- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
MiklosSaS #641 üzenetére
Viszont gondolom semmivel nem csökkent a fogyasztás készenlétben ahogy ígérték
Az ötlet jó csak a megvalósítás szar. Technikailag éppen arra fekszenek rá az emberkék mindenhol (intel nvidia amd), hogy integrálva legyen minden egy chipbe (SoC), erre ők gondolnak egyet oszt' átkötik a PCI sínt meg mellécsapják a még csak távolról sem azonos iGPU -t -
haddent
addikt
válasz
charly52 #572 üzenetére
Dehogynem
Én konkrétan még nem vágtam haza foglalatot, de havert láttam már ráejteni a procit, pedig nem egyszer csinálta már, nem hülyegyerek... De nekem ne meséld már be, hogy valószínűbb, hogy a gyári ellenőrzésen átmegy valami hibás szar, minthogy a szállítók, kereskedők, és végfelhasználók ügyetlenek / nemtörődömök
-
-
haddent
addikt
Normális. Ivy Bridge meg amúgy is forrofejű s**r
Nekem 2600k + Z77 E4, a szobám nekem is 30 körül lehet, elég szarul szellőző házam van (bitfenix shinobi) a sarokban
, és alaplap 40, procimagok kicsivel 40 alatt. Ez idle, OC nélkül, gyári beállítás.. Ja D14 -el..
Mans20, ha nem kap tápot akkor hogy flasheli a chippet? Nem beszólás, tényleg érdekel..
-
haddent
addikt
Nekem pont a VGA melegíti a chipsetet
Ennyire hülye helyre rakni és ilyen kis hűtővelEz az egyetlen hibája Z77 E4 -nek... Igazából nem vészes, csak idegesítő, hogy kis odafigyeléssel mennyivel még jobb lehetne...
most nézem, hogy elvileg 2x 16x PCI-e. ezek szerint mindegy hova rakom az egyetlen karit?
-
haddent
addikt
Létezik olyan, hogy valami aprócska, de hőcsöves hűtő chipset-re?
-
haddent
addikt
Üdv
Z77 Extreme4 másnál is 50 fokos játék alatt ? :S Gondolom a 'motherboard' a chipsetre vonatkozik. Nem lesz baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mobil flották
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest