- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
K.Tamas89 #3087 üzenetére
Rapid start = hibernálom és következő indításnál csak bezúm a memóriba.
A win 8 gyorsindítása is valami hasonló elven működik, de ott csak egy részét (talán a kernelt és a drivereket) "hibernálja le". Mindenesetre a kikapcsolásonkénti + 4-5 giga (számomra felesleges)írás biztos nem annyira nyerő hosszabb távon.
-
Kernel
nagyúr
válasz
K.Tamas89 #3084 üzenetére
Követted pontosan leírást, létrehoztál egy id=84 azonosítójú partíciót? Úgy néz ki, az a hibernációs partíció azonosítója.
Egyébként azt írja a doksi elején, hogy:
Intel® Rapid Start Technology enables your system to get up and running faster from even the deepest sleep, saving time and power consumption. Feel secure knowing that your system will resume to working condition in the event of unexpected power loss while in sleep mode.
De szerintem ezt nem a menet közbeni futásra kell értelmezni. Elvégre csak a hibernációs fájl visszatöltése gyorsul ettől.
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
K.Tamas89 #2350 üzenetére
Elég sok különbség van a H77 és a Z77 között, de a legnagyobb az hogy a H77-ben nem tudsz K-s procit tuningolni. Semmilyet nem tudsz konkrétan. De mivel te nem is akarsz ezért ez annyira nem lényeg.
Ha egy VGA is elég, akkor pedig akár a H77-est is veheted, bár én biztosan nem venném...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest