- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orange26
csendes tag
Szia!
Én azt nem állítom, hogy gyári hibás, de az is furcsa, hogy a 2. lapot már szervízzel tetettem be, de az is hibás volt valahol, a szervízről mégsem hinném, hogy elrontották volna, bár ki tudja.
Sajnos csak azt tudom, hogy amikor belekerült a poci, nem érhette sérülés, mert láttam.
Nem tudom a sérülés idejét (ebben hibáztunk, hogy nem néztük meg a foglalatot kicsomagoláskor), és pont ez a problémám, lehet hiába javítja meg bundata, akkor is hibás marad a lap.
Üdv! -
MiklosSaS
nagyúr
Tisztaban vagyok vele hogy nem lehet a processzor es az alaplap chipset-je 0 illetve -2 fokos. Csak ha mar a lap anyinak latja, miert nem vesszi le a ventilator fordulatszamat ? Ekkora hulye, hogy nem erti meg hogy homerseklet fuggoen kellene szabalyoznia a ventilator fordulatszamat. Peldaul ha 30 fokon tekeri 1200-al, akkor 0 fokon lealitja vagy nem kene tulepnie a maxim 2-300 fordulatszamot.
Asus lappal egyszer kiserleteztem, kiraktam par percre a gepet -19 fokban, a processzor akkor 14 fokot mutatott, es a ventilator lealt. 18-19 foknal kezdett porogni ugy 250-300 fordulatszamon. Ezt miert nem tudja ez a ku_va lap ? Hisszen picivel dragabb mint egy Asus Maximus V Gene. -
Mans20
addikt
Itt valamelyik topikban írták hogy úgy kell,hogy nincs áram alatt a gép,én eddig így csináltam,végül is kap áramot akkor is mert ott a gombelem a lapon,ilyen hibáknál azt is szokták mondani hogy az elemet ki kell venni kis időre.Nálam az új gép összerakásakor a merevlemezen még a régi lap dolgai voltak,bootoláskor dobta a kékhalált,a cmos nem segített sajnos csak a win újrarakása.
-
Coolmat
őstag
Vagy kezdd eleve 1 modullal, ha azzal ok akkor 2-vel. Persze a legjobb megoldás az lenne, ha elpasszolnád a tri-channeles kitedet, és vennél 2*4GB-os kitet. Memtesttel megbizonyosodhatsz afelől hogy a RAM jó-e, ha a proci szar lenne, akkor szerintem a post képernyőig sem jutna el.
-
Coolmat
őstag
A lapod manuáljában ezt írják:
"PCIE3 (PCIE 3.0 x16 slot) is used for PCI Express x8 lane width graphics cards, or to install PCI Express graphics cards to support CrossFireX TM or SLI TM function."
"In single VGA card mode, it is recommended to install a PCI Express x16 graphics card on PCIE2 slot."
Szerintem működni fog de csak x8-as sebességgel.
ceaser: Sok különbség nincs a két lap között, ha megelégszel 1 SATA3 porttal és RAID funkcióra sincs szükséged (AHCI-t természetesen támogatja a lap) akkor a B75M is tökéletesen elég számodra. Amúgy miért szeretnél 3570T-t egy GTX670 mellé? Egy ilyen csúcs videókártya mellett ennyire számít az alacsonyabb processzor fogyasztás
Nem vagyok benne biztos hogy a csökkentett órajellel ki tudja hajtani ezt a videókártyát ez a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Quadro FX 570 eladó
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest