- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabiandaniel
aktív tag
A gép most jó csak az első szerviz alatt megsérült a sarka amit nem is csodálok mert a gépet az eredeti dobozba kaptam vissza ami már a megvételnél elég szar volt mivel már a boltban is felbontották mielőtt megvettem a gépet a memória bővítés miatt. De még most a második szerviz után sem cserélték pedig már csak a ragasztó szalag tartja össze.
Elvileg cserélniük kellene a dobozt egy újra szervizkor de úgy látszik spórolnak. -
fabiandaniel
aktív tag
Elvileg alaplapot cseréltek már másodszorra az asus k52je -be és még az első cserénél megjelöltem a hdmi csatlakozót alkoholos filccel és még mindig ott van a filc nyoma 2 csere után is. Vagyis akkor nem cseréltek semmit csak nyomtak egy bios update-et vagy mi a helyzet ilkyenkor? Pedig alaplapcserét írtak nekem.
-
fabiandaniel
aktív tag
Üdv
Tegnap leadott Asus K52JE gépem ma délutánra elkészült és a szerviz küldött egy mailt amiben a megjegyzésnél az szerepel hogy: alaplap csere és WTP ok. A WTP az mit jelenthet? -
fabiandaniel
aktív tag
régen így volt de ma már tuti nem kell semmi, nekem holnap csak a gépet meg a tápot kell küldeni és semmi mást. Direkt felhívtam őket és azt mondák se jótállási jegyet se számlamásolatot ne mellékeljek. DE HA BERAKOD ABBÓL GOND NEM LEHET.
Múltkor én is mellékeltem jótállási jegyet és még bele se pecsételtek. -
fabiandaniel
aktív tag
Ha leveszem a gép alsó fedelét akkor látszik melyik panel felelős a touchpad -ért? ([link] )
A billentyű körüli borítás hogyan cserélhető, könnyen vagy szét kell borítani az egész gépet?
Illetve hol kapható ilyen borítás hozzá. Egyébként azért gondoltam hogy ha a touchpad-ot cserélni kell akkor a borítást is mert egy helyen árultak ebay -en ilyet és ott touchpad -del együtt. -
fabiandaniel
aktív tag
Üdv
Van egy Asus K52JE gépem és a touchpad tönkre ment és sajnos ez bíztos mert a helyi gép boltba bevittem és megerősítették hogy tuti vége. Ilyenkor az egész felső borítást cserélni kell ? Vagy csak egy panelt? Azt lehet tudni melyik panel felelős a touchpadért?
A gép még csak 3 hetes de már volt egyszer szervizbe és úgy kaptam vissza hogy az egyik sarka sérült és ezért nem tudom hogy elküldjem -e vagy nem mert lehet arra fogják hogy mivel biztos földhöz lett vágva ezért halt meg a touchpad is. Egyébként lehet kapni hozzá ilyen borítást.( Ami a billentyű körül van arra a borításra gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged