- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Letiltás - hogy is van ez?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabax
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem , hogy esetleg valakinek van-e ASUS X52F-SX239D típusú laptopja? Nekem az üzletben 105 ezerért ajánlották. Érdekelne hogy mennyire megbízható, mennyit bír az akksija és hogy ennyiért mennyire éri meg.
A válaszokat előre is köszi.szabi
-
szabax
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy van egy ASUS K50IJ sx256l noti, amin win7 van és működés közben villognak az aeros részek (tálca, fejléc) még nem tudtam ránézni a gépre nem hozta el ismerősöm. Annyi lenne a kérdésem hogy ebben a gépben is van e kettő videókari és az okozhatja e, vagy ők amikor telepítették akkor a gyári dvd-ről rakták a drivert és azóta az új driver megoldást hozott e erre a gondra? Vagy ha esetleg valaki találkozott ilyennel akkor ha segítene azt megköszönnném!
Válaszotokat előreis köszönöm!szabi
-
szabax
csendes tag
hali!
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy szerinted az miért lehet, hogy mikor bekapcsolom a gépet és eljut odáig hogy win xp bejelentkezés akkor a képernyő jobb oldalán egy fekete csík van. erre a csíkra nem tudok rámenni egérrel és hahúzom arra az egeret magától görgeti a képet. 2 napja felraktam a vistát ezzel még egyszersem csinálta. ha esetleg tudja valaki mi lehet a gond kérem írja meg! előreis köszönöm
szabi
-
szabax
csendes tag
hmm az én gépemhez F5N nem jó ahogy nézem nem támogatja nekem GeForce 7000Mvan benne esetleg valaki ehhez egy friss drivert nem tud?
szabi
-
szabax
csendes tag
na ennek örülök csak az a kérdés hogy hol veszek és mennyiér... főleg a mennyiér... az enyémben 2 x 1gb van sajnos amúgy már raktam volna bele még kettőt... de jó ez így indításkor zavar az a kicsi akadás néha amúgy sebes nagyon a gépezet az előző gépemhez képest (sempron 3000+ 512mb rammal)
szabi
-
szabax
csendes tag
énis lemértem és megnyugodtam, úgylátszik én várok túl sokat a géptől... bekapcsolástól számítva 45másodperc kéri a jelszót beírom enter és 15másodperc teljesen betöltött... de néha szokott várakozni gondolkodni most nem tette.. biztos megijedt vagy nem tudom... a lassulást azt betudom a fele annyi ramnak... én amúgy utólag nem tudom bt rakni a gépembe? everestel néztem múltkor hogy még an egy szabad pci hely benne gondolom ott lenne a helye vagy nem tudom néha jó lenne.. én egy SSD-n gondolkozom eléggé, föleg miután elolvastam a logouton a tesztet [link] ezzel még gyorsolna a dolog azz biztos.
[ Szerkesztve ]
szabi
-
szabax
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszod! A gépem F5N-AP220 szóval nem teljesen azonos de úgy emlékeztem a 220 és a 222között a bluetooth a különbség.. de akkor nem sajnos amúgy TL-56os proci 2*1Gb ram és xp nem buherált elméletileg utólag frissített SP3al és egyszerűen nem értem mi lehet a baj... :S amúgy a + az mit takar? amikor vettem a gépem én csak sima 222öket láttam ilyen pluszosat nem ja gyári asusos dvd-n található illesztőket használok
[ Szerkesztve ]
szabi
-
szabax
csendes tag
Kali elvileg egyforma gépünk van. Ha XP-t használsz megmérnéd nekem hogy hány másodperc alatt töltődik be? Egy olyan furcsaságot vettem észre hogy amikor futkosnak a csíkok betöltésnél vagyis ahogy azt behozza az eléggé darabos vagyis nagyon lassan hozza be a logot meg at a sávot, meg például amikor bejelentkezem akkor behozza a videókártyát hangkártyát gyorsan (óra mellé a kis ikont) de a hálókártyákat vírusirtót meg az nhc-t nagyon lassan tölti be. Válaszod előre is köszönöm! Ha valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a gond (ha egyáltalán az) írjon kérem! Köszönöm!
szabi
-
szabax
csendes tag
válasz szokeherceg #6858 üzenetére
ez érdekes haveromnak is ilyet csinált a vista mikor felraktuk neki... kékhalál aztán nemsokra rá újrais kellett telepítenie hát nemtudom én amíg lehet XP-t használok de a 7est ki akarom próbálni szerintem az lesz olyan mint az xp...
szabi
-
szabax
csendes tag
válasz Matthewsz #6827 üzenetére
ööö... a proci driverét felraktad? tudom hülye kérdés de nekem nem működik nélküle a dolog. miután azt felrakom menet közben is változik nélküle az indításin marad. pl szívtam vele úgy hogy akksiról indítottam és akkor 800on ment majd bedugtam aztán csak néztem miért szaggat a firefox...
szabi
-
szabax
csendes tag
válasz Matthewsz #6822 üzenetére
Csatlakozom Imyhez a P4G nálam sem volt az igazi de az NHC remek... tudom szábályozni az órajelet... kiirja az aktuális hőmérsékleteket meg minden... este mikor csak netezek a venti be sem kapcsol. most például dinamikusra van állítva teljesen csendes a gép. ha meg kell 800Mhz ről egyből 1800Mhzre kapcsol és száguld a gép... szóval énis csak ajánlani tudom a progit. nekem nem vált be a P4G lehet béna voltam nem jól konfiguráltam (sőt biztos) de nem bántam meg hogy váltottam. ja... és F5N AP220-am van. szóval AMD-s gép sem akadály!
[ Szerkesztve ]
szabi
-
szabax
csendes tag
csak mert a srác a hirdető is azt írja hogy kell tudnia ezt a szolgáltatást a vga kártyának. és körbenéztem az nvidia honlapján említeni sem említik a dolgot... szóval nem tudom hát majd hogyha úgy alakulnak a dolgaim rendelek egyet aztán kipróbálom de elötte jól utánaolvasok nehogy valami kárt tegyek a notiban vagy épp a tvben... mert azért mindkettő javítási minimálköltségén lehet kapni sok sok újraírható DVD-t...
szabi
-
szabax
csendes tag
Hali!
Azt valaki nem tudja hogy az ASUS F5N VGA kimenete tudja e az s-vido kimenetet egy ilyen kábellal VGA to S-Video szóval ezzel a kábelel össze tudnám e kötni a gépemet tv-vel. Válaszotokat köszönöm előreis. A gépben nVidia GeForce 7000M integrált videókártya van. Köszönöm mégegyszer!szabi
-
szabax
csendes tag
Az mondjuk lehetséges mert sp3am van de a procihoz sikerült úgy felrakni ezközkezelőben hogy illesztőprogram frissítése és ott kitallóztam... Amúg menet közben az órajel az miért nem változik? mert nekem mindig 1.79en van vagy 1.80on hálózatról akksiról meg mindig 800on. vagy ez így normális? Mert én ezt a speedstepet úgy értelmeztem hogy menet kzben dinamikusan változtatgat alacsonyról nagyra... Vagy ehhez kéne valami progi?
még egy kérdés: az mitől van hogy a kamerának a kis zöld ledje néha felvillanik és akorsem alszik ki hogyha abbahyagtam a használatát és még az msnből is kiléptem?[ Szerkesztve ]
szabi
-
szabax
csendes tag
Hülye kérdés tudom de mik azok a hotfix-ek? Vagyis selytem mik azok valamiféle javítások de nem vagyok benne biztos. És ezeket érdemes felrakni? És hogyis kell? Mert pl a procihoz amit letöltöttem azt nem tudtam felrakni... :S A választ elöreis köszönöm
szabi
-
szabax
csendes tag
válasz Szabolcs90 #6038 üzenetére
hali szerintem jó választás! A noti jó minőségre gyorsaságra jó mondjuk összehasonlítási alapnak csak egy 3000+ os sempron van az volt ez elött dehát ég és föld ez jóval gyorsabb pedig az órajel megegyezik billentyűzet jó 2 nap alatt megszoktam melegedése 40és 55 fok között van szerintem ez jó ez első telepítéssel se volt gondom mondjuk tegyük hozzá hogy az NHC szerint IDE winyó van benne a meghirdetett SATA val szemben szóval nem tudom a driverek nem voltak egyszerűek mert nem indult el a cd magától úgyhogy úgy mazsoláztuk ki a szükséges dolgokat de a windows is sok mindent felismert akkuról nem használtam még sokat 20-30 perceket de akkor csökkent 80% körülre a töltöttség hát nem tudom ha valami még érdekel akkor nyugodtan kérdezz mihelyst tudok válaszolok
szabi
-
szabax
csendes tag
énis ezt halottam hoy
gy az ilyen li-ion és li-polymer akksikat nem szabad teljesen lemeríteni mert az rongálja öket csak nem tudtam hogy ennél is így van e (ezt telefonnal kapcsolatban hallottam) mondom inkább megkérdezem azoktól akik jobban értenek hozzá de akkor most megerősítettél ebben köszönömszabi
-
szabax
csendes tag
értem oké csak kicsit meglepett hogy így 1 hetesen már 6%os a dolog... és csak addig használtam akuról míg le meg feljövök az emeletre szóval 80% alá még nem esett a töltöttsége... hmm lehet ez a baj nem tudom köszönöm válaszod esetleg ha van valami tanácsod akkor azt szívesen venném köszi
szabi
-
szabax
csendes tag
szóval akkor nem 100 töltést fog kibírni az akksi mert most egy hetes a gép és azért egy kicsit megijedtem hogy 20-30ezer forintos akkut majd kidobhatom mondjuk fél év múlva mondjuk mostis csak ilyen fél órákat használom akksiról... de akkor most egy kicsit megnyugodtam köszönöm a választ
szabi
-
szabax
csendes tag
sziasztok az lenne a kérdésem a gépemmel kapcsolatban hogy felraktam az NHC-t és nézegettem az infókat ésaz akkunál van egy ilyen hogy Wear level és hogy 6% most épp tölt a gép mert kihúztam egy pillanatra és tegnap mikor nézegettem még csak 5% volt ezekszerint töltésenkén 1%ot nő ez az érték.... szóval végeredményben mitis jelent ez? előreis köszi a válaszokat
szabi
-
szabax
csendes tag
hááát gondolom az AMD Turion TL56 van benne.. és köszönöm az ajánlást már töltöm is!!
[ Szerkesztve ]
szabi
-
szabax
csendes tag
Sziasztok! Tegnap megjött a notim ASUS F5N AP220 az xp simáán felment a kapott driver cd nem indult el magától ugyhogy egyenként telepítettük a drivereket... de sikerült működik rendesen eddig remélem ez így marad... Köszönöm a segítséget mindenkinek ML, Kali meg akit még kihagytam... bocsi Egy kérdésem azért még lenne melyik program állítja az órajelet? vagy azt az alaplap állítja? a válszt elöreis köszönöm! És mégegyszer köszönöm mindenkinek aki segített a választásban és válaszolt a kérdéseimre!
szabi
-
szabax
csendes tag
Sziasztok az érdekelne hogy amit néztem Asus F5N- AP222 abban mit jelent a BlueTooth: V2.0+EDR. Vagyis a BlueTooth-t értem de az EDR azz mire való illetve mire jó? És még valami esetleg ha találkozott valaki ezzel a típussal AP222 van e benne tényleg BlueTooth mert valahol azt írják hogy van valahol meg hogy nincs.. A válaszokat előreis köszönöm!
szabi
-
szabax
csendes tag
Igen tudom csak azt mondtad hogy minőségre, anyaghasználatra ugyan az nagyjából csak annyi hogy az F3 masszívabbnak tűnik de ugyan azt tudja, akkor szerintem az F5N jobban megéri mert olcsóbb és kis kompromisszumokkal ugyan az néztem F5N ből az AP222 vagy 220 asat azokban már a Turionos proci van TL56 ami számottevően nem lassabb és ahogy én néztem 20e van közöttük azt meg fel lehet használni más kreatív dologra...
szabi
-
szabax
csendes tag
-
szabax
csendes tag
Halihó nézegettem egy gépet ASUS F3U
azt szeretnem kérdezni hogy megéri e meg hogy ezek a gépek minőségben jobbak az F5N-es szériától mert eddig azt akartam venni csak közben kiderült hogy kapok a pénzem mellé még egy keveset valószínüleg és akkor tudnék ilyet venni. Szóval kérhetnék tapasztalatokat véleményeket? Ez Xp kompatibilis ahogy én néztem ugye? Ez fontos lenne nekem! Előreis köszönöm a válaszokat!
Üdv:[ Szerkesztve ]
szabi
-
szabax
csendes tag
válasz hobizoli #5733 üzenetére
hali újra kérdeznék... Még mindig csak szemezőviszonyban vagyok a dolgokkal (sajnos) de hátha azóta már gyűlt egy kis tapasztalat a géppel kapcsolatban bennetek (F5N) szóval ha valami negatívum esetleg pozitívum előjött ezalatt a kemény egy hét alatt azt szívesen fogadnám! Előreis köszi
szabi
-
szabax
csendes tag
válasz hobizoli #5731 üzenetére
Hali, most tervezem énis egy ilyen gép beszerzését és egy két tapasztalatot ha tudnál megoszthatnál gondolok olyanra hogy az akksi mennyit bír mennyire melegszik a gép (eddig ahány embertől véleményt kértem mindenki azt mondta hogy jobban melegszik mint egy inteles gép) milyen hangja van a ventinek mennyit kapcsol ki be és hogy könnyem sikerült e konfigolni az xp-t, meg ha használod akkor a P4G-t. örömmel hallom hogy a SATA-van nem kell szívni de a blútúsz sajnálatos hogy nincs benne.. :S
válaszodat előreis köszönömszabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i7-5GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eladó HP 450 G4 i5 7200u 8GB RAM többórás akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest