- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.Tamas89
aktív tag
Viszont egy kérdés. AsRock Z77 Extreme4-M-em van. A ram slotokkal kapcs.ban lenne kérdésem. A1-nek az A2-es slot a párja, és a B1-nek a B2?
Köszi előre is.
-
K.Tamas89
aktív tag
Ugyanilyen hűtőt használok én is, tökéletesen megvagyok vele elégedve. Mondjuk én 2000-es fordulaton használom (nem bízom a véletlenre, meg nem is zajos + még 2hátsó venti és 1első venti társaságában), egy I5-2300as procin. 45-50 fok fölé még sose ment a hőmérséklet ha jól láttam. Terhelés nélkül 28-32fokos a procim. Annyi hogy nekem lekelett vennem az aljáról azt a műanyag keretet, meg a kábellel is megszenvedtem, mert eléggé rövid, épphogy elért a 4pines CPU csatihoz.
-
K.Tamas89
aktív tag
válasz
Bishoop #3080 üzenetére
Nekem is ugyanez a problémám, az Asrock Rapid Start Utility felment, viszont partició létrehozásakor azt írja hogy nincs elég hely az SSD meghajtón, pedig csak 2GB-ot akarok beállítani. A BIOSban nekem is engedélyezve van, de a driver telepítésekor ugyanazt írja hogy "a számítógép nem felel meg a minimális követelményeknek"
Egy OCZ Agility 3-as SSD-m van a gépben, mellette 2db 500GB-os HDD.
Ilyenkor mi a teendő? Fontos én nekem ez a program, illetve driver? Érezhető egyébként valami sebbeségkülönbség, vagy csak alvó állapotból felébredéskor számít ez a progi, vagy rendszerhasználat közben is?Köszi előre is válaszokat.
üdv. Tomi
-
K.Tamas89
aktív tag
Sziasztok!
Asrock Z77 Extreme4-M alaplapom van. A kérdésem hogy érdemes a SATAIII-as HDD-t az AsMedia vezérlőre dugni, vagy inkább az Intelen hagyjam? Windows 7 Ultimate 64bit van rá telepítve. Megbízhatóbb az Intel vezérlője, vagy jobb az AsMedia?
Nemsokára betervezek egy Samsung 830as SSD-re, azt olvastam hogy érdemesebb az SSD-t az Intel vezérlőre rakni, igaz ez?
-
K.Tamas89
aktív tag
Na megrendeltem én is az alaplapot,péntekre lesz nálam,egy z77 extreme4-m-re esett a választásom. eleinte egy I5-2300 lesz benne,majd váltok I5-3470-re
-
K.Tamas89
aktív tag
válasz
nonolada1 #2050 üzenetére
Sziasztok!
ASRock Z77 Extreme4-M, vagy Pro4-M-es alaplapot néztem ki, láttam nem sok különbség van a kettő között, az Extremen arany kondik vannak, meg ALC898-as hangchippel szerelt.
Viszont az a kérdésem lenne hogy a H77-es chipset, miben tér el a Z77-től? Néztem a táblázatot, de nem sok különbséget tapasztaltam. De valaki felvilágosítana?
Egy I5-3470-es procit szánok alá, tuningolni nem szeretnék.
Illetve melyik alaplapot ajánljátok? Z77 Extreme4-M, vagy Pro4-M, vagy valamilyen H77-es alaplap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest