- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
hobizoli #17651 üzenetére
szerintem ez hujeseg, nem NiCD akkuk vannak ezekben, ez a le kell meriteni aztan ujratolteni egy akkori idoszakbol rossz mar-mar beidegzodes
Nem azt írtam, hogy feltétlen le kell meríteni, hanem hogy néha le kell, azaz dolgoztatni kell. Az meg kifejezetten káros rá nézve, ha pl. valami energiazabáló dolgot futtatsz, pl. játszol közben, mert ilyenkor ugyanúgy aksiról kajál a rendszer, csak persze az elektronika tölti is közben.
Sok ismerősnek fingott már így ki, hogy állandóan töltőn lógatta, valószínűleg elektronika válogatja, hogy behelyezett akkunál töltés közben mennyire terhelődnek a cellák. -
Impressa
őstag
válasz
hobizoli #17144 üzenetére
Ez gépfüggő is, hogy látszódik-e vagy nem az eszközkezelőben. Jól látod, hogy nem látod.
Én ezen az oldalon is rákerestem, de én sem találtam külön "menü-t" a driver-nek.
Esetleg bios-ban nézd meg nincs-e letiltva, mert lehet külön engedélyezni is ( F2 ) hátha így meg fog jelenni az eszközkezelőben. Ha ez sem segít, akkor valamelyik Eee PC camera driver-ét felteszed próbaképpen, hátha segít.
-
szabax
csendes tag
válasz
hobizoli #5733 üzenetére
hali újra kérdeznék... Még mindig csak szemezőviszonyban vagyok a dolgokkal (sajnos) de hátha azóta már gyűlt egy kis tapasztalat a géppel kapcsolatban bennetek (F5N) szóval ha valami negatívum esetleg pozitívum előjött ezalatt a kemény egy hét alatt azt szívesen fogadnám! Előreis köszi
-
szabax
csendes tag
válasz
hobizoli #5731 üzenetére
Hali, most tervezem énis egy ilyen gép beszerzését és egy két tapasztalatot ha tudnál megoszthatnál gondolok olyanra hogy az akksi mennyit bír mennyire melegszik a gép (eddig ahány embertől véleményt kértem mindenki azt mondta hogy jobban melegszik mint egy inteles gép) milyen hangja van a ventinek mennyit kapcsol ki be és hogy könnyem sikerült e konfigolni az xp-t, meg ha használod akkor a P4G-t. örömmel hallom hogy a SATA-van nem kell szívni de a blútúsz sajnálatos hogy nincs benne.. :S
válaszodat előreis köszönöm -
Imy
veterán
válasz
hobizoli #5701 üzenetére
Tudom, amit belinkeltem az van, nem gogyott el, hanem amit elötte néztem ki...
Igazábol [ez] volt amit elösször kinéztem, de igaz itt sem sokkal drágább mint az edigitalnál, vagyis ugyanott vagyok, mert itt adnak hozáegy táskát, és egy optikai egeret.
Asszem ez lessz, nem a Turion-os gég, az intelben mégis jabban megbizok...S ehez legalább van vista is.
Amugy 1.6-os gépen mennyire megy el a Vista? Nem ám csak cammog, mert akkor az nem jo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest