- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
Ferdzsoo #2821 üzenetére
Ennél a lapnál nem lehet az fsb-t úgy emelni,hogy a PCI és PCI-E frekiket visszalehessen venni.
Nekem a mostani q9550-em is attól javult igazán sebességileg,nomeg az egész rendszer is.De ebben a giga 775-ös lapban ezek megoldottak voltak.
Én is vettem egy ilyen lapot,de csak jövőre rakom össze....nem árt most már tudakozódnomIgaz nekem K-s proci lesz benne
-
tomturkey
csendes tag
válasz
Ferdzsoo #2688 üzenetére
biosból az 1.5 van fent, driverek közül video és hangkártyához a legújabb, alaplapi driverekből viszont az van fent ami a cd-n volt. illetve rapid storage-ot leszedtem mert egy külföldi fórum szerint az is okozhatja. érdekes módon az után 1-2alkalommal nem csinálta miután leszedtem. alaplapi vhangkártya és igp letiltva.
-
misionline
tag
válasz
Ferdzsoo #2573 üzenetére
Nekem ide van kötve, ez az intel vezérlő?
Amúgy kb 4-5 sec alatt bottol be, nemtudom mit számítana az ultra fast boot, megérné e a vga biost mókolni...
Megnézem ha a BF3 megy virtuval akkor átkötöm a monitort alaplapi csatira és akkor hátha már megy az ultra fast boot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Revolut
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest