- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabiandaniel
aktív tag
A gép most jó csak az első szerviz alatt megsérült a sarka amit nem is csodálok mert a gépet az eredeti dobozba kaptam vissza ami már a megvételnél elég szar volt mivel már a boltban is felbontották mielőtt megvettem a gépet a memória bővítés miatt. De még most a második szerviz után sem cserélték pedig már csak a ragasztó szalag tartja össze.
Elvileg cserélniük kellene a dobozt egy újra szervizkor de úgy látszik spórolnak. -
fabiandaniel
aktív tag
Elvileg alaplapot cseréltek már másodszorra az asus k52je -be és még az első cserénél megjelöltem a hdmi csatlakozót alkoholos filccel és még mindig ott van a filc nyoma 2 csere után is. Vagyis akkor nem cseréltek semmit csak nyomtak egy bios update-et vagy mi a helyzet ilkyenkor? Pedig alaplapcserét írtak nekem.
-
fabiandaniel
aktív tag
Üdv
Tegnap leadott Asus K52JE gépem ma délutánra elkészült és a szerviz küldött egy mailt amiben a megjegyzésnél az szerepel hogy: alaplap csere és WTP ok. A WTP az mit jelenthet? -
fabiandaniel
aktív tag
régen így volt de ma már tuti nem kell semmi, nekem holnap csak a gépet meg a tápot kell küldeni és semmi mást. Direkt felhívtam őket és azt mondák se jótállási jegyet se számlamásolatot ne mellékeljek. DE HA BERAKOD ABBÓL GOND NEM LEHET.
Múltkor én is mellékeltem jótállási jegyet és még bele se pecsételtek. -
fabiandaniel
aktív tag
Ha leveszem a gép alsó fedelét akkor látszik melyik panel felelős a touchpad -ért? ([link] )
A billentyű körüli borítás hogyan cserélhető, könnyen vagy szét kell borítani az egész gépet?
Illetve hol kapható ilyen borítás hozzá. Egyébként azért gondoltam hogy ha a touchpad-ot cserélni kell akkor a borítást is mert egy helyen árultak ebay -en ilyet és ott touchpad -del együtt. -
fabiandaniel
aktív tag
Üdv
Van egy Asus K52JE gépem és a touchpad tönkre ment és sajnos ez bíztos mert a helyi gép boltba bevittem és megerősítették hogy tuti vége. Ilyenkor az egész felső borítást cserélni kell ? Vagy csak egy panelt? Azt lehet tudni melyik panel felelős a touchpadért?
A gép még csak 3 hetes de már volt egyszer szervizbe és úgy kaptam vissza hogy az egyik sarka sérült és ezért nem tudom hogy elküldjem -e vagy nem mert lehet arra fogják hogy mivel biztos földhöz lett vágva ezért halt meg a touchpad is. Egyébként lehet kapni hozzá ilyen borítást.( Ami a billentyű körül van arra a borításra gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest