Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
runner 125
üzenetére
garanciális javítás keretében, természetesen nem terhel téged semmi!
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Válaszolok, magamnak.
Ismét a power gear zavart be ott kellett mindent never-re állitanom.
Azonban az a problémám még mindig nem oldódott meg, hogy állandóan Max fényerőre teszi a kijelzőmet :S Ezt a power gearben, csak néhány mode-ban lehet állitani.
Leszedjem ezt a power gear ? meg a hotkeyes hülyeséget is ? Esetleg van erre jobb progi ?
Üdv
-
PredatorNo1
aktív tag
Hali
Azt csinálja a laptopom, hogy fél órára magára hagyom és hibernál :S
Az energiagazdálkodásnál ki van kapcsolva "Soha" a hibernálás
Önálló életre kelt vagy mi ?
Van valami ötlet?!
köszi Üdv

-
válasz
PredatorNo1
üzenetére
igen!
-
-
Tonyk
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Pickup gari (GLS viszi-hozza): Pozsony
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Valaki feltud világosítani h az itthon vásárolt 2év garis Asus notikat hol szervizelik?
Köszi
Üdv.M -
Paarthurnax
senior tag
Van egy W5F notim, de a HDD kezd kicsi lenni. Még régebben azt válaszolta a hivatalos support, hogy 120GB a max amit bele lehet tenni, de egy fórumon valaki azt írta, hogy 250 is megy benne simán. Valaki próbált már az előírtnál nagyobb vinyót bele rakni a notijába?
Azért kérdezem, mert annó a hivatalos support a RAM méretét is alá becsülte és azt mondták, hogy nem tudok 2GB-os modult berakni az 512 mellé és csak 1,5-re bővíthető a memória. (Persze működött és a mai napig benne van, bár a Win csak 2,1-et lát a 2,5 helyett.)
-
CruiseR
csendes tag
Sziasztok a közeljövőben szeretnék lapot venni, ezt a típust néztem ki: Asus X52SG AP176
mi a véleményetek róla? főleg sulis dolgokra használnám, mellette tervezés Cad-ben meg hasonlók.köszi
-
pzs0315
csendes tag
Sziasztok!
Erről a vasról mi a véleményetek:
ASUS 5AVN-FP112C
Ha valaki hozzá tud szólni akkor tegye.Köszike
-
stmondeo
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem hozzátok. Van nekem egy asus F3tc notim. Az egyik gondom az hogy mintha sercegne benne valami és 100% hogy nem merevlemez. Én egy tranzisztorra gyanakszom mert az szokott ilyen hangot kiadni. Tehát valami nem 100-as a gépben, jövőhéten megy is szervizbe..
Tehát akkor a kérdésem az lenne hogy a hdd-m nagyon melegszik az utóbbi két napban.. És szerintem nem a meleg időtől van, mert néha egy restart után újra helyre áll a hőmérséklete( 41-44 között) De most meg 47-49 fok között mozog... semmi sem pörgeti pedig egyszerűen nem tudom mitől van... Lehet összefüggésben van a tranzisztorral? köszönöm hogyha valaki még a szerviz előtt tudna mondani valamit -
herrLeon
tag
Szóval azt mondjátok hogy ez: [link] nem éri meg az árát?

-
F1r3b1rd
tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Hiába tűnik csábítónak hogy erős cpu+vga van a gépben, szerintem nem éri meg, ez a sis chipset szépen visszafogja az egész gép teljesítményét, alig lesz erősebb mint a legalapabb felszereltségű celeronos noti.
Memóriaválogatása is egészen elképesztő: találkoztam már olyan esettel h 2 teljesen egyforma, ugyanattól a gyártótól származó ramból az egyikkel szépen ment, a másikat fel sem ismerte !
Mondok még egy érdekes példát a sok közül, igaz, ez nem noti hanem pc alaplap: az usb2-t az istennek sem lehet beüzemelni, usb billentyűzet, webcamera ilyesmi megy, de egy pendrive-ot v külső hdd-t már nem "lát"(teljesen mindegy h milyen oprendszer v usb driver volt eddig rajta, pedig elhiheted h win2000től vista sp1-ig mindent próbáltam).
Szerintem nem éri meg a kínlódást kockáztatni, inkább legyen egy kicsit drágább vagy gyengébb, de kevesebb is lesz az idegeskedés.
Ez az egyéni véleményem, bár ha azt nézzük sokan hasonlóan vélekednek, és sajnos ez nem az egy bolond 100at csinál elv miatt
-
válasz
PredatorNo1
üzenetére
a lomhasága mellett, ha cserélni/bővíteni szeretnél memóriát, akkor válogat a különböző gyártmányú/típusú memóriák között, továbbá nem képes dual channel módban kezelni két modult.
-
herrLeon
tag
Sziasztok.Ezt a gépet ki ismeri? Asus Notebook X73SL-TY030C Vélemények róla?
-
Dani182
csendes tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Köszönöm az információt!
Ha így futnak a játékok mint írtad, nekem az pont meg is felel.
Ilyen 2-3 éves játékoknál nem nagyon akarok rajta újabb dolgokat futtatni.(Azthiszem holnap meg is rendelem.
) -
Dani182
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok, és az alábbi modellt szemeltem ki.
[link]Szeretném ha mondanátok róla véleményt/tapasztalatot, vagy ha tudtok mást hasonló árkategóriában (max. 160e), akkor azt is megköszönném.
Ilyen kérdések érdekelnének: Megbízhatóság, zaj, esetleg játékteljesítmény, de erre csak ritkán kerülne sor, és nem a legújabb csodákra gondolok. Valamint érdekelne, hogy a 15,4"-es kijelzőhöz nem sok-e a 1440*900-as felbontás.Köszöntem.
-
nor29
csendes tag
Hali!
Van egy A6Rp (AP002) -m. Átlapoztam ebben a témában az A6Rp-s részeket. A kérdés: tett már valaki ilyen notiba egy darab 2 gigás memóriát? Mert most 1+0,5 van benne, de le akarom cserélni és érdekelnének a tapasztalatok.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
nor -
Atya
tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Mint mondtam, szerintem nem a hutessel van baj, hanem az egesz laptop+melegedo alkatresz konstrukcioval. Persze erre meg radob a rossz topologia. Pl az F5Z teszt cikkeben levo MSI gep is jobban melegedett annak ellenere, hogy 2"-al nagyobb hely volt esszeruen osszerakni a hutest.
Nekem ez a melegedes dolog kulcskerdes. Kozvetlen kornyezetemben ket gep fozte meg magat. Talan into jel, hogy azok is MSI-k voltak
Amugy ez a csereljuk ki, mert melegszik, eleg rossz koncepcio jobb kari beszerzesere. Tuti hogy gyengebbet fognak ajanlani, innetol pedig mar csak a szervizesek joindulatan mulik a dolog
Ha zavarja a melegedes, vegyen ala "Cooling padet", azzal valoszinuleg nem fog.Tisztelet!
-
Atya
tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Szereny velemenyem szerint minel izmosabb kartyat raksz bele, annal melegebb lesz. Ez nem asztali gep, nincs hely olyan hutesnek

Ha nagyon nem birod, hogy melegszik, akkor vegyel ala noti hutot, azok eleg jo hatasfokkal mennek. ( legalabbis amirol en hallottam, 90-100 fokrol siman hutott 40-50 kornyekere )
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Majd szólj, hogy sikerült-e, mert érdekelne.
Üdv
-
maximilian4
addikt
Hát a teához kell még 5-6fok
Megpróbálok ráfizetni valami ati kártyára 
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Akkor is próbáld meg, mond hogy neked nem tetszik, hogy teát lehet rajta főzni
És ráfizetsz csak csere, amúgy Ati HD 37xx azok már elég jók
Üdv -
maximilian4
addikt
Szóval lehet bele más videokarit rakni?
Amúgy beszéltem haverommal aki gépekkel foglalkozik és azt mondta hogy 110fokig nincs baj.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Akkor ha garis vidd vissza, és mond hogy ráfizetsz tegyenek bele kérésedre mást. 90°C semmiképp sem jó.
Üdv -
maximilian4
addikt
Sziasztok
Segítséget kérek
. Asus g1s notimban tudok cserélni videokarit?(most egy 8600m gt van benne és ennél erösebbet akarnék) És ha lehet akkor milyet
? És az normális hogy játék közben 90-94
fokos a gpu? 
-
Atya
tag
Vegigbongesztem regebben.
Ezen kivul meg F5Z manual is van
Meg Express gate manual is.
A problema az, hogy elvileg az express gate egy alalplapra integralt szoftver. Ezert van pl messeze kevesebb boot ideje, mint a Dell Media Directnek. Tehat az, hogy letoltheto, az nem sokat jelent. ( csendben jegyzem meg, hogy elvileg valtoztattak valamit a rendszeren, es 5mp-rol 8mp-re nott a boot ido. Ketlem, hogy kitettek volna vinyora, de barmi elkepzelheto
) -
Atya
tag
O, koszonom szepen! Ha biztosra megnezed ezt az express gate-et, akkor nagyon halas leszek.
Kicsit off:
Mar eleg reg ota huzom ezt a notebook vasarlast, viszonylag nehezen dontottem el, melyik az a gep, ami nekem pont jo. Par ezerrel dragabban van HD3470 es kartyaval szerelt gep is, de szerintem nekem jatekhoz ( CoD2 es Lineage2 nagy ritkan ) eleg lesz ez(Almos kollega altal emlegetett X50Z-AP078) is.
Kaptam egy masik ajanlatot, Dell D630. Bizonyos okokbol kifolyolag olcsobb lenne, mint az X50Z, azonban a Quadro nvs135-ben nem bizok annyira... Igaz, hogy 3 ev gari, meg magnezium haz, jobb(? T7250) proci, de a vidkartya kepessegeit nem hasznalnam ki, es felek ezekre a jatekokra meg nem lenne eleg.
Ha jol tudom Gf 8400 alapu. A Hd3200 meg inkabb a 8600gs, vagy gt szintjen van.
Ha valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata, akar itt, akar PMben segithetne
Köszönöm! -
Almos
aktív tag
Hello,
A hétvégén telepítettem egy X50Z-AP078-as gépet. A gépen volt egy ilyen felirat : "Asus F5 Entertainement ..."
A bios is azt mondja, hogy F5-ös széria, illetve az XP-s driverek egy része is F5-ös széria driverei.
A gépen volt matrica, mindenféle marketing szöveggel, lehet, hogy express gate is szerepelt, illetve volt mellékelve linux is, de nem nagyon néztem, ugyanis a gép tulajának XP kellett.Ha van még kérdés, akkor majd a héten, ha ismét a gép közelébe jutok, akkor megnézem neked.
-
Atya
tag
Adott 2 notebook: Asus F5Z, es X50Z.
1) Miben kulonbozik a ket tipus. Sajnos F5Z-t most nem lehet kapni az orszagban, de ugy neztem az X50Z teljesen ugyan az.2) Az F5Z ben biztosan van Express Gate. Az X50Z ben is? ( Asus honlapon nincs fenn a tipus, az ugyfelszolgalatos uriember ilyen kerdesekre nem tud valazsolni )
A ket kerdes kozul a masodik a relevansabb, mivel a tobbi parameter szinte biztos, hogy ugyan az.
Ez uton kerek elnezest az uzemeltetoktol, hogy uj temat nyitottam, en jobban szeretem, a katalogizalt temakat.

-
F1r3b1rd
tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
winamp.ini fájlt töröld le. utána elindítva alapállapotban kell indulnia
-
kommunism
aktív tag
van 1 a6j laptopom régebben gyakran felvillant az hogy teljesitménimpulzus van az usb hubon de nem volt probléma most már a webcamom(beépitett) nem működik és néha az usb s egerem is elmegy.Ez szerviz vagy valamit cserélni kéne????
-
sze-ky
csendes tag
ASUSA9T-5016H
Kérnék véleményeket olyan felhasználóktól akiknek van tapasztalatuk a géppel kapcsolatosan. Alapjában véve vezeték nélküli internetezésre, filmnézésre szeretném használni, úgy hogy ne kapjak idegbajt tőle.
Vehetnék P2-P3 gépeket is erre a célra, de szerintem azok lassúak én pedig már az asztali gépemen ettől az idegesítő érzéstől teljesen elszoktam. Új laptotpot nem akarok venni, de ilyen gépet már használtan 50-60 e forintért be lehet szerezni és érdekelne, hogy érdemes-e beruházni vagy elég egy 20 e forintos P3-as gép a fentiekben leírt célokra.
Az építő jellegű hozzászólásokat előre is köszönöm.
-
soll58
csendes tag
Az oké, hogy lassabb a sis chipset, de nem instabil...
Ár érték arányban jó választás...
Nem kezeli a dual memória vezérlést, csak single módban működik, de ugyanúgy 4 GB belemegy...
És bizony a legújabb biossal kezeli az újabb P8400, P8600-os procikat...
Ennyit a korrektség kedvéért, mert gondolom sokan vették meg ezt az olcsóbb típust, a jobb videókari miatt...
Sziasztok.... -
Piotre87
csendes tag
senki többet harmadszor??
sejtem hogy nem túl kapós az ilyen drága laptop de jót szeretnék... akkor vélemények egyes részeiről esetleg??pl LED kijelző? p8400? NV 9300GS?
hali
-
a két linkel noti közül az f5sl csak prociban és videókariban erősebb, a merevlemez a javasoltabb szériásban nagyobb!
irodai célokra meg pláne nem értem, hogy miért kellene az erősebb proci - már amennyire minimálissal erősebb a t5850 mint a t5800 -, és az erősebb - dedikált - videókari?
a sis chipset a lomhasága miatt teljesítményben a t5800 szintje alá húzza a t5800 procit, tehát ez ne legyen mérvadó! és akkor még említsük meg - bár többször is elhangzott már - a sis chipset hátrányait; válogatós - például memória cseréjekor/bővítésekor -, és instabil!
az irodai célokra történő használat mellett inkább nézd az f5gl noti előnyeit;
- nem melegszik úgy a noti - az f5sl videókarija jobban fűt!
- tovább bírja akkumulátoros üzemmódban
mellesleg;
- memória; ddr2 800 mhz támogatás
- proci; core 2 duo pxxxx támogatás (p8400, p7350)szóval semmi setre sem érdemes az f5sl notit választani!
-
Almos
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a sis chipset felejtős, de ettől függetlenül mennyire gáz?
Ismerősömnek kellene segítenem választani az alábbi két gép közül:
Asus F5SL-AP142
ASUS F5GL-AP079A sis chipsetes gép kicsit erősebbnek (proci, vinyó, vga) tűnik, de mégis mennyire gáz a sis? A gép kb office célokra lesz használva, és lehetőleg xp-t raknék rá - már ha egyáltalán lehetséges, vannak hozzá driverek.
Vélemény?
-
F1r3b1rd
tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Milyen oprendszer? Próbáltál másik Winampot feltenni?
-
Piotre87
csendes tag
sziasztok.
új vagyok itt. Laptop vásárlás előtt állok, eddigi Asus f3m-ap090 helyett szeretnék egy olyat ami játékra is megfelelő(bb). Ezzel semmi baj nincs, teljesen meg vagyok elégedve, hibátlan és csak jót tudok róla mondani, megjárta velem európát és mindig megbízhatóan működött, ha valakit érdekel mesélhetek róla részletesebben. még garanciás, amúgy eladó

Abban kérném segítségetek, hogy vajon melyik a jobb választás:
röviden:
Asus N50VC-FP040
Asus M51VA-AS099C
ára miatt n50 de abban NV 9300GS 512mb van míg a drágábbikba ati 3650...
valamint n50 LED-es kijelzővel rendelkezik amiről semmit nem tudok. jobb,rosszabb???
mindkettő p8400 core2duo 2,26GHz 4giga memória stb nagyjából egyformák!ha valakinek vannak tapasztalatai legyen szíves megosztani velem.
Köszönettel
-
PredatorNo1
aktív tag
Még egy kérdés laptopoknál lehetséges videókártya csere?? garanciaidőben ill. túl rajta??!
Nem hibásodás miatt csak, mert jobbat akarok okból?!
Üdv -
PredatorNo1
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy laptopot 1 hónapja, asztali gépemen lévő winampot telepítettem fel rá, ami az asztali gépemen működik is pöpecül, azonban mikor ráhintettem a laptopra, elég hiányosra sikerült:
-Hiányzik az egész hotkey opció, egyszerűen NINCS !
-Hiányzik az "equeue" opció is és ez a Q-val sem működik a listben, mi lehet a baj???Már párszor újraraktam, frissítettem a legújabbra, magyarosítottam is, DE sehogy sem jó!!
Vki segítsen!!
Köszönöm

-
carlosrob
csendes tag
Üdv!
Problémám: bizonyos játékoknál nem működik a billentyűzet, semelyik gombra nem reagál (kivéve Windows) másoknál semmilyen probléma nem merül fel.
Mi lehet az oka???Kösz a segítséget/javaslatokat.
-
Green Angel
csendes tag
Még annyit kérdezhetek, hogy programok alatt, hogy lehetne használni? MSN-en meg más szövegbeviteles helyen működik, csak pl. online játéknál nem. Nem is fog? /Apum szerint nem/
-
válasz
Green Angel
üzenetére
az az extra kell hozzá! felhúzod a tapi sima illesztőjét utána mehet fel az extra, és eztán már csak bekapcsolandó az fn + f9 kombinációval a nmerikus tapi, és már működik is! lenyomod az fn billenytűt, lenyomva tartod, egyszer megnyomod az f9 billentyűt, és normál tapiról átvált numerikusra - ha ráragasztottad a matricát, akkor amely karaktereket megnyomod, azokat írja - még szépen kattog is hozzá! a fent leírt módon tudod kapcsolni, hogy sima tapi legyen, nmerikus, vagy kikapcsolt állapotba kerüljön a pad.
kwzatz; ha a fényerőt - illetve a kijelző háttérvilágítását - leveszed majdnem minimumra, és a proci is takarékos módban megy, akkor wifi net mellett olyan 2 óra 30 perc környékén is megy. az akkumulátor olyan 3 - 4 feltöltés után elvileg eléri a tényleges kapacitását.
-
törölt tag
Újratelepítettem őket, és így már működik. Nem tudom mi zavarhatta be, mert amikor még nem tettem rá semmilyen programot, vírusírtót stb., akkor működött még... Mindegy, megoldódott.

Még egy kérdésem lenne, hogy ennek a laptopnak meddig kellene működni akksiról? Nekem olyan másfél órát bír, ha nem játszom rajta, csak netezek. Egyébként úgy csinálom, hogy ha 10%-ra merül, akkor hálózatra kapcsolom, majd mikor maximális töltöttséget eléri, kihúzom. Eddig olyan 5 alkalommal volt teljesen feltöltve, olvastam vhol, hogy olyan 20. töltés környékén éri el a maximumát.
Van még egy problémám is. 3dmark05 nem indul, vmi application hang-ra hivatkozva, 1002-es eseményazonosítóval, kategória (101). -
Green Angel
csendes tag
Nos a notihoz kapott CD-n olyat találtam, hogy touch pad extra. Fel is telepítettem, de igazából sehol sincs, vezérlőpultban megtalálom, máshol nem csak a telepítő CD-n. Tényleg bocs, hogy ennyit szerencsétlenkedek, de jó lenne, ha tudnátok segíteni ezügyben

-
Kisscaj
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem a vásárlását egy asus x51r típusú laptopnak, de így utána olvasva elég rossz dolgokkal találkoztam ....kérdés hogy szerintetek megéri e megenni, vagy keressek egy jobbat...
Köszi
-
válasz
üzenetére
atk illesztők (hotkey, osd2...stb) telepítve vannak?
rOwLeY, automatikusan működik, mindig annyit vesz el magának - illetve annyit kap -, amennyire szüksége van - de mindig a notiban lévő összes memória mérete szabja meg a felső határt, természetesen azon a kereten belül, amennyi memóriát az integált vga kezelni képes!
-
rOwLeY
őstag
Hali!
Vki meg tudná nekem mondani h Asus F5N-AP220 notiban hogy lehetne a videókártyának memóriát osztani?!
köszi
-
törölt tag
Nekem ugyanez a problémám a most vásárolt ASUS F5SL-AP141-nél.
Az Fn billentyűvel nem lehet kezelni a hangokat, valamint a Wirelesst és Bluetooth-t. Ettől függetlenül egyébként müködik a WLAN, szóval nem értem. Ami meg még viccesebb, hogy most már a wireless console-ban sem tudom állítani... :S
Tud valaki segíteni? -
bios szinten szabályozzák, hogy milyen procikat kezel a noti, a bios frissítésével bizonyos esetekben szoktak is nagyob és újabb procikat belevenni a támogatott listába, de bizonyos platform szerinti paraméterektől nem térhetnek el.
és igen, más gyártónál is van ilyen, sőt még cifrább dolgok is... -
válasz
Green Angel
üzenetére
a notihoz kapott lemezen rajta van, valamint az asus letöltési részlegében is megtalálod, de ha elárulod a noti pontos típusát, akkor direktben linkelek is akár!
-
válasz
Green Angel
üzenetére
külön telepíteni kell az illesztőt hozzá, majd numerikus állásba kell kapcsolni a tapit - van normál, numerikus és kikapcsolt állapot -, és akkor a ráragasztott matricán lévő karaketerek érvényesülnek majd.
-
Green Angel
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a numeric touchpadot hogy tudom használni? Ok, hogy rárakom a touchpadra, de mit kell csinálnom ahhoz, hogy numpadként funkcionáljon?
-
korábbi hozzászólásodban ct-t említettél, ezért azt hittem, hogy ct-s tl-60 procival van a probléma...
akkor viszont 90 nm tl-60 (TMDTL60HAX5CT) kellene neked, mert a bios ezek szerint csak a 90 nm procikat kezeli. tl-56 esetén szintén hasonló a szituáció, abból is van 90 nm és 65 nm verzió! -
ha van rá mód és lehetőség, egy próba erejéig dobj bele a notiba egy dc-s tl-60 procit!
találkoztam már olyan asus notival - igaz az f9 szériás volt -, hogy egy 90 nm tl-52 procit csak 65 nm tl-56 és tl-60 procira lehetett lecserélni, a 90 nm tl-56 és tl-60 nem ment benne - az utolsó bios verzió mellett sem! -
Lui76
őstag
Srácok vki jártas Asus AMD turion x2 prociupgrade kérdésben?
Ez a CT-s sorozatkérdés érdekelne .
Miért nem megy a "sima" X2 TL60 proci a gépben ?
"unknow cpu vendor"
pedig ha megállítom a képet ott kiírja hogy TL60...
de tovább nem jut.
Bios-t is frissítettem. 225-re
Esetleg ötlet? -
Tonyk
veterán
-
viralmind
aktív tag
igen kozben olvasgattan es latom hogy vista-ban eleve megvan a lehetoseg driver nelkul is es asszem ez muxik is mert mint irtam a procit is leveszi 800mhz-ra csak ha kell akkor veszi magasabbra,de ettol meg mindig nem ertem a venti miert megy mindig ha nalad nem nalam nem kapcsol ki sosem.nem hiszem hogy a vista lenne az oka,irtad hogy nalad xp-van
-
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
válasz
viralmind
üzenetére
Nálad lehet a gond, mert nálam alig -alig kapcsol be. Bár nálam aktív a C'n'Q .
XP alá driver: http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/AMD_Processor_Driver_1320053.zip -
viralmind
aktív tag
Udv!
Irtam tonyk-nak mailt de ide is beirom a problemamat hatha van itt mas asus M51KR-AP054
tulaj is.
Szoval a problema ,ha egyaltalan problema az a kovetkezo :fennt emlitett laptopon a venti allandoan 3000-es fordulaton meg igy termeszetesen az alap hofok 45 korul van ami ugy velem jo,de mondom ez allando 3000-es venti fordulatnal ha megdolgoztatom a gepet akkor folmegy 4500-ra is ez termeszetes es nem ezzel van a gondom hanem hogy pld ha semmit nem csinalok a gepen akkor miert nem all le a venti?olvastam mas forumon hogy vannak olyan asus notik amiken allandoan megy a venti,talan ez a tipus is ezek koze tartozik?Tehat elsosorban a fent emlitett noti tulajokhoz szolna a kerdesem hogy naluk is igy van -e vagy nalam van valami gubanc?energia semak valtasakor sem kapcsol ki a venti allando 3000-es fordulat van bar a procit leveszi 800 mhz-re ha kell akkor pedig foltornazza ezzel nincs is gond.Egyedul akkor nem megy a venti ha sleep-bol ebresztem es akkor kb 5 percig nem megy aztan fokozatosan beall a 3000-re.Nos nem is a zaj zavar bar ketsegtelen hogy azert hallani a ventit 3000-es fordulaton de nem olyan zavaro,mindinkabb a para hogy mennyire tesz ez jot a ventinek hogy sosem all le?es hogy masnal is van -e ilyen tapasztalat?
/oprendszer vista 32bit ultimate/ de nem hinnem ez lenyeges/
minden masban egyebkent elegedett vagyok geppel jo valasztas volt ezt leszamitva,ami lehet csak az en param.valaszokat koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megpróbálok ráfizetni valami ati kártyára 
fokos a gpu?

Ha az ágyra teszem akkor nálam is megy a venti.
Pyttawrx