- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kifognak.
notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.html
El-eldöcögnek rajt, de a gamer kategóriától messze van.T6600 + GT230M alatt ne nagyon keress játékra notit.
-
laci.k
csendes tag
Hát, nem tudom mi volt a gond, de a router resetelése után az alapoktól kezdtem a konfigot, felraktam a legujabb bios-t is és hál isten most megy
Igen, a hdmi -t én is hiányolom, de ebben az árkategóriában muszáj áldozatokat hozni. Inkább a jobb grafikus kártyát választottam, és a hdmi-t áldoztam be. -
laci.k
csendes tag
Xp-t azért gondoltam felrakni, hogy hátha valami kompatibilitási gondok vannak. De ugyanaz van Xp alatt is, mint a 7-esnél. Kiirja szépen h csatlakozott a hálozatra, de net az nincs(se wlan-nál, se lan-nál). a router konfig Cd-jét berakom, aztán kiírja, hogy nincs csatlakoztatva a kábel, holott az asztali gépemből húztam ki(és dugtam be a notiba). Még talán azt nézem meg, hogy direktbe bedugom a kábelnetet, a routert kihagyva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest