- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
!george!
csendes tag
P43DE3 a típusa.
Sokszor van, hogy rákötök bármelyik USB kimenetre pl. fényképezőt, és vagy nem ismeri fel, vagy csak nagyon sokára. Ennél sokkal régebbi gépen, pillanatok alatt felismeri. Régebben nem tapasztaltam ezt. Volt olyan is, hogy a fényképezőt rákötöttem, és a többi kimeneten - egér, billentyű - a kapcsolat megszűnt. A külső vinyót mire felismeri is legalább 1 perc.Köszönöm a listát
-
!george!
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e. Van egy Asrock lapom, és az USB csatlakozók néha szarakodnak. Van még rá jó pár hónap gari, de az üzlet ahol vettem megszűnt. Tudom-e még valahol érvényesíteni a garit, és ha igen hol és hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest