Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
PAtr0n #17644 üzenetére
szerintem ez hujeseg, nem NiCD akkuk vannak ezekben, ez a le kell meriteni aztan ujratolteni egy akkori idoszakbol rossz mar-mar beidegzodes
annak idejen azoknak rogyott be elobb a mobil telojaban is az akku, akik allandoan szarig lemeritettek, es nem toltottek fel ha volt keznel tolto, mondvan jojaz meg, majd ha jobban lemerul, meg biiiirgyjajaz, es tenyleg csak akkor dugtak fel a toltore, amikor mar nyekegett erte a mobil vagy mar ki is kapcsolt
amikor meg hirtelen telefonalniuk kellett amiert, akkor meg ott szentsegeltek, hogy jajezeszarmarmegintlemerult, vagy eppen felhivtak fontos is lett volna, de lemerult a beszelgetes kozbenismi Asus Eee-je is detto ez a tema, jo az meg 18%-n, aztan el kene kuldeni egy email-t vagy ranezni vmire es jaajjj pont vege lett az akkunak mielott megcsinalta volna
de a kocsiban ott az inverter, vezetes kozben ugysem hasznalja, es addig vissza tolthetne valamennyire, hogy amikor kiszall es kene, akkor talan legyen benne eleg loero
---
tesomnak meg nekem is a notebook 98%-ban az asztalon volt AC-n, az akkuja vmennyit biztos gyengult persze, de cserelve 5 ev alatt sem volt, a gep maga doglott be alatta, sot tesom notebook-ja februarban lesz 6(!) eves, es meg a gyari akku van benne
de azert ne legyen ketseged afelol, hogy ha 5 illetve 6 evig a fiokban van az akku es max csak unnepnapokon veszem csak elo, meg mutatom meg a notebook-nak, hogy hat igen, hozzad elvileg van am egy ilyen tartozek is, az akkor sem lenne mar ugyanolyan tuti jo, mint ami ujan volta masik Dell notebook, amit a kocsiban hasznalok tunnerolni meg logolni, az sokkal tobbet megy az akksijarol is, abban mar hikomatabb az akku, es az van, amikor hetekig nincs hasznalva, ugy lemerul az allasban is, hogy be sem lehet kapcsolni
es vmitol megis lefexik benne az akku, mert annyit mar nem bir mint amikor hozzam kerult, viszoem is maggamal a toltojet meg az invertert is -
hobizoli
nagyúr
ez a CPU mennyire jo/szar?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Impressa #17141 üzenetére
nincs sarga felkialtojeles ismeretlen eszkoz a Eszkozkezelo-ben
nekem eloszor fel sem tunt a hianya, de akie a gep az mutatta, hogy de a kamera vmiert nem megy
ekkor megneztem ujra, de azert nem tettem fel annak driver-t, mert eleve nincs is ott a listaban
[link]...vagy en nemtom itt melyik lenne az
-
hobizoli
nagyúr
F1F1F1
adott egy Asus EEE S101H netbook
van benne egy kamera, de a gyarto honlapjan en nem talalom ehhez a drivert (WinXP32bit)
minden mas ott van de ez nincsmilyen kamera van benne?
mert akkor letoltom mashonnan pl direkt a gyartotol...vagy ha vki tud ra forrast, akkor plz F1 -
hobizoli
nagyúr
Tudom, enyemre is irtak, de nincs benne. A nagyker elqrta a rendelest, a kiskerek meg a nagykertol kopizzak az inputot. Utobb megnezve a kartondobozon kivul levo matrican sincs feltuntetve a wlan mellett a BT, meg a touchpad-tol balra van egy matrica ott is a wireless felirat alatt csak annyi szerepel, hogy 802.11b/g, a BT nincs ott sem.
Hidd el, ha keri, hogy akkor most dugd be a kekfog modult akkor biztos nincs benne, nekem is ezt irta, leszedtem hozza egy meglegujabb drivert is, mint ami a driver DVD-n van, de nem talalta meg az semKi es bekapcsolni a hardveres kapcsoloval vagy Fn+F2 gombokkal csaka Wlan-l egyutt lehet, kulon nem.
hobizoli
-
hobizoli
nagyúr
Sok modellben csak opcios am a kekfog, ijen arkatgoriaban (<140kHUF), ebbe is meg a nagyker oldalan is ugy irjak, hogy van, csak az Asus oldalan van opcioskent feltuntetve, ugyhogy suru sajnalkozasok kozepette felajanlottak, hogy vagy visszvesszik es akkor vehetek vmi mast, vagy adnak egy USB-s modult. Mivel ez a modell pont akcios aron megy es az akcio nem viheto at mas nem akcios, de egyben mar tutira kekfogas modellre, maradt a 2. variacio. Nekem a nagy HDD kapacitas volt inkabb foszempont ebben az arkategoriaban, ha 250G-s HDD mellett lett tokmind1 AMD vagy Intel CPU-s es meg a kekfog is benne van, akkor azt vettem volna. 160G-sben lett volna par ezerrel tobbert Core Duo-s -szinten Asus-, persze akkor meg nem tudtam, hogy ebben sincs,....aztan lehet abban sem lenne, mert ahhoz is ugyanugy irja a forgalmazo meg a nagyker is a honlapon. Nekem meg +20k-t az nem ert meg, hogy tuti benne legyen a kekfog is, meg a HDD is nagy legyen. Utobbi joval tobbszor hasznalom
Az elso toltesre meg a XP update-k letoltogetese vege fele toltott fel,1:57perc volt amit akkor irt, nemtom mennyire szamit melegebbnek, hugomnak egy Fu-Si Amilo Pi2510 van (Core Duo asszem 1.6GHz, 2G RAM, 250G, intel 950, X3100), de az is kb ennyire meleg. A hutoventit en alig hallom, nemtom mikor kapcsol ki meg be, ebben lehet megy mindig. Az XP konfig remecceru, azert is, mert van hozza kulon XP es Vista driver DVD is. Be kell tenni az oprendszernek megfelelo lemezt, aztan az felrak minden drivert, utana restrat es voila, ennyi. Altalaban quiet office modban nyomatom, akkor 800MHz-n teker, web-re az is boven eleg, mondtam is az eladonak, ha lenne kisebb orajeluben nekem az is jo lenne, hiszen ugysem fogom 1.9GHz-n jaratni, normalis 3D-hez ez a VGA ugyis gyik. A webcam fain kepet ad jo fenyben, eleg gyorsnak is tunik, jobb kepet ad, mint a desktop gepem ~1eves Logitech egysege, igaz az csak 0.3Mp-s darab. At is fordithato, nem csak felem tud nezni, hanem azt is tudja mutatni, amit en lathatok
Igazabol en nem sokat hasznalom a kekfogat, csak azert csak jobb lett volna ha benne van, mind1, jo ez igy is, igy legalabb hugomnak oda tudom adni, ha kene neki vmiert.
Az USB-s optikai eger ami jar hozza fain. A taska hat a celnak megfelel, de aki sokat hurcolja az azert vmit vegyen helyette szerintem (en a Logitech hatitatyojat neztem ki hozza.)
A 4 USB-bol 3 a bal oldalt van 1 pedig hatul, jobb oldalt csak a DVD van. Jar hozza meg par CD, Nero DVD, vmi NAV2007 stb (hugomehoz ijeneket nem adtak)
hobizoli
-
hobizoli
nagyúr
Par napja beszervaltam egy Asus F5N-AP158-t, (X2 1.9GHz, 2G RAM, 250G HDD, GF7000m. 1.3Mp webcam, ...).
nVidia chipset, ugyhogy nem kell copni a SATA-val, mert azt nativ latja az alap XP CD is. Eddig jo, szep, bar kekfog nemvan benne a hirdetessel ellentetben (csak opcios), ugyhogy utobb kaptam hozza egy kulso kekfog modult.hobizoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest