Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkk99
csendes tag
Amugy x51RL típusú notikban hány darab memória foglalat van? Vagy ezt hol lehet megnézni?
-
kkk99
csendes tag
Helosztok. Van egy asus x51RL típusú noti 1gb ram-al. Szeretnék még rakni bele 1gb-ot. Tudnátok mutatni konkrét típus, hogy milyen lenne jó bele?
Jelenleg egy 1gb os modul van benne konkrétan ilyen: DIMM1: Nanya NT1GT64U8HB0BN-3C
[link] -
kkk99
csendes tag
HElosztok. Konkrét szériákhoz meddig lehet uj akksit kapni, meddig gyártanak hozzá akksikat? Nekem x51rl-van. Tegyük fel még 4-5 év múlva is meg lesz, akksi-t akkor is lehet kapi majd hozzá?
-
kkk99
csendes tag
Hello. Nekem már kiderült mi a gond. A forrasztás rossz, és ahelyett, hogy működne a mikrofon, az fm rádiókat fogja be, de az összeset egyszerre, és csak nagy csörgés, zene, meg sistergés hallatszik. A megoldás az volt, hogy a receive volume(angol win) hangerejét levettem teljesen, és így már nem zavar be.
-
kkk99
csendes tag
Helosztok. Légyszi segítsetek. Van egy x51rl szériás notebookom, xp-vel. A mikrofon-t sehogy se tudom használni. Már megvétel óta, csak eddig nem zavart, viszont mostmár kéne a mikrofon. A helyzet, hogy a audio(realtek) driver fent van, a mikrofon hangereje is be van állítva, a hangszórókba hallatszik is az alap sistergés(Füleses mikrofonról van szó), de amikor beleszólok semmi. Az érdekesség, hogy ha egy picit is elkezdem mozgatni a jack dugót, akkor elkezd recsegni, meg furcsa zajok hallatszódnak egy pár mp-ig, és a mikrofon tesztben az a jelző csík beszineződik, mintha beszéltek volna bele, de csak akkor ha mozgatom a jack dugót. A mikrofon erősítéssel, meg zajcsökkentés állításával próbáltam játszadozni, de ugyanaz. (Egyébként volt vistám is, és ott is ugyanez volt a helyzet, több fülessel is próbáltam, szóval annak a hibája se lehet)
-
kkk99
csendes tag
Helosztok. Van egy Asus X51RL-AP146 notim.Vista van rajta. Egyetlen bajom van, mépgpedig, hogy a mikrofont egyátalán nemtudom működésre bírni. Fönt van minden driver, és hiába dugok be akármilyen mikrofont (füleses-t elsősorban) meg se nyikkan. A beállításokban próbáltam állítani a mikrofonnál, de semmi. Van az a mikrofon teszt, ahol minél hangosabbban beszélsz annál magasabbra megy fel a színes csík. Az nem megy sehova, nem érzékeli, hogy beszélek, viszont ha elkezdem mozgatni a mikrofon dugóját, akkor fölugrik max-ra, mintha teljes erőböl ordíbálnák bele. Vmi ötlet?
-
kkk99
csendes tag
Halottam, hogy az ablaktisztítók lemarhatnak vmi réteget a kijelzőröl, de gondolom az nem így nyilvánul meg.
-
kkk99
csendes tag
x51R-ap146. Nagyon nehéz leírni, hogy milyen is a jelenség. Szóval mintha ilyen hullámcsíkok lennének, szabályosan keresztbe az egész kijelző felületén. Főleg akkor látszik, ha a háttérben vmi fényesebb dologról tükröződik vissza. (colorshine kijelző, szóval alapból nagy a tükröződése.)
-
kkk99
csendes tag
Helosztok. Van egy furcsa észrevételem. Ha oldalról nézem a noti kijelzőjét, akkor olyan mintha barázdás lenne, vagy mintha ilyen hullámok lennének a rétegen.Kicsit nehéz jobban leírni. És ez mintha nem a külső rétegen lenne, hanem alatta, az egész kijelző ilyen, nem csak szakaszok.(nem maszat az biztos
) De csak oldalról látszik ilyen barázdásnak, egyébként semmi probléma a kijelzővel. Ez normális noti kijelzőknél, vagy az lehet az oka, hogy ablaktörlővel töröltem le (amit sajnos utólag tudtam, hogy nem szabad, de csak 1 alkalommal töröltem át), és ilyen nyomot hagyott? Sajnos, hogy eleinte ilyen volt e arra nem emlékszek, mostanában tünt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest