint (bár nem hallották csak telefonon beszéltem velük) ez normális...
Ezért érdekelne hogy másnál is csinálja-e!
Előre is köszi! -
Xanyi
tag
Sziasztok!
Talán emlékeztek még rám, decemberben nagyon fel voltam háborodva, mert az alig két hetes gépem egy hónapig volt szervízben. Közben visszakaptam megjavítva, viszont most itt a következő probléma:
A gép letéve mellém, nem fut semmi program, csak be van kapcsolva. És 10 mp-enként hallani hogy valami felpörög, majd kattan egyet, megint felpörög, megint katt... Nem hiszem hogy ez így normális.
Van valami amit tudok tenni, esetleg szoftveres dolog, vagy küldjem újra szervízbe? (Hurrá hurrá) -
Xanyi
tag
válasz
kelly7 #13764 üzenetére
Szia!
Nemrég itt a fórumon is elpanaszkodtam, billentűzet kijárt a helyéről, billentyűzetet és komplett felső burkolatot cseréltek, majdnem egy hónapot volt szervízbe...
A hangszóró nálad is olyan hogy felemás ahogy írtam? Mert ha már hármunknál, akkor valszeg ez ilyen
Amúgy azt hogy érted hogy vicc? Tényleg nem szól túl jól, meg halk is. Nálad is? -
Xanyi
tag
Sziasztok!
Azokhoz lenne egy kérdésem, akik K53-as szériát használnak:
Ha a balance-al játszok ide-oda a jobb és bal oldal között, akkor hallani hogy a két hangszórónak más hangja van. A bal elég normális, a jobb tompább hangon szól...
Volt szervízbe a gép más okból, jeleztem ezt is, kicserélték mindkét hangszórót, de ugyanolyan most is. Másnál is ilyen ez?
Előre is köszi! -
-
Xanyi
tag
NTonee kali
Nem általánosítottam, csak leírtam a saját tapasztalatomat. Ettől még lehetnek jó Asus notik, hiszen mint írtam nekem is volt már elötte, de ezután már nem lesz.
Az MM-os notinak ugyanaz volt a hibája mint az enyémnek, itt a fórumon is olvastam hasonló hibát, úgyhogy ez nem hiszem hogy a sok nyomkodás oka. -
Xanyi
tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom nektek a kis storymat, hátha valakinek ezzel segítetk a döntésben, hogy miért ne vegyen Asus notebookot...
Elöször is fontos tudni, hogy elötte is Asus notebookom volt (F5SL), ajánlottam is mindenkinek, hibátlanul adtam el, nagyon szerettem, csak én hülye újítani akartam.
Erre vettem egy K53SC-t. Kb. két hét alatt a következő hibák jöttek elő:
-A billentyüzet bal felső része kijár a helyéről, a rögzítő fül nem rögzít rendesen.
-Szóköz bill. nem mindig működik.
-A két hangszóró eltérő hangon szól, a bal jó, a jobb tompa.
-Wifi LED nem világít.
El is küldtem szervízbe, rendeltek hozzá billentyüzetet, hangszórókat, és készülékházat a rögzítőfül probléma miatt. Ez eddig rendben is volna, csakhogy valamelyik alkatrész majd csak 15-én jön meg, ezzel kb 1 hónapot fog az alig két hetes noti szervízbe tölteni, ráadásul darabokra szedik.
Nem ezért vesz az ember új notebookot.
Most itt vagyok, kiadtam 150 ezret, és nincs gépem egy hónapig.
Arról nem is beszélve, hogy ha két hét alatt ennyi hiba, akkor mire számíthatok mondjuk a két-három év használat során?
Ráadásul ma voltam MM-ben, ránéztem más Asus notikra is, 3-ból az egyiken ugyanúgy szar volt a billentyűzet, kijárt a bal felső sarok a helyéről.
Természetesen az Asus a teljes cseréről hallani sem akar, úgyhogy mást nem tehetek, minthogy ha visszajön a szervízből eladom, és soha többet nem veszek Asust... -
Xanyi
tag
Sziasztok!
Van egy Asus K53SC-m, alig két hetes. A billentyüzet panel bal felső része néha-néha kipattan a helyéről. Ilyenkor ha ott az ESC környékén megnyomom szépen visszapattan a helyére, de egy kis gépelés után újra kint lifeg...
A billentyüzet panel felső élén 5 kis fül tartja, ebből a két jobb oldali szép nagy, kb 1 mm-t rálóg a billre, masszívan tart. Ellenben a bal oldaliak éppenhogycsak látszódnak, nem is tartanak így rendesen.
Kis műszaki érzékkel tudom ezt orvosolni házilag, vagy küldhetem szervízbe a kéthetes gépet hetekre?
Előre is köszi! -
Xanyi
tag
Sziasztok!
Friss tulajdonosa vagyok egy Asus K53SC-nek. A tapipad alatt lévő LED-ek közül az antenna jel ami gondolom a WiFi-é lenne nem világít, pedig jelenleg is azon keresztül kapcsolódok a netre.
Valami szoftvert nem tettem fel véletlenül, vagy egyszerüen rossz a LED?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged