- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mfan
csendes tag
-
mfan
csendes tag
Hello,
holnap üzembe helyezem az új Asus N53SV-SX594V laptopomat. Mik az első lépések vele? Tud ebben segíteni valaki? Akksi/töltés; szoftverek témakörben?
Köszi szépen előre is!
Mfan
-
mfan
csendes tag
válasz
agent_k #12830 üzenetére
Szia kicsee,
köszi, elolvastam. Bár lehet, hogy egy kicsit félreértetted, vagyis én nem fogalmaztam jól. :S Bocsi. Szóval... arra szerettem volna rákérdezni, hogy van-e valakinek a Notebook.hu-tól rendelt Asus N53SV-SX594V-je. És hogy ott mire figyeljek rendelésnél, és amikor megkapom, akkor miket kell csekkoljak, ha odaadják a kezembe a laptopot.
Bocsi még egyszer.
És előre is köszi a segítséget mindenkitől!
Mfan
-
mfan
csendes tag
Sziasztok!
Nagy valószínűséggel döntöttem, és az Asus N53SV-SX594V mellett döntöttem. Esetleg kell valamire figyeljek amikor megrendelem a Notebook.hu-tól? Van valakinek ilyen gépe? Vagy esetleg pozitív negatív tapasztalata mind a laptoppal mind az áruházzal szemben amire különösképpen kellene koncentráljak amikor megveszem?
Köszi előre is a segítséget!!!
Mfan
-
mfan
csendes tag
Igazából, semmi extra...
Csak szeretnék a 4 éves gépem után egy jobbat, gyorsabbat, korszerűbbet.
Meg ami újra 4 évig pöpec lesz (mind akksi, mind kinézet és kialakítás szinten), és nem lesz vele semmi gond. Nagy valószínűséggel csak Office-osdi, max. Photoshop, meg kép és videószerkesztés/nézés nem profi szinten, alapszinten.
(semmi hardcore játék)
Ezek tudatában? Köszi a választ.
Mfan -
mfan
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a döntésben, mert nem jutok dűlőre sehogysem... :S
Melyik éri meg legjobban, ha minimum 4 évre tervezek laptopot?(i5/i7
)
Asus N53SV-SX634V 250eFT (http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/ASUS_N53SV_SX634V_2410M_6GB_640GB_NVIDIA_Windows_7_Aluminium_ASNBN53SVSX634V_2033.htm)
Asus N53SV-SX516V 230eFT (http://www.notebook.hu/notebook/asus/asus_m_sorozat/asus-n53sv-sx516v)
Asus N53SV-SX594V 250eFT http://www.notebook.hu/notebook/asus/asus_m_sorozat/asus-n53sv-sx594v)
Köszönöm szépen előre is!!!
Mfan
-
mfan
csendes tag
Szia,
nagyon köszi a hosszú kommentet, csak a K52je-vel volt gond, vagy az egész K-s sorozat problémás? :S Amúgy melyik az a sorozat amelyik a legproblémásabb, vagy amelyik sokat jár szervízben, vagy nem nagyon éri meg az árát?
A "közvetítés" miben merül ki nálad? (priviben is jöhet
)
Köszi előre ezt a választ is,
Mfan
-
mfan
csendes tag
válasz
Symbio #12698 üzenetére
Szia,
igazából mindenre, mivel szeretnék laptopot venni. Az F2hf-em után szeretnék egy újat venni. Mivel nem volt az Asus termékekkel nekem sem gondom, ezért szinte biztosan Asus-t vennék megint. Nézegettem a honlapjukon, igazából 200-250 ezer között szeretnék nézelődni, semmi különleges nem kell "bele". Funkcionáljon jól, megint kb. 4 évig ne legyen vele nagyobb gondom, egyedüliként elvárom, hogy az akksija nagyon rendben legyen!
Azért a procija is fontos!
Esetleg tudsz ajánlani valamit? Néztem az N53SV-SX631V-t, a B53J-t, és az U53Jc-t. Melyiket javasolnád ezek közül, vagy ezeken kívül?
Köszi előre is a válaszod,
Mfan
-
mfan
csendes tag
válasz
CSÜLKÖS #12697 üzenetére
Szia,
köszi szépen a választ. Nekem is első laptopom, amit most használok, f2hf, lassan 4. évét tapossa... bár nem szeretnék rosszat írni Róla, sokmindent átvészeltem már vele, és még mindig imádom. (csak halkan, zárójelesen megjegyzem, megérett már a korszerűsítésre a technikám
)
Ezen gondolkodom én is... mert nem nagyon van szívem win 7 re váltani... xp párti vagyok. :S Nem tudom, jó-e vagy rossz... :S Az az egy a biztos, hogy ezt szoktam már meg.
Ha jól kalkulálok, akkor az F5öd, az F2hf-emnek egy jobb változata? Sorry, de nem vagyok nagy infó-zseni.
Köszi,
Mfan
-
mfan
csendes tag
Sziasztok,
minden elfogultság nélkül légyszíves írjátok le, ki milyen jelzőkkel illetné az Asus-t. (negatívumot is és pozitívumot is írjatok pls)
Köszi előre is,Mfan
Ui.: asus notebookot szeretnék venni, ezért vagyok rá kíváncsi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged