Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
-
fanti
addikt
Szerintem csak a fast boot-nál kell a leggyorsabbra tenni az opciót és kész, bár még nem kinlódtam uefis bootolással eddig, mert nekem három ssd is van a gépben, mindegyiken külön win, és gépindításkor választom ki f11-el, hogy honnan töltsön oprendszert, viszont ha a fast boot engedélyezve van, akkor nem tudom elkapni a booteszköz kiválasztását az f11-el.
A VGA-nak is tudnia kell az uefit!
-
-
Emi1986
tag
Hy!
Köszi a tippet, de hardverekkel nincsen gond, már ellenőriztem. Mindegyik hibátlan. Kábelt is cseréltem már. Bios reset is volt már 3x. Másik hdd-t is próbáltam.
Itt a fórumon egy korábbi hozzászólásban eszt találtam:
Üdv!Volna egy nyomasztó problémém hátha történt ilyen valakivel
Adott egy Asrock Z-77pro4M lap i7 2600K proci,Win7 telepítésnél ha a biosba be van kapcsolva az IGP videovezérlő(6950-es karival) a win képernyő elött állandó ujraindulás,ha letiltom akkor megy a win.Viszont Win8-nál megy a telepítés és a win is fut.Talán az IGP lehet a ludas?
Üdv:T
-
Johnyy
tag
Köszönöm a részletes leírást.
Valószínű holnap érkezik a gép, addig is még néhány kérdés, megjegyzés:ASMedia SATA3 illesztőprogram: Ez akkor is kell, ha csak 1 HDD lesz?
Intel Rapid Storage Technology illesztőprogram and utility (IRST): SSD nem lesz, csak 1 db HDD. Ezzel egyébként elég rossz tapsztalataim vannak. A Hard Disk Sentinel -el figyelem a HDD -k állapotát. Valamiért, ha az IRST drivert felteszem, akkor időnként a teljesen jó HDD -t is rossznak látja, aztán megint jónak, megint rossznak. Ezt több gépen is tapasztaltam már.
Intel USB 3.0 illesztőprogram: Amíg nincs USB 3.0 -ás eszközünk addig szerintem felesleges. -
Jack@l
veterán
Elméletileg kaphatsz töb átlagfps-t, csak sajnos ez pont a nem terhelt jeleneteknél fog jelentkezni ahol amúgy is 80-100 fps-ed van. Gyakorlatban sok szívás lehet vele és a nyereség a legjobb esetben is minimális, van ahol inkább visszafogja a kártyádat.
Próbáld ka, aztán úgyis meglátod, fogyasztásban sem leszel előrébb, max a gcn ati-kkal.
Nekem nem jött be... -
Freiherr
őstag
Ezt a lapnak kell csinálnia,hogy szét ne süssd a processzort.Nálam ki-be lehet kapcsolni,Advanced/Cpu Configuration/Cpu Thermal Trottling alatt.
Az is lehet,hogy abban a lapban ennyi a vége,4+1 tápellátás,nem kifejezetten tuninglap.
A pasztát érdemes cserélni Liquid Pro-ra,de ehhez le kell kapnod a kupakot,akkor meg ugrott a gari+könnyen hazavághatod a procit,én néhányszáz MHz miatt biztos nem vágnék bele,annyit nem ér az egész. -
!george!
csendes tag
P43DE3 a típusa.
Sokszor van, hogy rákötök bármelyik USB kimenetre pl. fényképezőt, és vagy nem ismeri fel, vagy csak nagyon sokára. Ennél sokkal régebbi gépen, pillanatok alatt felismeri. Régebben nem tapasztaltam ezt. Volt olyan is, hogy a fényképezőt rákötöttem, és a többi kimeneten - egér, billentyű - a kapcsolat megszűnt. A külső vinyót mire felismeri is legalább 1 perc.Köszönöm a listát
-
Mahrenburg
őstag
-
Mans20
addikt
Nálam is a Z75 portjai nem reagáltak,valamiért a driver eltűnik,már többször újraraktam a driverjét,de aztán mintha törlődne,de most elvileg nincs gond velerakd fel újra szerintem.Nálad nincs olyan hogy netezés vagy zene közbe lefagy az egész gép?mert nem tudom mitől lehet ez.
-
Coolmat
őstag
Szerintem meg vidd vissza ezt az olvasót, és próbálkozz valami más típussal. Én is szívtam egy USB3-as front pannelel (2 USB3 kivezetés csak, semmi kártyaolvasó), mert túl hosszú volt a kábele (a boltban lemértük, 90cm), és nem működött vele normálisan az USB3-as külső winchesterem, kicseréltettem egy olyanra aminek rövidebb (60cm), ezzel most jól működik, azt leszámítva hogy kicsit megmozgatva a kábelét néha ezzel is pillanatra kihagy a működése, és újra felismeri a winchestert.
-
flash-
veterán
áh ez így sem jó.
van amikor bekapcsolom a gépet és nem is működik van amikor a sajátgépben megjelenik 5 meghajtó de a kártya nem jó aztán már nem is világit az olvasó..el vagyok keseredvbe egyszerüen nem értem..
de úgy érzem nem az olvasó a rossz hanem én nem tudom beállítani a biost rendesen... -
Coolmat
őstag
Nagyon egyszerű, ha nem akarod használni, nem telepíted fel és kész
Ha igen, és performance módban szeretnéd használni, akkor tedd fel a virtu mvp programot és próbálgasd melyik játékot gyorsítja vagy esetleg lassítja (mert sajnos ilyen is van) vagy esetleg el sem indul vele, ez utóbbi két esetnél kapcsold ki vagy töröld le a virtu profiljukat, és megoldódik a gond.
-
Coolmat
őstag
Virtu MVP-ről írtam a múltkor egy kis szösszenetet.
-
haddent
addikt
Normális. Ivy Bridge meg amúgy is forrofejű s**r
Nekem 2600k + Z77 E4, a szobám nekem is 30 körül lehet, elég szarul szellőző házam van (bitfenix shinobi) a sarokban
, és alaplap 40, procimagok kicsivel 40 alatt. Ez idle, OC nélkül, gyári beállítás.. Ja D14 -el..
Mans20, ha nem kap tápot akkor hogy flasheli a chippet? Nem beszólás, tényleg érdekel..
-
Mans20
addikt
Nincs baj,az is Z-s lap,csak a 75 ben nincs smart response funkció ami ha van ssd a gépbe a hdd mellett akkor gyorsítja a hdd-t,meg a Z75-Z77 pro3 lapnál csak 4+1 fázis van,emiatt csak kissebb mértékben bírja a cpu tuningot a lap,mondjuk én láttam Z75 pro3 lapnál 4.5GHz-re húzott i5 2500k-t,csak nem tudom hosszabb távon mennyire bírja a lap.
Még a biostarnak van kettő Z75 lapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest