- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz
tomturkey #2895 üzenetére
egyébként én is letiltottam régebben a page file-t. Csak több olyan programba is beleszaladtam aminek aztán kellett (sajna már nem nagyon tudok rá példát mondani), de még abban az időszakban volt mikor XP volt az úr és 2 Gb ramnál lazán le lehetett tiltani a lapozófájlt.
-
adamboro
csendes tag
válasz
tomturkey #2863 üzenetére
Lőttem egy képet a hálózati kapcsolatokról. Egyébként már a modemet is reseteltem, sőt feltettem a legfrissebb lan drivert, de netre akkor se akar kapcsolódni (a hálózatra csatlakozik). A lan csatlakozónál meg az egyik led narancssárga a másik meg citromsárga. (A modemnek meg nincs baja, mert laptoppal is arrol netezek.)
Ha nincs más megoldás akkor lehet, hogy be kéne rakni a gépbe a pci-os hálókártyámat. Csak itt az a gond, hogy 2 slot van az alaplapon, az egyik már foglalt, a másikkal meg szinte hozzáérne a videókártya ventilátorához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest