Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
pcsabat
üzenetére
Amíg a hozzáértő ismerősök kitalálják a problémád okát, esetleg kezdjed el tesztelni a gépedet, hogy hol a bibi. Elvégre te ülsz előtte.
Everest - memória írása, olvasása.
Passmark Performance 6.1 - cpu, hdd
Crystalmark 2004R3 - vga (OGL, D2D, GDI), hdd
A tesztelések alatt az Energiagazdálkodást állítsd Irodai,asztalira, hogy a proci maxon pödörjön mindig. -
Proci85
senior tag
Ismét a celeronos urakhoz fordulnék: Mennyire melegszik? Nagyon filózom, hogy esetleg a celeron M540 v. inkább 550-es kódnevű procival szerelt gép is elég lenne, HA számottevően kevésbé melegszik, mint a core duo-k. Linux lesz rajta, netezés, zene, film, fotó retus, programozás. Fontos, hogy ritkán menjen a venti és halk legyen, de azért nagyon lightos gépet sem akarok venni. Ahogy halad a számtech fejlődés, végén már egy firefoxnak, oprendszernek alapjáraton izmosabb gépkövetelménye lesz, mondván "úgyis olcsó a vas, mindenkinek erős van".
-
szabax
csendes tag
válasz
hobizoli
üzenetére
hali újra kérdeznék... Még mindig csak szemezőviszonyban vagyok a dolgokkal (sajnos) de hátha azóta már gyűlt egy kis tapasztalat a géppel kapcsolatban bennetek (F5N) szóval ha valami negatívum esetleg pozitívum előjött ezalatt a kemény egy hét alatt azt szívesen fogadnám! Előreis köszi
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus F5V notebook-om (dual core 1,86ghz, 2 giga ram, 160gb hdd, radeon x2300, SIS chipst :S stb...). A problémám az vele hogy iszonyat lassú. Vista-t raktam fel rá először, gondoltam ok a vistat nem bírja, bár azért egy ilyen gépnek illene, nem játszani akartam rajta, csak net, filmnézés, szövegszerkesztés stb... Raktam fel rá XP sp2-t, majd sp3-at is és ezekkel is uzgyanezt a problémát tapasztaltam. Egyszerűen egy sajátgépet vagy egy mozzilla-t is 1 perc mire megnyit, a bootolásról nem is beszélve. Én a vinyóra gyanakszom, a másik tippem pedig a ram lehet ugyanis gyárilag 1 giga volt bennem de vásárláskor még tetettem bele egyet. Pár ismerőssel konzultáltam már a problémáról de senkinek semmi tippe. Igazából nem vagyok otthon a noteszgépekben ezért kérném segítségeteket.
Big THX előre is! -
Proci85
senior tag
Az Asus M2400e tipusu laptopomban is sis chipsetek voltak. Igaz 5 éves laptopról van szó, te ha huzamos ideig ment 3-4MByte/s -sel a letöltés, a vinyó iil a rendszer meg-megállt. Ha 10megával irtam rá adatot pár perc alatt "megfagyott" majd a DMA-t kikapcsolva folytatta az irást (még lassabban ment és mégjobban fogta a gépet). Olvasással nem volt gond. Lehetett vele élni, nyugisabban kellett tölteni, de csak gáz volt igy. Vidikari sis650/740 chipset volt, nuku 3D támogatás.
A meg-megállást azzal magyarázta egy szaklap, hogy a túl sok IRQ-t kell lekezelni a procinak, mert 1-1 hw ugyanazon az IRQ-ra volt rakva. Én sis chipsetes cuccot sosem veszek már. -
az impozánsnak tűnő teljesítmény (vga, proci, ram,. hdd...stb) mellett valóban csak a sis chipset lehet magyarázat az aránylag olcsó árra...
tény és való, hogy a sis chipset megbízhatóság és teljesítmény szempontjából hátrébb áll a sorban a nevesebb gyártók által készítettek után, de azért elmegy vele a noti, annyira nem vészes a dolog - és főként mostanság javulni is látszik a dolog! -
Drimi
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy notebookot magamnak, de egyetlen dolog miatt gondolkodóba estem, ez pedig a chipset! Ha valakinek van már Asus F5SL-AP023 notebook-ja, legyen szíves írja meg a véleményét róla, vagy adjatok egy linket, ahol forumoztak már erről a gépről! Félek,h az egyébként impozáns proci,ram stb teljesítményt erősen bekorlátozza ez a chipset: SiS 671DX+968
Köszönöm!
A link, ahol kinéztem: http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=12020 -
Proci85
senior tag
Érdeklődni szeretnék Intel Celeron-M asus laptop tulajoktól, hogy milyen a teljesitménye?
Előző laptopom Asus M2400E (Intel Pentium 4-M 2GHz) volt, tehát még nem a centrinos.
Ehhez viszonyitva ezek az előszeretettel használt cerkás laptopok is gondolom fejlődtek valamit. Hova sorolható a sebességük?
Előre is köszönöm
-
törölt tag
Azt Garancia futárnak hívják (legalábbis felénk), de nem tudtam, hogy az ASUS-nak is van!
Mert, ha ez igaz akkor én is őket, hívom. A szám, az a "nemzetközis" papíron szereplő telszám. amin a szervizek vannak felsorolva?
És amúgy érdekesség képen az Acer gépeket Csehországba viszik ki, Bruno-ba.
-
Tonyk
veterán
Értem én ezt is, de hogy egy szakszerviz nem arra nem tud választ adni, hogy mekkora a max proci ami belepakolható, és ha az akksi ilyet produkál, akkor az garis hiba-e , akkor forduljanak fel...
Na mindegy. végül is úgy néz ki happy-end a vége, mert 3 töltés után visszaesett 19%-ra az elhasználódottság. Üzemidő is megnőtt. Passz hogy ez mi volt.
-
Skyer
senior tag
Igen mert asszem a szigetszentmiklósi szervizükbe már nem vállalják a javítgatást.Amúgy ha gariztatni akarsz hívd fel a számot kijön a futár elviszi a gépet, felveszi a jegyzőkönyvet és vissza is hozzák. Már nemtudom pontosan mi a szolgáltatás neve, de egyre többen veszik fel ezt a fajta megoldást!az ACER volt az első.
-
Tonyk
veterán
Ez az NSE Hungária akár mintha nem is lenne. Az elmúlt hetekben és most is különböző kérdésekkel, ill. a mostani akksi állapotával fordultam hozzájuk, hogy gariztatható-e:
Mindegyikre karakterre pontosan ez a válasz:"Tisztelt Uram!
Forduljon a problémájával az ASUS Központhoz. Tel sz.: 1/505-4561.
Tisztelettel NSE Hungária Kft
" -
hát így már kicsit más a helyzet, én úgy értettem, hogy közvetlenül a terhelés után ugrik meg kicsit az akksi teljesítménye, a terhelést megelőző nyugalmi állapothoz képest.
az, hogy az akksi hátralévő üzemidejének mennyit ír ki a rendszer, nagyon sok dologtól függ - még egy háttérben futó alkalmazás különböző stádiumai is akár percről percre változtathatnak ezen - de az akksi elhasználódásának az aránya elvileg nem ugrálhatna így egyik napról a másikra, hacsak nem komplett cellás hiba... -
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
Szerintetek normális az, ha egy prime95 futtatás után az addig 20%-os (akksi egy F5R-ben), felugrik 42%-ra?
. A noti 10 hónapos. Gariban ezzel lehet valamit kezdeni? (az akksi mindig a gépben van, 95%-ban töltőn) -
Skyer
senior tag
Próbálgatom a VGA drivereket de valahogy nem nagyon akarnak bejönni...Mindegyiknél a kép vagy homályos vagy szintelen vagy egyszerűen lelassítja a rendszert..Amit az asusról szedtem le azzal tök jó és a képe is szép. De nemtudom hogy a Dx10 működik e hiszen a 3d mark Vantage szerint igen, az Assassins Creed szerint viszont nem..
-
a dx9-et nem frissíti a dx10 mivel mondhatni párhuzamosan futnak egymás mellett, ahogy mondani szokták; nincs átjárás közöttük. adott játék/alkalmazás ameilyket igényli, azt fogja használni. hogy a noti (vga) esetében a dx bekavarna? hát sok dologba van beleszólása az biztos, de hogy ennyire...

-
Skyer
senior tag
Szia!igen mivel magán a lemezen is ez van...A DirectX ebből a szemszögből betud kavarni valamit?CSak kérdezem.Az előbb a 2008 as DX volt fenn,de nemtudom van e rá szüksége a Dx9 es játékoknak mivel a Vistán az Sp1 is fenn van, beleintegráltam!Tehát elvileg a DX et is update elte
-
Skyer
senior tag
Én a Cod4 et tolom rajta élsimitás nélkül 1440x900 on, egész jól fut de nem értem mért akad be néha néha egy picit..Zavaro mert kijön tőle a szemem lassan. Itt már produkált olyant hogy lelőtte magát a gép és kikapcsolt
Amúgy a gyárilag hozzá adott VGA driver nem jó mert nem működik a DX10 es része..Mit tudok tenni?Moddingoltam egy drivert a 8.6 ost, azt szoktam feltenni de mivel moddingolt nem kifejezetten ehhez a kártyához való. HD2600 as van benne, esetleg van valami tipped honnan tudok nem moddingolt friss VGA drivert túrni hozzá? -
-
Skyer
senior tag
Hali!Windows Vistám van az Asus A7k notimon és a Hd2600 as VGA-ra az EVEREST mindig ezt dobja fel:
GPU órajel: 297 MHz (eredeti: 500 MHz)
Namost hogy is van ez?Megnéztem Xp-n,ott ugyanez a helyzet. 2 ilyen gép van, mind2 nél ez van. Már 2x kikapcsolt ma a gépem csak úgy magától és olyan forró levegőt fújt ki hogy az nemigaz.Vajon miért??Tudja valaki?Mert én nem!Gondolom túlmelgedett és kilőtte magát de ezt hol lehet megtalálni hogy mennyi a Shut down hőmérséklet. Ezen felül a legtöbb játék grafikája akadozik de csak akkor ha megyek: Pl Cod4, Medal of Honor Airborn. Pedig 1440x900 on is vinné mind2 játékot, a mohaa-t maxon és mégis akad. nem értem.Pedig ha megállok és forgok akkor nem!!
-
hegyicapa
csendes tag
Újra itt

Igyekszek nem fárasztani titeket több kérdéssel
Az miért van, hogy ha berakom a driver lemezt, akkor nem jön be az a kis ablak, amivel elvileg fel lehet rakni az összes drivert? beraktam az asztali gépembe, ott rögtön behozta, itt meg ha pl sajátgépben rákattintok kétszer a lemezmeghajtóra, akkor nem csinál semmit?
Ez miért van? -
ML320
senior tag
Franc, lejárt a mod...
Kissé kompetensebb fórum: Garancia topik
-
ML320
senior tag
Hát, ha a nagyker elk*rta, akkor viselje a következményeket. Jogilag ez a fogyasztók megtévesztése, valótlan információ közlése. Innentől már rajtad áll a dolog. Visszaküldöd, és megtérítik a vételárat, vagy kompenzálnak valamilyen formában. Ha neked pl jó, hogy kapsz egy USB BT adaptert, akkor elfogadhatod. Mindenesetre gyorsan nyomtasd ki a weboldal infóit, hogy legyen valami a kezedben. Ez innen már a szállító rugalmasságán múlik.
-
-
hobizoli
nagyúr
Tudom, enyemre is irtak, de nincs benne. A nagyker elqrta a rendelest, a kiskerek meg a nagykertol kopizzak az inputot. Utobb megnezve a kartondobozon kivul levo matrican sincs feltuntetve a wlan mellett a BT, meg a touchpad-tol balra van egy matrica ott is a wireless felirat alatt csak annyi szerepel, hogy 802.11b/g, a BT nincs ott sem.
Hidd el, ha keri, hogy akkor most dugd be a kekfog modult akkor biztos nincs benne, nekem is ezt irta, leszedtem hozza egy meglegujabb drivert is, mint ami a driver DVD-n van, de nem talalta meg az sem
Ki es bekapcsolni a hardveres kapcsoloval vagy Fn+F2 gombokkal csaka Wlan-l egyutt lehet, kulon nem.
hobizoli
-
hát pedig ha a noti bal oldalán lévő hardveres kapcsoló bekapcsolása után sem érzékeli az illesztő a bt-t, akkor nincs benne...
amúgy valóban szinte mindenütt azt írják, hogy van benne bt, én is csak két olyan notival találkoztam amiben nem volt, pedig telepítettem mostanság vagy 10 darabot. -
LaszTheGreat
csendes tag
válasz
üzenetére
Lassan reagáltam, pedig azonnal nekiestem, de a melóba beleragadtam.
A hangkártyára bevált amit írtál - köszi,
Sajnos a WLAN nem akar megmozdulni, mindig azt írja az install, újraindítás után amikor be akarom állítani, hogy nincs megfelelő kártya, de a fránya VISTA-ból csont nélkül megy.
Valami újabb ötletet szívesen vennék.
Köszi -
Imy
veterán
F5N notebooknál találkozott valaki, hogy nem megy ismeri fel a bluetooth-ot?
"Please plug in Bluetooth device and click OK button"Ez mitől lehet?
-
hobizoli
nagyúr
Sok modellben csak opcios am a kekfog, ijen arkatgoriaban (<140kHUF), ebbe is meg a nagyker oldalan is ugy irjak, hogy van, csak az Asus oldalan van opcioskent feltuntetve, ugyhogy suru sajnalkozasok kozepette felajanlottak, hogy vagy visszvesszik es akkor vehetek vmi mast, vagy adnak egy USB-s modult. Mivel ez a modell pont akcios aron megy es az akcio nem viheto at mas nem akcios, de egyben mar tutira kekfogas modellre, maradt a 2. variacio. Nekem a nagy HDD kapacitas volt inkabb foszempont ebben az arkategoriaban, ha 250G-s HDD mellett lett tokmind1 AMD vagy Intel CPU-s es meg a kekfog is benne van, akkor azt vettem volna. 160G-sben lett volna par ezerrel tobbert Core Duo-s -szinten Asus-, persze akkor meg nem tudtam, hogy ebben sincs,....aztan lehet abban sem lenne, mert ahhoz is ugyanugy irja a forgalmazo meg a nagyker is a honlapon. Nekem meg +20k-t az nem ert meg, hogy tuti benne legyen a kekfog is, meg a HDD is nagy legyen. Utobbi joval tobbszor hasznalom
Az elso toltesre meg a XP update-k letoltogetese vege fele toltott fel,1:57perc volt amit akkor irt, nemtom mennyire szamit melegebbnek, hugomnak egy Fu-Si Amilo Pi2510 van (Core Duo asszem 1.6GHz, 2G RAM, 250G, intel 950, X3100), de az is kb ennyire meleg. A hutoventit en alig hallom, nemtom mikor kapcsol ki meg be, ebben lehet megy mindig. Az XP konfig remecceru, azert is, mert van hozza kulon XP es Vista driver DVD is. Be kell tenni az oprendszernek megfelelo lemezt, aztan az felrak minden drivert, utana restrat es voila, ennyi. Altalaban quiet office modban nyomatom, akkor 800MHz-n teker, web-re az is boven eleg, mondtam is az eladonak, ha lenne kisebb orajeluben nekem az is jo lenne, hiszen ugysem fogom 1.9GHz-n jaratni, normalis 3D-hez ez a VGA ugyis gyik. A webcam fain kepet ad jo fenyben, eleg gyorsnak is tunik, jobb kepet ad, mint a desktop gepem ~1eves Logitech egysege, igaz az csak 0.3Mp-s darab. At is fordithato, nem csak felem tud nezni, hanem azt is tudja mutatni, amit en lathatok
Igazabol en nem sokat hasznalom a kekfogat, csak azert csak jobb lett volna ha benne van, mind1, jo ez igy is, igy legalabb hugomnak oda tudom adni, ha kene neki vmiert.
Az USB-s optikai eger ami jar hozza fain. A taska hat a celnak megfelel, de aki sokat hurcolja az azert vmit vegyen helyette szerintem (en a Logitech hatitatyojat neztem ki hozza.)
A 4 USB-bol 3 a bal oldalt van 1 pedig hatul, jobb oldalt csak a DVD van. Jar hozza meg par CD, Nero DVD, vmi NAV2007 stb (hugomehoz ijeneket nem adtak)
hobizoli
-
szabax
csendes tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Hali, most tervezem énis egy ilyen gép beszerzését és egy két tapasztalatot ha tudnál megoszthatnál gondolok olyanra hogy az akksi mennyit bír mennyire melegszik a gép (eddig ahány embertől véleményt kértem mindenki azt mondta hogy jobban melegszik mint egy inteles gép) milyen hangja van a ventinek mennyit kapcsol ki be és hogy könnyem sikerült e konfigolni az xp-t, meg ha használod akkor a P4G-t. örömmel hallom hogy a SATA-van nem kell szívni de a blútúsz sajnálatos hogy nincs benne.. :S
válaszodat előreis köszönöm -
hobizoli
nagyúr
Par napja beszervaltam egy Asus F5N-AP158-t, (X2 1.9GHz, 2G RAM, 250G HDD, GF7000m. 1.3Mp webcam, ...).
nVidia chipset, ugyhogy nem kell copni a SATA-val, mert azt nativ latja az alap XP CD is. Eddig jo, szep, bar kekfog nemvan benne a hirdetessel ellentetben (csak opcios), ugyhogy utobb kaptam hozza egy kulso kekfog modult.
hobizoli
-
Sziasztok.
Asus laptopomba belecsöppent az üdítő és azóta a balra nyíl billenytű nem működik.
Sajnos a noti már nem garanciás. Próbáljam meg a hibát házilag orvorsolni vagy vigyem szervízbe? Székesfehérváron tudtok-e ajánlani vmi jo szervizt?Köszi
-
Skyer
senior tag
válasz
Devid_81
üzenetére
Sztem ne add alább és ne hagyd hogy a szervíz megalázzon!Sztem nyugodtan vidd be akármi bajod van vele kötelességük kijavítani.Anno nekem az FSC szervizesek reklamáltak hogy nem kompantibilis ramokat nyomatok és ezé gubancoskodik de leintettem őket.Az hogy mekkora memot futtatsz sztem ez teljesen magánügy,a szerviznek ehhez semmi köze.Ők javítsanak ne kritizáljanak

-
DjKoxi
senior tag
Már én is tisztítottam Clean-nel de semmi foltosodást nem tapasztaltam. Mostanában ( nem nevetni ) a lidl-ben kapható mikroszálas kendővel szoktam letörölni csak úgy natur. Eddig ez a legjobb. Kipróbáltam már a speciális kendőt is de szerintem sokkal foltosabb lett mint az ablaktisztítóval.
-
kkk99
csendes tag
Halottam, hogy az ablaktisztítók lemarhatnak vmi réteget a kijelzőröl, de gondolom az nem így nyilvánul meg.
-
kkk99
csendes tag
x51R-ap146. Nagyon nehéz leírni, hogy milyen is a jelenség. Szóval mintha ilyen hullámcsíkok lennének, szabályosan keresztbe az egész kijelző felületén. Főleg akkor látszik, ha a háttérben vmi fényesebb dologról tükröződik vissza. (colorshine kijelző, szóval alapból nagy a tükröződése.)
-
-
kkk99
csendes tag
Helosztok. Van egy furcsa észrevételem. Ha oldalról nézem a noti kijelzőjét, akkor olyan mintha barázdás lenne, vagy mintha ilyen hullámok lennének a rétegen.Kicsit nehéz jobban leírni. És ez mintha nem a külső rétegen lenne, hanem alatta, az egész kijelző ilyen, nem csak szakaszok.(nem maszat az biztos
) De csak oldalról látszik ilyen barázdásnak, egyébként semmi probléma a kijelzővel. Ez normális noti kijelzőknél, vagy az lehet az oka, hogy ablaktörlővel töröltem le (amit sajnos utólag tudtam, hogy nem szabad, de csak 1 alkalommal töröltem át), és ilyen nyomot hagyott? Sajnos, hogy eleinte ilyen volt e arra nem emlékszek, mostanában tünt fel. -
Pettyem
csendes tag
Sziasztok!
Vennék egy ASUS X50V-AP087A gépet
http://www.notebook.hu/notebook/asus/a9rp/asusx50v-ap087a
Ha valaki ismeri ezt a típust és megtenné hogy írna róla véleményt nagyon megköszönném!
-
Devid_81
félisten
Ma neki futottam és szétkaptam, vagyis kaptam volna, ennyi csavart egy notebookba

Érdemes ezzel tökölnöm, vagy inkább hagyjam és örüljek , hogy megy?
Elküldjem garba?De a gyári 1x1gb rammal nagyon halkan csinálja, szinte nem is lehet hallani.
Próba kedvéért feltoltam ma az Orthost, huhh hálát adok a notebookok istenének, hogy más ennyire nem dolgoztatja meg a gépet, ha így ciripelne már biztos kinn lenne esténként a tücskök között....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Imy
veterán
Tiszta jo, tegnap amikor megrendeltem, még szerepelt az árlistába, ma meg küldik a levelet, hogy elfogyott, de elfelejtették kivenni.
Felajánlottak egy ugyanilyen paraméterekkel rendelkezö (vagyis ugyanaz, csak Vista nélkülit!) gépet, hogy olcsobban odaadják....Ha az kellene amit kinéztem, akkor 10 nap, meg 7e-el több, és se egér, se táska....Most csak én érzem, hogy ez nem korrekt?
Asszem akkor megveszem hugomnak [EZT] mert ennél jobb választás már nincs.

-
hegyicapa
csendes tag
válasz
üzenetére
Rosszul emlékeztem, csak 130 GB-t ír ki.
Driver vinyóhoz???? Nah, ilyenről se hallottam még
Szerintem amúgy nem azzal lehet a baj, hogy az xp nem tudja normálisan lekezelni, hiszen bootoláskor, mielőtt raktam fel az xp-t, akkor is 130 gb-t írt csak ki...
Amúgy tegnap már futár visszavitte az üzletbe, elvileg ma nézik át a notit, majd meglátjuk ők mit találnak
Azért köszi a segítséget;) -
ML320
senior tag
Kensington Saddlebag
Nálam a táska felesleges volt, mert van/volt/leszDe inkább hagyjuk ezt a táska vitát. Ha benne van a csomagban, az előny, ha meg nem, akkor ezért occsó. Ha pediglen már van noti tatyó, akkor van egy tartalékba, vagy odaadjuk/eladjuk a felvágni vágyó unokatesónak.

-
ML320
senior tag
válasz
üzenetére
És arra figyelj, hogy az asus notikhoz NEM opcionális a táska és egér, hanem ALAP felszerelés.
Khm... Ajándék! És nem minden típushoz!!! Ha valahol nem térnek ki arra, hogy jár hozzá, akkor mért követelhetné bárki is?!?
Egész pontosan: Az X51RL-AP030A-hoz NEM jár táska és egér. Ezért ajánlották fel hozzá az adott oldalon a Targus táskát, meg a valamilyen egeret.
-
törölt tag
Hát szerintem Intel-l jobban jársz (én is jobban bízok benne). Az 1.6-os Core Duo-n el fog "döcögni"
a Vista. Igazából ram kell neki, tapasztalataim szerint... már pedig ebben 2GB van és az nem rossz!
De az, hogy van-e a géphez Op.rendszer az ne motiváljon, azt lehet rátenni később is (és tuti fogsz is). És arra figyelj, hogy az asus notikhoz NEM opcionális a táska és egér, hanem ALAP felszerelés.üdv.: apez!
Jó vásárlást!
-
Imy
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
Tudom, amit belinkeltem az van, nem gogyott el, hanem amit elötte néztem ki...
Igazábol [ez] volt amit elösször kinéztem, de igaz itt sem sokkal drágább mint az edigitalnál, vagyis ugyanott vagyok, mert itt adnak hozáegy táskát, és egy optikai egeret.
Asszem ez lessz, nem a Turion-os gég, az intelben mégis jabban megbizok...S ehez legalább van vista is.

Amugy 1.6-os gépen mennyire megy el a Vista? Nem ám csak cammog, mert akkor az nem jo.

-
zsoca929
aktív tag
Hali!
Kérdésem a következő lenne:
Intel 915PM chipsetes notiba amiben gyárilag 533mhz Dothan (Pentium M735)magos proci van,bele lehet tenni egy Core Solo T1350-et(Yonah,533fsb)???
Ez is 533-as ésddr2-es ramokat fogad.... ezért gondoltam,h meglehet oldani??!!!
Remélem tudtok segiteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köszi srácok! 1-1 ! Akkor most megint ott vagyok, ahol akkor voltam, mikor ide írtam! Kutakodok még egy kicsit, mert nekem is viszolygásom van a sis chipsettől, de persze nem találok ilyen konfigot más chipsettel (ebben az árban)! 

az akksiban van a vezérlés (ami egyben védelem is), ha szétszeded az akksi burkolatát, a gari ugrik, és gondolom a túlfeszelés, vagy az extrém kisütés sem kivitelezhető nyom nélkül...
Mégsem happy-end... megint 40% az elhasználódottság.
Mert, ha ez igaz akkor én is őket, hívom. A szám, az a "nemzetközis" papíron szereplő telszám. amin a szervizek vannak felsorolva?
. A noti 10 hónapos. Gariban ezzel lehet valamit kezdeni? (az akksi mindig a gépben van, 95%-ban töltőn)
Azt a játékot pl tök jól viszi..Viszont menet közbe ki is fagyott 

) vagy házilag orvosolhato.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx