- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok . Van a THX stúdió , azt hogyan tudom működésre bírni ? Csak sima sztereó és fülhallgató opció van . Mikor frissíteni akarom ,, azt írja , vegyem meg . Nincs más megoldás rá ?
-
Drizzt01
őstag
-
Drizzt01
őstag
erre esetleg valaki ?
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok . Lenne egy kis problémám egy Z77 OC formula lappal . Jelenleg csak egy i5 2500 van benne , nem k-s . Amikor telepíteni akarom a win-t nem indul a lemezről a boot . Egyszer sikerült , de az alaplapi cuccok telepítésekor kifagyott . Azóta ha indítani akarom egy corsair ssd-ről a win logo-nál kifagy , illetve ha megpróbálom újra telepíteni nem sikerül , mert a lemezről nem indul a boot
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok . Lenne egy kérdésem , hátha tudjátok a megoldást .
Adott egy Z77pro4-m lap . Tökéletesen megy a gépben , semmi gond . Lap kiszed megutaztat , beszerel egy másik gépbe . Csak az SSD , DVD és egy 6950 van rátolva. Proci memo marad az eredeti . Gép bekapcsol , bejön a BIOS kép , elsötétül , majd a W7 logo helyett újra a Bios . Újra telepít ugyan ezzel az eredménnyel .
Akármit csináltunk csak ennyit sikerült elérni . Lap visszahoz , vissza szerel megy minden tovább , mintha ki sem lett volna véve . Mi lehet a gond ? -
Drizzt01
őstag
Sziasztok , tervezek cserélni lapot . Egy pro4 M lapot cserélnék egy Z77 OC Formula lapra . Véemény esetleg erről a deszkárol , vagy tapasztalat . Meg érné-e cserélni ?
-
Drizzt01
őstag
válasz
Manitou #2288 üzenetére
Ha van esetleg otthon gombelemed , próbáld ki hogy kicseréled . Erre a kódra elvileg ez lenne a megoldás .
Re: STOP 0x000000F4
This is just one cause I came accross for the F4 error: A flat CMOS battery.
A new battery fixed it in that instance. So worth a try perhaps?The CMOS battery is the little round coin-type battery which sits under a metal clip on the motherboard just in case your unfamiliar with it.
Mindenhol az elemcserét javasolják .
-
Drizzt01
őstag
Valaki megtudná nekem mondani , hogy játék alatt hogyan tudom megnézni az fps-t ?
-
Drizzt01
őstag
Hali Z77 pro4-M lapba milyen ram-ot javasoltok ? Most per-pill. 8 Gb Kingmax Kit van benne de csak 1333-as
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok . Olyan kérdésem lenne , hogy van nekem egy Z77pro4M lapom , benne egy GTX 260 . Hogyan tudom beállítani a multi gpu-t ? Egyáltalán , van-e lehetőség rá ?
-
Drizzt01
őstag
Az LLC , az a CPU Load Line Calibration ?
Ha igen akkor ott nincs LEVEL, csak % 0 - 50 - 100
Most 0-ra állítottam . -
Drizzt01
őstag
Ok köszi a kimerítő választ . A ramokat elvileg nem húztam , legalább is nem szándékosan .
A hőfokkal nem biztos hogy bajom lesz , vizezve van a rendszer . De ettől függetlenül figyelem természetesen .
Akkor amikor elkezdem tolni a szorzót , hadjak mindent autón , csak az LLC szintet állítsam 1-esre ? -
Drizzt01
őstag
Sziasztok , megcsináltam a cmos resetet . A beállításoknak nem kellene vissza állni alapra ? Értem ezalatt pl a sata sem állt vissza ide-re , illetve a a proci is pörgött még 3.8-on is .
Viszont megterheltem egy kis prime95-el , plusz megnyitottam 3 böngésző darabonként 30 ablakkal és nem fagyott akárnit csináltam . -
Drizzt01
őstag
Melyik most a legfrissebb bios ?
-
Drizzt01
őstag
Próbáltam BIOS frissítést csinálni a netes vezióval , azt írja internet kapcsolat hiba .
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok , olyan gondom lenne , hogy mióta újra telepítettem a gépet a procim nem megy csak 1.6-on . i5 2500k.
Eddig 4.3 Ghz ment . semmi nem változott csak a Win . Ráadásul randomra fagyogat , akár boot közben akár netezés közben. Mind ehhez jön hozzá , hogy ilyen teljesítmény mellett netezéskor 45 fokos vízzel hűtve .
Mi lehet a gond , mit kell állítani ? -
Drizzt01
őstag
Sziasztok , Az lenne a kérdésem , hogy RAID Drivert hol találok ?
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok az Intel Smart Response Technology-val kapcsolatban tudnátok-e segíteni ? Beállítások .
Szereztem egy SSD , ezt szeretném rendszergyorsításra befogni . -
Drizzt01
őstag
Sziasztok , egy z77 lapon a tuningnál hogy állítsam a feszkót ? Mi az amennyivel még stabil marad kb ? i5 2500k van benne .
-
Drizzt01
őstag
Hali , erre valaki ?
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok , lenne 1 kérdésem . Van egy Z77 Pro4 M lapom , van értelme a bios frissítésnek ? Néha fagyogat a gépem .
-
Drizzt01
őstag
-
Drizzt01
őstag
Hali , lenne egy kérdésem.
A GTX 260 mennyire dolgozik együtt a virtuval ?
Játék szempontjából kérdezem.
ASROCK Z77 PRO4-M lapom van -
Drizzt01
őstag
Hasonló kérdésem van nekem is.Csak a különbség az , hogy az alaplapi 4 pines kábelt helyettesíthetem a PCI-E kábellal?
Be Quiet dark power moduláris tápról lenne szó. -
Drizzt01
őstag
-
Drizzt01
őstag
de lehet , elég rá ez is
-
Drizzt01
őstag
Hali , erről vélemény?
z77 pro4-m -
Drizzt01
őstag
-
Drizzt01
őstag
Hali , kérdésem lenne, az Asrock H77 Pro4-M lapokról milyen vélemények , tapasztalatok vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest