- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejszi
senior tag
Nekem anno kétszer cserélték ki az abit alaplapom, először 2 majd utána 3 napig bírta. utána beidegesedtem és mondtam h nem kell a sz@ros abitotok adjatok egy asus p4p800e deluxe lapot... és adtak... azzal semmi gondom nem volt utána 2-2,5 év használat után adtam el.
Lehet hogy a táp "kényszerítette" hibára a hdd, h bad sectorokat kreált neked?
-
törölt tag
Azt Garancia futárnak hívják (legalábbis felénk), de nem tudtam, hogy az ASUS-nak is van!
Mert, ha ez igaz akkor én is őket, hívom. A szám, az a "nemzetközis" papíron szereplő telszám. amin a szervizek vannak felsorolva?
És amúgy érdekesség képen az Acer gépeket Csehországba viszik ki, Bruno-ba. -
Tonyk
veterán
Értem én ezt is, de hogy egy szakszerviz nem arra nem tud választ adni, hogy mekkora a max proci ami belepakolható, és ha az akksi ilyet produkál, akkor az garis hiba-e , akkor forduljanak fel...
Na mindegy. végül is úgy néz ki happy-end a vége, mert 3 töltés után visszaesett 19%-ra az elhasználódottság. Üzemidő is megnőtt. Passz hogy ez mi volt.
-
a dx9-et nem frissíti a dx10 mivel mondhatni párhuzamosan futnak egymás mellett, ahogy mondani szokták; nincs átjárás közöttük. adott játék/alkalmazás ameilyket igényli, azt fogja használni. hogy a noti (vga) esetében a dx bekavarna? hát sok dologba van beleszólása az biztos, de hogy ennyire...
-
-
Awalon
csendes tag
Helló!
Csak kötekedésképp: szerintem a 12 col nem azért nem jó PS-hez mert te grafikus vagyBár valami elvetemült biztos ezt az összefüggést is le tudná vezetni...
Én egy 19"-os monitoron nyomom otthon a PS-t ha komolyabb grafikai dolgon töröm a fejem, ami tegyük hozzá a pasim gamer erőművéhez van kötve
A 12-es gépecske nekem tényleg cipelni kell, 90%-ban nem ps-hez... és bár az A7K jó gép, megnézted milyen nehéz? 4kg... Most egy business hp-m van, ami öregecske már, de megbízhatóan fut, viszont a 3,5 kilos súlya alatt leszakad a karom. Ezt össze se lehet hasonlítani az U5 másfél kilócskájával.
Subnotik között pedig szerintem kifejezetten baráti az ára, láttad te már mennyibe vannak a rendes subok? (ezalatt azt értem hogy nem az asus eee...)
De köszi a véleményt -
tritone
csendes tag
Ha az ASCII-kódot beviszed, akkor elővarázsolható a "&" jel. (alt+38)
-
Kicsirics77
veterán
-
Kovács84
aktív tag
Azt kell csinálni, hogy megnézed, hogy az Asus melyik notijába szerelte még az adott alkatrészeket (hang, webcam, video stb) és megkeresed az Asus oldalán azokat a notikat és ha kell egyenként töltöd le a drivereket, kicsit lassú megoldás de biztos. Olyan nincs, hogy csak Vista támogatott, annyi az egész, hogy próbálják tolni a Microsoft szekerét, ami ugye a cégeknek is jó, mert egy teljesítményzabáló oprendszerről van szó.
-
-
tritone
csendes tag
Nálam felment az XP probléma nélkül, de az alaplapi chipkészlet driverét sehol nem sikerült megtalálni. Sajnos a hivatkozott francia oldal sem hozza. Az ASUS pedig úgy hirdeti a hivatalos németnyelvű honlapján, hogy XP-vel szállítják a gépet, driver meg sehol. A Vista install után egy dolog rögtön feltűnt, hogy a gép kevésbé melegedik, míg a csonka XP-vel teljesen átmelegítette az asztal üveglapját.
imibogyo: Most kaptam kölcsön egy barátomtól a COD2-t, mert nem volt meg.
Ha kipróbáltam, megosztom a tapasztalatokat, bár nem vagyok egy született gamer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged