- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-antimédium
csendes tag
válasz
e-antimédium #13055 üzenetére
Letöltöttem a progit, a proci épp 51 fokos, alaplap 57, a ram 45, ez normálisnak mondható nem?
viszont eszerint nincs bekapcsolva a windows defender, az a működő vírusirtó miatt van, vagy ez probléma?
-
e-antimédium
csendes tag
válasz
medek3 #13052 üzenetére
Köszi az ötleteket, be fogok nézni a cuccba de nagyon félek hogy ebből majd reform lesz, bár ha jól emlékszem szinte a kezdetektől ilyen meleg volt szóval lehet tényleg ez ilyen....illetve lehet a proci tényleg kvés de ezzel mit csináljak :S a gari miatt nem nyúlnék bele...
CC-t meg épp pár napja futtattam
-
e-antimédium
csendes tag
Sziasztok!
Asus k52ju gépem van, ezzel kapcsolatban kérdeznék tőletek, főleg attól aki ilyennel rendelkezik.
3 hónapja vettem a gépet
Először is eléggé melegszik, ami főleg a touchpadnál zavaró...most is itt ülök a nappaliban, ahol nincs éppen 30 fok és határozottan meleg
ez normális / másnál is ilyen / vagy csak nekem szar már megint valamim (általában ez a helyzet) ??
emellett, igaz max teljesítmény mellett, úgy másfél órát bír...ez szintén általános?
és ami a legfurcsább (ezt úgy kb egy hete csinálja), az intézőben nem görget a tp....találkozott itt valaki valaha ilyennel? Van valami ötletetek mi okozhatja? Böngészőben és pl Wordben teljesen normálisan viselkedik.
Nagyon hálás lennék, ha segítenétek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Trollok komolyan
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest